<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, July 25, 2013


okay hari ni mmg x sihat...tdi gi sekolah naseb Al amek..hurmm tpi hari ni Al mcm lain
 tau..series mcm lain...sbb tdi aerun dh bgi gmbar tu..aerun letak kat blkg..mse letak kat blkg tu
aerun duduk mcm biase dia tarik tgn aerun..okay ni mcm lain lah..
hurmm dia nmpak mcm nk mnje dgn aerun..ya Allah aerun ape ni kau buat..
hurmm mse aerun nk kluar dri kerete dia cubit pp aerun..mse dia pegang tgn aerun tu..
dia ckp dia rindu aerun sgt2..jap2 aerun xtau nak ckp mcm mne
aerun nak dia jadi mcm abg aerun..okay ni mcm lain sikit lah..
hurmm..aerun tdi  mse dgr ceramah dax2 ni kasi aerun curi mse utk tdur..
okay mmg tertidur..letih sgt tau x..
bile dh habes ceramah tu..yana dgn tina kacau.haishh dax2 ni..
badan aerun dah menggigil...mmg normal lah cm tu..
hurmm...lepas tu aerun naik kelas letak beg ...sbb hari ni dax2 pmr ade ujian percubaan so duduk
kelas lain lah..then aerun pilih tmpat duduk kedua..mmg aerun lebih 
okay duduk tmpat no 2...n then terus amek brg gi bilik seni..
mse tu ade rse nk muntah ..pening smua ade..adoy yai..dh x mampu nk tngok depan lgi.
mcm saket kepala nnt..hurmm..bila kat bilik seni jerk jumpe harris..owh skrg time dax2 srt gune bilik ni
so harris terus ajak kite duduk sebelah dia..
okay mcm harris ni okay sbb dia senang ingt aerun tau..
then kiteorg buat sme2..lah....k smpai siap aerun buat..tpi produk tu kne tambah mentol.
aerun dh mcm mamai..aerun ckp dgn harris nnt waktu rehat aerun dtg blk k..
so mse masuk kelas tu nyirap giler kot..si fakhrushi ni leh pulak amek tmpat duduk kite..
kn kne duduk dua2 sebelah aerun x dtg..so kne duduk sorg..dia pergi duduk sebelah aerun
n then letak beg aerun kat tmpat lain aerun ape lagi marah lah dia..
aerun xkire amek beg aerun duduk sbelah dia ..
kiteorg madah gaduh jerk...
dax2 ni smpai gelak..haish lepas tu dia ugut ckp lepas time english steamby..
dia pikir aerun kecut..
aerun pun mengomel lah..ckp mcm lah takut sgt..dia tetibe ckp nk panggil back up..
yaww ape ni panggil back up..mcm dax2 lah.setle cre matang la..kiteorg dh tarik  meje masing2 tau kire
xnak meje tu jdi mcm kapel..so aerun ape lgi ..
buat mcm ni lah :P
kat dia ..mse aerun tulis dia nk sepak aerun..ape lagi aerun pun tangkap kaki dia 
n pusingkan aerun ckp kuat...jgn sampai kaki kau patah lagi...
amek..:P:P
tau sakit ...ingt aerun diam jerk boleh lah nk buli..haishh sorry yerk ingt daddy
aerun nk biarkan baby mnje kesayangan dia ni kosong2..
mcm tu jerk ker...aerun dh belajar seni pertahankan diri lah..
aiyoo ini budakk...
hurmm lepas tu time buat kje kiteorg gaduh lagi..
dh si amani ckp eii suami isteri ini...boleh pulak si fakhrushi halau aerun..
aerun ckp lah nk kne tumbuk ea..hahh?
yaya,hawa dgn laila dh gelak..dh ..
mai yg cool kan aerun..mai  ckp dh2 sabar sabar..
hurmm..si makhluk halus tu marah sbb mai masuk cmpur..
then aerun jelir jerk lidah kat dia :P
hurmm tdi mse lepas siap pasang mentol ..op yerk harris
tlg pasangkan mentol tu...
thanks harris ..:)
mse tdi aerun kan mamai mse dia letk kan hot glue gun tu tetibe tgn aerun terkene..risau
betul dia..aerun ckp okay okay.haishh..lepas siap tu ..mmg badan ni rse lemah jerk adoy kepala
dh saket..tpi aerun tngok kwn2 aerun still kat dlm bilik seni tu..aerun malas lah.nk naik 
atas lah..
dh lah saket sgt kepala.mata ni pun dh kuyu jerk..mcm nk nangis rse..
tpi aerun go aerun go.....bgn2 n then budak2 form3 ke form 4 jln terkedek-kedek 
ingt kat sini ade cat walk ker..sepak jugak karang bru tau..
haish tetibe faqar lalu..dax2 tu ckp ea faqar2 lah..aerun nmpak 
jerk ..
faqar x tegur ape x pujuk pun..hurmmm..:( okay mmg smpai hati lah..
aerun terus jln cepat .nk nangis rase...hurmm dh lah sorg2 ..
naik atas tunduk jerk kesat air mata...
nmpak azrul..aerun terus ngadu dengan rul..ckp kat dia pasal fakhrushi semua..
dia ckp budak tu mmg cm tu...azrul kan mcm berlembut lgi dgn aerun
so aerun mcm rse okay sikit lah..
then mse time math ..time perdangan pun gaduh jerk dgn makhluk halus sebelah aku ni
elakkan taruk plaster then jual tau x..
k tdi mse time blk harris panggil sbb nk bgi aerun brg..
dia bagi aerun kala pencil yg sekotak besar tu..
aerun ckp thanks sgt2 :)..then azrul dh tarik muke dia ckp..
nnt van tinggalkan lah...so aerun ikut azrul..mse jln dgn rul tu..aerun ckp la..xbaik buat mcm 
tu..harris pun kwn kite jugak..xmo lah...k
....dlm bas tdi series tahan jerk nk muntah ni....

hurmm aerun kenapa rindu sgt kat arwah ni..?
mungkin arwah perlukan doa yang lebih byk lagi kot dari aerun..
hurmm...okay aerun akan cube sedekahkan bape byk al-fatihah..nnt mlm
saya nak awak tngok bulan..sbb bulan ramadan ni mmg indah..sejuk mlm lain..
saya tau awak xda tapi hanya sekadar mampu utk jadi perubat rindu kan 
:)

Out Of Bounds:D
10:53 AM