<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, August 14, 2013


hari ni aku bgn pukul 12.00 ..hurmm tu pun daddy kejut..adoy bru pukul 12..blum pukul 2 itu lah yg aku terdetik tngok phone haiiyoo...dh lah mcm nk cmpak jerk phone tu tau x..k lepas tu .bgn cuci muke pegi kat dpan tb,,amek bantal baring ...mama ckp gi lah mndi nnt nk kluar..aerun tngh buat puase sunat so.mcm letih sikit badan rse..okay aerun ape lgi..mcm baring jerk lah..n then bgn n gi mndi.mama ckp nk gi pusat bndar pukul 2.00.so aerun siap2 lah siap2 tngok mama x siap lgi..pukul 2.30 bru siap.haiyooo mama ni..n mse kat pusat bndar tu ..buat kad bank mama..sbb aerun kan pakai debit kad atas nme mama...purse haritu kan hilang..so kne buat blk..lagi stu buku bank..okay buku bank x leh buat sbb nye kad ic aerun xsiap lagi kne siapkan dlu ic bru leh buat buku tu..okay2 ..lpas siap buat kad tu gi kedai hadiah sbb nk belikan mamacik hadiah...mcm mne nk beli..xde bnde istimewa pun kad kedai hadiah atas tu..n bile aerun kluar ..aerun nmpak ade jual lmpu..okay ..cntek kot lmpu2 tu...hurmm ade bntuk rama2 lah.beli lah stu..tngok harge rm29.90..lepas tu sebelah tulis 19.90.aerun ckp dlm hati..its okay lah sbb nk hias bilik jerk kot..okay..lepas tu..aerun tnye seller tu .dia ckp harga rm15.90..eh maken turun harge..k mse kat cashier tu pulak..dia ckp ade diskaunt...okay rm12.70 ..yaw murah kot..so aerun mmg pilih jerj..rsenye mcm nk beli lagi stu jerk...
hurmm ape ekk.hahh ni..lepas gi jerk aerun terus gi tesco dgn mama..k mse gi tesco tu..mama cri lah bju utk makcik..aerun dh x tau nk cri ape..haish yoo .byk bnde nk...n nak jerk.aerun tau lah kan cm mne..hurmm lepas tu blk aerun on9..aerun tngok lah yg AL on9..al nk jmpe aerun ckp xnk..tpi dia nk jmpe juga ..okay kiteorg jmpe kejap..aerun  jmpe dia..dia ckp rindu ..okay lah....then aerun bwak kerete dia..mse bwak tu kan aerun ajak gi drive thru kfc..aerun yg drive ..so xpe lah ..n hurmm...mlm pulak aerun plan nk tngok wayang dgn uddin..tpi dia ni mcm2 alasan malas lah..abes tu aerun last2 xjdi gi...okay xpe lah xleh gi .opyerk aerun skrg tukar phone S4...so aerun pakai kejap2 jerk..then tau x ape..aerun tdi main fb ..tetibe makcik aerun mcg...aerun mne x aerun saket hati..pasal hari tu..arghhhhhhhhhhhhhhhhhh shitttttttttt....mmg saket hati...sgt2 lah...aerun mmg  rse geram gile kot....klu x pasal mulut tempayan kmakcik aku ni ..nenek aku x kan tau lah pasal .rumah ..opyerkk pasal rumah jerk kot...pasal mama aku x bgi tau nenek aku..yerk mmg mama xbgi tau nenek aku sbb daddy aku x kasi..daddy aku xske org tau ape yg kite ade  sbb rezeki kite tu .kite dpt.diam2 jerk dh lah...ade rezeki lebih nak bgi org tu lain cerite lah..daddy baik sgt ..daddy x de pun ungkit2 ke ape....aerun tau ape yg daddy buat..sbb klu mama ckp dgn nenek aku..komfirm lah nenek aku hebah stu kg....tu...mcm dlu....bru daddy plan nk amek angsa...n mama aku just ckp dgn nenek aku..lepas tu ....stu kg tngok mama aku..haishhh ape ni..malu kot.....sbb  daddy terus amek innova......hurmm yg aku geramnye knape nk bandingkan aku dgn si haziq x gune tu dh lah hidung melangah .....eii .pelik aku..
klu dax tu kluar mlm bwk awek kiri kanan xpe lah..aku ni buat baik semua kau ckp jahat kan.nenek....adoy .nasib atok still back up aku lgi...law x mmg hilang sabar aku......hurmm aerun ape lgi ckp terus kat abg..aerun ngadu kat abg..macik aku mmg xkan ckp ape dgn abg aku sbb dia tau abg aku cm mne...aku selama ni diam ...last2 aku sound terus ..ingt aku ni x berani ker nk sound org...haiyoo..aku diam sbb aku lebih ske relax..tpi sabar aku ade had nye..tau... x .smpai bile nenek aku nk sdar yg dia selalu  ditipu dgn duet semate2 ..dgn keluarga belah sne...haishhhh

Out Of Bounds:D
10:17 AM