<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Saturday, August 31, 2013


hari ni rutin aerun rse lain sikit..walaupunade rse nmpak senyum tpi knape aerun mcm rse arwah tngh ade dgn aerun...hurmmm..sbb hari ni aerun nangis..tpi xlah teruk mne..aerun rindu kat arwah thn ni aerun x gi lagi kat kubur arwah..aerun nk tngok mahmoodiahh..aerun nak sgt rse kenangan yg pernah aerun miliki dlu.....awakkk saya rindu awk....mse nangis2 tu smbil tngok gmbar arwah..aerun punye phone bunyi..
ea maisarah col..dia ajak kluar teman gi kipmart..then dia ajak mkn..ha'ahh lapar xmkn lagi..so mkn lah ..n then mse lpas mkn tu kwn dia ajak gi  sri alam..so aerun pun ikut lah gi sri alam..mse kat sne aerun x tau pulak yg mai nk gi rumah mira..mira yg kwn yana muke mira tu ade dlm blog ni.mse kat kfch tu..dia yg pakai bju merah putih2 sikit tu ..gmbar dgn kwn aerun yana..so ..tdi jmpe fiza..aerun ckp dgn fiza tu..sekolah malas nk gi..kat sini nak pulak pergi..lepas tu mira ckp dia x suke fiza..sbb dlu fiza sekolah tmpat dia byk buat hal..aerun mcm .hurmm entah lah sbb hari tu fiza tegur aerun..aerun tau cre fiza..bile xde kwn bru nk cri..lepas tu bile ade kwn dia tinggalkan jerk.n then lupe kwn lepas tu buruk2 kan kwn dia..biar lah dia ..aerun malas lah....lepas tu kan.. tdi blk Al amek..hah lupe pulak mse kat rumah Mira..ade aunty ni nak aerun buat satu bantal besar..n then dia nk order..aerun okay..cume aerun xde mesin jahit lagi..nanti aerun buat..lepas tu.. ni hah... mse hntar mai tdi aerun yg drive..lepas tu kan..mlm kluar dgn Al gi today jap sbb nk beli perfume mama n beli gelang yg aerun nk sgt tu.finally  dpt jugak gelang tu ..tau x...so blk tdi pulak aerun gi KFC ..Al suruh bawak blk..okay bwk blk..utk mama n daddy ..aerun risau juga takut daddy n mama marah blk lmbat.dh lah x bwk phone..so aerun beli kfc ..daddy x ckp ape..pun dorg okay jerk..mkn tdi..:)..owh  lupe pulak kucing2 aerun tdi pun dpt mkn ayam kfc ..siap dgn tulang2 sekali..aerun belah2 kan ..n tdi aerun bru jerk buat lipgloss bntuk mushroom...aerun tdi dpt idea..so terus  buat..okay x..??


 so ni mushroom aerun punye ...
colour ni cntek..

Out Of Bounds:D
9:37 AM

‚ô•Friday, August 30, 2013


kenapa air mate aku x hnti mengalir..aku bgn pgi jerk aku  mndi n masuk bilik aerun tngok gmbar arwah...knape rse rindu sgt ni..sabar aerun.......aerun  terus buka video arwah.video lama arwah.....
awak saya rindu awak sangat2 ..awak sayaa rindu ......walaupun bayang2 awak selalu ada..tpi saya nak tngok awak depan mate saya lagi..saya sayang awak.......tapi awak dah pergi dan xkembali.......:'(
....

