<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, July 22, 2013


tanggapan




hurmm hari ni aku rse sesuatu yg pelik n aku hari ni xsentuh pun aku punye 
kerete kontrol..phone pun taruk bersepah..owh okay...taruk sepah2 pun aku dh jmpe s4 aku..
hurmm biar lah nk jadi s4 ker ..s3 ker ape ke yg pnting hp..n  berbalik pasal phone gadjet 
ape semua tu ...mmg lah dlm hidup  aku kire perlukan jugak bnde2 tu..tpi entah lah
aku bile dh dpt aku rse mcm..hurmmm bnde ni biase jerk..knape lah dax2
yg pakai gadjet standard 1 or 2k mcm jakun sgt..btul ckp amani...dax2 hot stuff klu pakai
bju or seluar setakat beratus tu dh tunjuk mcm dorg ni anak org loaded hurmm..
padahal sekolah under kejaraan klu sekolah swasta ker..still lah terime..or sekolah kat 
oversea...itu x lah berapa kesah mne...ni dlm malaysia under kerajaan lgi..xyah 
lah rse diri terlalu angkuh dgn kemewahan ..hurmm betul ckp daddy...
xkisah lah harta kita banyak mana sekali pun..kalau x reti nak solat..kalau x reti untuk 
buat perkara2 wajib x guna juga kan...bukan kita hendak menjatuh kan orang tapi kita sepatut
nye bangun bersama untuk kearah kebaikkan..hurmm...ape yg aku membebel ni??
hehhehhe
so ais krim tu tdi daddy blk jerk..daddy terus bagi...thanks you daddy 
:)
muke senyum jerk sbb dpt ais krim..tdi chat dgn ejan,faqar n ex aku punye adk..
hurmmm marah lah kat ejan ni..npe lah dia x pujuk..haishh pujuk lah..
budak ni dh merajuk ni...okay chat dgn faqar....ade lah rase kelakar..nak gelak..n mcm2 
lahh.dia ni mcm tau2 jerk ape yg aerun pikir..ker dia buka blog ni?tpi rsenye x mungkin
sbb aerun buat post hide dri kwn2 kot..hurmmm
entah lah ek....owh  okay esk nk gi sekolah naik bas pulak...nk duduk sblah faqar..
op yerkkk tdi al col ..tnye nk dia hntar x?okay Al ni rindu aerun ker??
aerun xleh tngok lah dia snyum comel sgt tau x....:)
haishhh..mlm ni wan x on pun...dh dkat 12.30 ni..dh lah .jwbnye tdur sndiri lah ni..
op yerkk nk cter pasal faqar..sbnarnye faqar ni mcm sweet jgakkan..entah knape skrg ni aerun 
dh mcm syg dia..tpi sebagai kwn lah..sbb dia mcm caring tau..tdi kan mse kat kelas aerun usik 
dia jek..:)..tpi dia suke kacau aerun..geramm sgt....tpi hari ni xde spent time dgn azrul.mesti dia
merajuk esk..
yana tdi dh merajuk dgn kite.....lah sbb aerun naik Al gi sekolah..haritu dia juga ckp suruh aerun naik
Al..senang sikit tmpat duduk sblah dia tu kosong..haishh geramm pulak dgn makcik ni..
tdi kucing kite ygg Onet tu..kann eii nakal sgt...geramnye..
sbb dia suke ikut kite.. smpai kat atas..hurmm aerun pun xtau lah bile nk tdur bilik aerun sndiri..
bukan xde bilik cume aerun ni ngade sgt nk tdur bilik daddy yg tmpat bilik solat ni
sbb aerun rse  mcm lebih selese kot..aerun dh biase katil single..so bile dpt katil yg untuk
org yg dh kawen ni mcm lain sikit rse....hias tu...mmg lah yerk..aerun mne leh xhias rumah....hurmm
ape ekk lagi..dh xde cter kot ..sbb aerun pun dh letih ni ..:)..k lah nutnyteee
ea jap gmbar ni 



owhh holaaa hollah...ni lah bju raye kite...k .coklat..
aerun xsuke yg byk bunga..yg plain bru nmpk simple tau..
then aerun pakai dgn seluar..sbb aerun ni rimas sikit law nak pakai dgn kain2..
mmg pakai 2 jam jerk lah..lepas tu dh buka pakai t-shirt lah..

Out Of Bounds:D
9:38 AM