<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, August 12, 2013


aku x tau mana silap aku..aku x tau knape lah aku kejam ..aku yang sendiri cari penyakit...aku yang mengada2 haishhh aerun kau ni knape...okay skrg ni aku dh tau AL mmg betul2 syg aku..sgt2..aku syg dia juga..sbb dia mmg baik n pandai amek hati aku..dah lah mnje..okay sbb layan karenah aku..okay hari ni aku n dia gi cs..okay aku btul2 dress up mcm laki.mentang2 rmbut dh potong ..so aku pakai kasut playboy purple dgn stoking hitam. sluar short paras lutut hitam n t-shirt DEES JEANS black dgn cardigan hitam...aku xtau lah aku nk tngok juga cre penerimaan dia..tpi mmg dia terima sgt perangai bodoh aku...perangai kebudakkan aku ni..tau x...hurmmm okay tdi jln2 dgn dia..dia belikan lah gelang kat chamelon..aku ni dh lme x layan kedai2 jewellery mcm tu...bygkan lah dress up cm laki masuk kedai tuh..tpi xpe kot..sbb kat cs tu chamelon ..lexx arr..mse aerun tngok bahagian gelang tgn laki kan..ade 3 org perempuan ni sebok ade sblah aerun..dorg buat2 pilih lah gelang.n aerun dpt  detect dorg ni jenis lesbian lah..sbb time aerun pilih dgn abg tu ..aerun ckp abg okay x mcm ni..abg ckp okay jerk..then abg tngok bahagian rntai ..so perempuan tuh pilih2 n then ckp cm ni..cantek kan..? aerun mcm hahh knape dgn dax2 ni kot....aerun mmg dpt rse sgt ..dorg ni ..mcm lain mcm jerk..aerun buat bodo jerk amek gelang mne2 smpai then bgn..aerun ckp dgn abg..yg ni okay x..abg ckp warne hitam ok ..tpi lebih okay warne coklat..n then yg mcm girlish stu....amek dua brg jerk ..harge mmg oky lah rm 23.00 AL yg bayar. ..hurmm tpi standard lah kedai2 cm tu. tpi aerun mmg minat ..n then aerun lepas beli tu AL pakai kan gelang yg warne coklat tu...smart arr..k then blk tu penat btul ..tpi AL gi kfc ..sajew aerun cume nk air krusher jerk..tpi xde..adoy aerun suke krusher..n hurm lgi stu ..aerun nk ckp yg mse mlm Nabil.member aerun yg thn lepas tu.dtg raye..adoyy yaii rmbut dh lah sakai cm ni..lepas  nabil raya ..uddin dtg dgn kwn2 dia...ya Allah time tu.. x tau nk ckp ape..seriess x tau nk ckp ape..yaww dgn rmbut mcm ni.dh lah pakai tindik..hurmm..naseb abg x perasan law x dh lme kne tarik ..tauu



okay ni lah gelang aerun .bezenye aerun punye 2 layer jerk..
aerun punye yg ni rm19.90..
aerun pilih star..sbnarnye nk cri gelang lain.tpi gelang lain yg dpt..
nmpak x gedik kat situ


gelang mcm ni lah yg adaa shada pakai.
tpi yg ni murah jerk rm3.90

Out Of Bounds:D
10:17 AM