<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, July 21, 2013


sayang seribu kali sayang


hurmm..okay hari ni mcm2 video lah aerun tngok1st pasal anak yang meninggal sewaktu dlm kerete dsbbkan mama dia gi beli brg..so kat sini aerun dpt bygkan tanggungjwb seorang ibu..or mama.n perasaan dorg bile kehilangan anak kecil..okay..mmg sedey lah kan..2nd aerun buka video ni..video
be mine..hurmm sweet sgt lah dorg..op yerkk muke syed tu kan btul mcm daus..tpi bile dia pakai rayban jerk lah..nmpak mcm hensem lah...bukan nye ape..cume minat jerk..mmg minat lah..




okay n then stu lgi tdi aerun buka balik arwahyasmin 
punye blog..mmg lah sekarang mama dia yang kemaskini kn
tpi aerun dpt rasa seorang ibu yang kehilangan anak mereka..
mesti terlalu sedih kan..
aerun xdpt bygkan semua tu kalau jadi kat aerun..hurmm
byk org yg dh pergi..
macam mne dgn aerun??
aerun harap ramadan kali ni bukan ramadan terakhir buat aerun dan keluarga
dan raya tahun ni bukanlah raya terakhir buat aerun..
bersama orang2 yang aerun sayang..
terutama mama n daddy
hurmm...
seandainya memang aerun pergi dlu aerun nak orang yang baca  atau buka 
blog aerun faham n tlg doakan aerun
malah selalu datang kubur aerun n doakan semoga kubur aerun tidak gelap
dan sentiasa disinari cahaya..
hurmm
ape ekk lagi hahh tdi aerun ade chat dgn zulfaqar
we talk about married
hurmmm
sebenarnya hati aerun dah tawar..mungkin dlu aerun mengharapkan
perkahwinan ...atau pun hari jadi yang ckup 
perfect
but not for now...sbb aerun x tau lagi hidup aerun akan bahagia 
atau pun x
atau pun ade org dendam ker..lagi stu..kan
faqar anggarkan lah seandainya aerun ni wife dia
aerun xkesah kalau aerun jadi wife dia.tapi aerun
cakap aerun akan cuba jadi isteri yang terbaik ..
tapi aerun sebenarnya takot jugak dgn faqar sbb dia mcm garang kan??
series dia mcm garang...hurmm..


 

 

Out Of Bounds:D
9:14 AM