<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, August 28, 2013


hari ni ade byk bnde yg buat aku rse ..terharu smbil lgu ni..
lagu takut ni..
okay tau x..pgi2 tdi gi sekolah mcm biase lah smpat gi beli breakfast kat mcd..mentang2 
naik dgn AL...pergi mcd aje..lepas tu beli lah break fast..n then tau x ape.smpai skolah kwn 2 
aku ni kacau nak jugak..haishhh..kacau toll ..mse dlm  dewan tdi..azrul dtg..stu bnde yg aerun 
xjangka gile 
dia ckp suprise..
lukisan yg aerun pernah jual kat dia mse form2 ..ea dia simpan lagi kot..azrul ni..buat aku terharu 
sgt2 klu x mmg aku dh plok dia
hehheheh x arr...aku bukan mcm tu kot..okay ni hah mse agama tdi alhamdulilah leh jwb
paper 2..
mse paper 1..aerun x tau lah aerun blur ape sgt2 aerun duduk termenung..
series lme kot dkat 40 minit rsenye..aerun rse mcm kne pukau dgn hayalan lme n smuanya pun ade..tetibe aerun mcm tersedar dri lamunan n buat blk kertas tu..stu bnde nk ckp aerun dh sihatt.alhamdulillah..ea
lgi stu ni hah nk ckp yg ..aerun tdi blk sekolah dgn kwn2 aerun lepas tu ade lagi pula dax form3 
ni..tau x ..dax form 3 ni nme dia huzairie.geram btul ..
dia tunggu kat balai iqra..tu n then ikut aerun..dia buat2 bebual dgn syafiq lah ape lah
aerun dh sepak syafiq...aerun sepak nk suruh dia fhm..sbb mse aerun ckp dgn syafiq tu dax tu dtg.
padehal dia ade kelas tau..dia tu eishh sakit hati .aerun xsuke lah..yerk aerun .mmg
tau syafiq pun dh ckp dia suke aerun ...tpi jgn jdi mcm tu leh x..siap ckp ade 10 org tau nak belash
aerun..eaa ape kebodoh sgt lah..aerun gi sekolah cri kwn...lagi pun klu lelaki tu bodoh sgt ker.
nk belasah pmpuan..
sdangkan aerun xde buat ape2 pun..lepas tu aerun dgn kwn2 aerun smua 
tau x azrul tu siap rimas tau..azrul x suke dia menyibuk..
sbb azrul pun ckp dia melebih..azrul mne suke klu lelaki yg dia rse xok utk aerun rapat dgn aerun
yeahh itu lah rul..n mse blk tu ..aerun tarik syafiq ke tepi pntu pagar sbb mse tu dax tu dh ketepi..
aerun ckp .budak tu ckp ape..dia tnye lah ape jdi..
aerun ckp lah yg dax tu tetibe jer ckp ade 10 org dax laki nak 
belasah aerun..klu dia tu jenis jujur ..klu lelaki nk belasah perempuan hntar 3 org pun dh ckup lain lah
law aerun ni lelaki.nk tpu x agak2 ..lepas tu ..syafiq ckp yg dia ckp dgn syfiq

