<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, July 31, 2013


Ni bukan soal ajal?


aku x tau lah knape..tpi aku smlm tngh hari kat kelas hidung aku darah..
ala luke biase lah tu,skrg x lah cume sakit jerk rase..
hurmm...pgi tdi bgn2 jerk aku terpikir ayat ni nk ckp dgn  mama,klu baby ade 
adik lgi ,mama akan syg bby x?
sbb aerun mimpi bukan2 mlm tdi..hurmm tetibe pikir cm tu..
sbb mungkin aerun punye kepala tengah byk berfikir.
lagi pun kucing aerun tu mama asyik dukung dh mcm baby tau x..
smlm kan mse mama hntar daddy kat depan pintu pagar tu sbb daddy nak
gi surau ,so mama dukung lah si conett tu ,,mama dukung dh mcm baby,
kebetulan orang sebelah rumah ni pun keluar dukung baby..
..mama nak baby lagi ker?itu yg bermain dlm fikiran aku,,
aerun rse lah..law yerk pun aerun xnk.klu boleh mmg aerun xnak 
aerun bukan x suke budak..tpi aerun dh dekat 17 thn..n aerun x boleh lah kalau
ade adik nntkne jage..hurmm.xnak lah..lepa tu tdi duduk sebelah faqar jap dlm bas .
n then bgi kad raya lepas tu bru gi tmpat duduk yana..hurmm
so borak2 jerk dgnyana ni.mcm biase lah cerite itu lah ini lah...
hurm dia ckp muka Al sme mcm aerun..mne ade...lah
hurmm lepas tu ape ek..hah  tdi dlm kelas fakhrushi tnye aerun  adk beradik aerun bpe
org so jwb lah 2..dia ckp x boring ker..tinggal sorg..hurm x. lah..
dia ckp law boring amek lah bby...ea mamat ni dh knape pulak..haishh.hari ni nk jmpe 
azrul pun susahh..aerun x tau knape tpi aerun tngah kire detik perpisahan antara n aerun n dia..
....waktu terlalu cepat berjalan dan saat itu akan tiba..xmampu untuk aerun elak..
aerun sedar semua tu..sbb tu aerun nk sgt tngok azrul hari2..
Harris pulak dh flight ker sAbah..harris dh tinggalkan kite..:(..
hurmm lepas tu nk tau x ape..tdi aerun mcm lebih bersemangat sikit nk study tau..
x tau knape .hurmm aerun ade projek nk buat..ea pasal salleh smlm..
dia dh luahkan perasaan kat aerun  tpi aerun tetap xmampu jadi milik dia.
sbb aerun xnak org yg ade dgn aerun...xkasi aerun bwak motor tu jerk..
buat mse skrg smua x kasi aerun bwk motor..
aerun tau  sbb syg..tpi aerun lebih suke lelaki yg biarkan aerun bwak motor
maksudnye kat sini.dia boleh memahami kite...kan..

Out Of Bounds:D
10:45 PM