Out Of Bounds:D
11:20 PM


hari ni perikse math..mase tu pgi2 rse cm letih sgt okay cm biase lah rutin..n math paper 2 tdi alhamdulillah ..aerun mmg leh buat...tpi yg paper 1 tu aerun dh blank...aerun terdiam jerk tau ....hurmm tdi mse rehat aerun mmg malas nk turun...so kat atas tdi azrul dtg..azrul ckp aerun aku ade something nk bgi k..kau buka nnt tau..so dia keluar kan bnde tu n isi dlm beg aerun..so mse dia gi tu ..aerun duduk sorg kat meje aerun..farouk dax sk1 tu jln2 kat situ..lepas tu dia gi blkg borak dgn kwn2 dia ..aerun ape lgi terus lah keluarkan kertas tu n  tngok wauuu azrul...aku hargai sgt ..kau buat sndiri...:)....mmg mse tu rse eaa terharu nye..dia tulis besar.. Has buat budak manje..mcm frame tau..aerun senyum n then simpan....bile aerun pndg blkg..aerun tngok farouk tngh aerun dia kat sblah ..so aerun mcm suprise ..dlm hati ckp ape lah mamat ni buat kat sini..setiap kali tngok muke farouk aerun akan teringt kat abg dia....ex aerun fakhri....aiyooo..mse tu tngh bodo2 boleh lah..ayat tu pun masih ade dlm ingatan aerun ...."FAKHRI YANG HENSEM TU LEH KAPEL DGN SI PENGKID TU?"..ayat tu ckup mendalam...aku sedar aku sape..lah..aku sedar aku bukannye gadis yg selembut sutera....n aerun sedar aerun lebih berwatakkan lelaki..tapi ade waktu aerun masih berlembut..hurmmm dlm byk2 laki..fakhri sorg jerk yg benarkan aerun bwk motor..n fhm...dh la tu cter lme ....kan..hurmmm..aerun mcm blurr jap..so blk tdi aerun nk dgn ejan..marah dia tpi ..xde la tahap yg melampau...aerun cri super hero aerun yg pakai beg purple tu ..tpi xjmpe lah..hurmm....owh lupe pulak nk ckp tdi aerun mcm doraemon hahhaha..btul lah..aerun tdi bwk sharpener yg besar yg boleh main pusing2 tu ..bwk smua jenis pembaris yg abg aerun sediakan..okay jangka lukis..kalkulator bulu2 aerun..bru buat smngt..comel..tau..hehhehehhe.aerun ni..k so blk tdi nmpak faqar..terlintas juga kat hati ni..aerun kau btul ker benci faqar?? sbnarnye x..aerun x bnci..cume aerun saket hati dgn dia ..ayat dia kdg2 buat aerun terasa...dia asyik ckp mcm aerun ni xlayak jdi kwn dia..aerun nk jdi kwn dia.. tpi dia buat mcm tu pula..tpi aerun jujur jeles bile dia dgn si pmpuan nme  uzma tu..haiyoo...x silap aerun lah nme dia cm tu..n aerun ade nmpak kat toilet girls ..ade org conteng maki hamun dia kat situ..ershhh...lepas tu ptg .tdi gi kipmart.dgn mama n aerun cme beli selipar utk letak kat bilik yg furry tu bntuk hello kitty..aerun suke hello kitty n playboy.n paling aerun  suke bntuk ribbon..comel sgt..k tdi blk jerk mama ckp adk tlg mop kat veranda tu yerk nnt nenek aerun nk dtg..so aerun ikut jerk la ckp mama ..mop smua ..dh xyah kemas ..sbb aerun n daddy x buat sepah.lepas tu mse nenek aerun dtg tdi dia tngok rumah aerun......huurmm so tdi aerun tunjuk lah bantal besar yg aerun buat tu..okay...so nenek n atok aerun pun tngok la....atok aerun tdi kiss aerun.malu pulak rse....dh besar la...malu lah..mak ucu adek suruh buat kan dia ..adk ckp bole..suruh dia beli brg aerun buat lah...aerun ckp modal jerk rm46 ..law dia nak....besar lah dpt..kan..dia ckp cri lah yg murah lagi brg..hurmm nnt aerun try cri lgi ..k..n mlm..mlm pulak aerun kluar dgn al gi burger king..sbb aerun lapar sgt...so now mmg ngantok..
stu bnde yg aerun xdpt buat hari ni ade la....

aerun x gi kubur arwah..aerun minta maaf sgt ..seandainya awak menunggu kehadiran saya...tapi saya ade masalah tersendiri n awak tahu jawapannye...saya awak tahu..saya rindu awak.....suatu hari nanti tlg jemput saya disyurga..sbb saya berharap awak akan jemput saya dengan senyuman manis awak ....

 aerun cri  gelang pattergn cm ni ..tpi yg jenis getah

 okay x kalkulator ni..aerun suke sgt..:)
 ni azrul buatkan ..tanksss sgt
 okay tngok ni button playboy tu..smua tu dh bgi kat kwn baik aerun..
tpi ade lgi yg xdpt..nk bgi dorg..


Out Of Bounds:D
10:48 AM


skrg dh pkul 1.41am.n aerun rse ape yg aerun study xleh masuk.sbb dh ngantok sgt ni ..aerun dh set up kan jam ...pukul 3.00 .so kne bgn lah jap lgi..rsenye nk tukar lah pkul 4.00 lah..hurmm snang sikit...k aerun masuk kan smua gmbar yg ade kat nikon ni k..
 






























okay ni gmbar dlm nikon mase kat rumah aerun..just snap time boring
 so ni pulak pic mse sbtu minggu lepas gi lawatan 
#KFCH














































































































okay let me introduce she is friend ainaa from sri alam school..
she is photo grafer same like me....






























 okay ni gmbar hari tu..yg ni pulak pic mse
 dgn adik sedare kesayangan aerun ayiett..
superhero kecik aerun ni



 okay ni sbnarnye pic daddy n sepupu dia..sepupu rapat dia dlu..




 so rumah hijau tu lah rumah aerun utk pengenalan kpd follower yg bru buka..



 meje make up aerun simple jerk kan..
 okay ayiet tngh main conteng2 comel sgt mse dia mintak kapur tu
aerun x kesah pun dia buat mcm tu..sbb aerun syg dia sgt2
 tngok dia comel sgt kan..
 jam putih dia tu ..


 yg bju purple tu abg ayiet..tu danial..danial tu form 1


 tngok mnje btul .dh smpai rumah dia time ni



 cubit juga pp dia ni






 so ni mama ayiet ..cik ayu.
n tu adk ayiet yg kecik




 so smlm petang aerun gi kat atas..aerun amek gmbar tmpt kenangan 
aerun n airina..




 tpi syg tmpat ni..tmpat ni la yg aerun rindu sbb kat sini dlu aerun pernah duduk 
dgn fakhri..mse tu ..kiteorg buat2 buka motor ni.main2..tu cume
buku lame kan


sbnarnye aerun dlu dgn airina slalu ikut jln ni n tembus ke 
satu kawasan .n kat situ lah aerun buat perjanjian dgn dia..
tpi sayang skrg ni pembinaan rumah sedang dijalan kan..dan tmpat terhapus mcm tu 
jerk :'(..sedih kan..



 ayiet kene buli dgn adik dia.. tpi masih senyum lagi




ni jam tgn dorg..

Out Of Bounds:D
10:42 AM