Dahlia dia pegang dia ingt ni kuih dahlia ker nak pegang2..sedangkan dia kne buli..
ade hati nk  ckp mcm tu ..
mse aerun ckp dgn syafiq tu tetibe dia dtg aerun terus tukar topik..
mmg yess aerun tau dia x nak bocor rahsia..
aerun terus ckp soalan yg second last tu aku xckup mse ..
..so dia mcm terpinga2..
aerun geram btul yana dh naik atas.haishh makcik ni..
dh naik atas jejantas tu sbb nk lintas .dia boleh tunggu kat atas tu..aerun ape lgi.naik cpat2 malas nk 
tngok dax tu..aerun jln dgn yana lepas tu main2 atas tu..
adat budak sekolah biase lah..n then ain ckp smlm demam bukan mainlagi.
siap cikguAli (cikgu garang)tngok aerun tdur x tepuk pun meje
aerun pakai sweater mse tu..dax2 lain smua kne tepuk meje..hhehhehe..aerun sorg jerk x kne:)
yeyeahhh...
n mse aerun turun tu kwn2 aerun dh siap ckp cm ni..aerun dh sihat leh jadi sewel.
hehehhehe mmg ..aerun nk happy sbb tu aerun buat bnde sewel..lepas tu tau x.ape..aerun
bru habes turun jerk .dax tu muncul lgi adoy yaii dia bgi warning mcm ni,okay xpe law awk xnak sye ikut 
okay awk jge lah diri .tpi law awk kne bunuh.sye xtau..
aku stu bnde nk ckp..dgn budak mcm dia ni.aku nk ckp dia dh cabut lari..n then dia potong ayat aku
okay nasib lah kau tu adk2 lagi..dh knape aku tau lah ayat bodo tu.mcm ayat si acik dlu.
"AKU NAK JAGA KAU,AKU XNAK APA2 JADI KAT KAU"
ayat bodoh series tau x knape..kau bukan laki aku ..kau bukan tanggung aku.sluar dlm kau 
pun mak kau belikan ade hati nak jaga nak orang...ea cermin lah muke dlu..
aku tau lah klu ade dax2 laki nk belasah aku pun sbb kau upah ..duit kau upah tu..
aku nak goyang ape..aku nak takut ape...aku takut kat ALLAH.knape nk takut kat dax tu.
hershhh..n stu lgi duit kau yg byk tu ..lah sgt kan..aku xheran lah.yg aku herannye dri kau 
..tau x kau ckp kau beli perfume yg harga rm200 lebih lah tu  choii...
aku leh buat sndiri la then jual seribu lebih :P
tu baik kau beli pencuci muke xpun cermin besar cemin diri kau tu..
sdar x kau tu nk pmr..sdar x ..yg kau tuh adk2 ..sdar x kau tu x matang..
nk ikut kan hati klu kau rse kau tu hebat sgt..kau tu kaya sgt..pergi 
spa buat facial okay..aku ni jahat jugak mulut..bukan lah..aku x kesah lah muke kau mcm mne sekali 
pun yg pnting hati kau biar baik..ni .x ...n then aerun panas jerk blk tdi terus cter kat yana..
n aerun sbnarnye hdri hari tu ade nmpak stu bntal bntul hello kitty ni tau kat kipmart.
ala tmpat yg main tkam n game tu..
o

 okay bntuk yg aerun nk tu mcm ni.aerun nk sgt..
tpi aerun main tikam hari tu dgn adk2 sedare aerun..
xdpt..tau x.. aerun nk..last2 tau x ape .aerun pikir lebih baik aerun buat sndiri..
aerun nak aerun punye sndiri yg besar....
so aerun beli kekabu n blanket .semua sekali rm46..tdi aerun
beli kat sakan jerk.tau..aerun gi beli mlm dgn Al..AL bayar kan smua..
n blk rumah ape lagi aerun terus buat..aerun sbnarnye nk warne orange..tpi ..
taux ape..blanket ni yg polkadot cume warne pink.okay xpe lah layan jerk lah.cntek jugak.
walaupun sye x minat pink last2 jadi mcm ni..


finally besar x saya punye...
yeahh itu dia ...
aerun punye..
:)

aerun buat sndiri..
yowww..n tdi ex aerun pulak contact..haishh awk kite dh xde pape ..dia mengacau jerk lah
xleh ker nampk sye ni happy sikit..
adoyaii letih tol.n then leh pulak dia maki..eaa saket hati pulak kite ni..
lantak lah dia..hahh skrg ni kan bile laki minx no ..n tnye aerun pakai 
brape phone..aerun ckp 5..
n dorg ckp aerun ni player ke...haiyoo .dh komfim2 lah 
5..aerun beli phone dri tingkatan 1..
lepas tu simpan .main tukar2 haiyooo....
pening kepala ea esk perikse ert ..wish me luck okay :)

Out Of Bounds:D
10:44 AM