<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, July 22, 2013


mungkin ini cinta yang ke?


haishh asal lah status aku ni merepek atas ni.okay ermmm start cter pasal tdi lah okay..hari ni pgi mama yg kjut bgn ...daddy xkjut sbb daddy dh gi solat subuh,,,hurmm jam kat phone dh kjutkan tpi still tekan button off...haishh kalau jam ni hidup komfirm dia ckp mcm ni"penat aku kejut kau bgn tpi kau xreti2 nak bgn",,,heheheheheh betul x ..tngok dh mcm komik pulakkan..okay  so buat rutin mcm biase lah..n then lepas siap2 semua..mama suruh breakfast dlu..so i pun just amek roti sekeping dgn milo jerk...tpi aerun lebih suke amek juice orange dgn scramble eggs mix strawberri..pagi2 so mcm fresh sikit rse...then tdi bile smua dh siap pakai..tetibe bru teringt jam tgn..ea boleh lupe nk amek..tpi aerun lupe lah taruk jam tgn tu kat mne..sbb smlm mama aleh kan...dlm hati ckp haishh cm dh xde jam lain ker..sbnarnye jam tu..jam yg hello kitty..lgi pun tu yg abg bgi..so mcm syg lah..aerun kan suke hello kitty.nmpak comel jerk ...n tdi dlm bas duduk sblah faqar....hhehhehehehe.sajew jerk kacau dia..suke main2 kan dia :)....sbnarnye aerun dh syg dh kat dia..tpi cm mne ekk nk ckp..haishh entahlah...owh yerkk tdi kat kelas hawa n yaya sebok sgt nk tngok ayam dgn faqar tu..aerun pun xtau...fakhrushi tdi ckp ehh faqar tu bukan hawa punye ker...aerun pandang group dorg..then bgn dri table tmpat dorg bual2 tu n keluar kan gula2...dax2 ni smua x puase..aerun ckp melampaunye..aerun 1st2 mkn cover2 tau..tpi fakhrushi nmpak..ejoy yg bgi gula2 tu..sbb bau ..gula2.aerun tnye..dia ckp dia pun cuti..so mkn jerk lah...last2 smua xpuase..patutlah duduk stu kumpulan gitu mkn gula2..si rais mse aerun mkn tu...dia ckp terbaik lah..fakhrushi  ingt kan aerun ponteng..sbnarnye  mne ade..lah..buat bodo jerk muke dax ni :P...hurmm aerun sbnarnye dpt tau hawa ker yaya yg suke kan faqar..
hurmm biarkan jerk lah dorg...aerun jeles pun ade..tpi aerun pikir ..xberhak untuk kau jeles lah aerun....
....aerun terus gi kat tempat duduk n then duduk tempat aerun buka beg...tetibe terjumpe gmbar arwah..yg aerun simpan..rindu lah bile tngok arwah..thn ni belum lagi melawat kubur arwah..dpt gi tempat kat mahmoodiah pun dh ckup baik lah...tpi entah lah.,,semoga rohmu tenang disana.....

biarpun aku bukan untukmu,
namun sayang aku x pernah pudar,
walaupun pernah sekejap aku mengenali dirimu,
dan perpisahan ini ,adalah perpisahan terakhir,
aku redha dan pasrah dengan semua ini,
kerana aku yakin ,satu saat nanti kita pasti akan bertemu namun
tak dapat aku bayangkan bagaimanakah keadaan dirimu dan aku saat dan detik itu,
tangisan air mata aku tutup dengan gelak ketawa,
senyum mesraku terlindungnya perasaan hiba aku,,
mungkin memang sudah lama kau pergi,namun sayang dan rindu aku xpernah
diubat oleh seseorang,,aku pernah merasakan kasih sayang
namun xsehangat  sayang dan pelukanmu,,
aku kini tetap berdiri teguh,walaupun bila-bila masa aku akan tumbang
umpama menara usang yang ditinggalkan orang,
tapi hati dan perasaan ini masih kekal mengingati mu,,,
sayang seribu kali sayang,,,,
aku tahu dan aku fahami ape yang kau inginkan 
adelah sebuah kejayaan dan kebahagiaan yang aku bina,,,
dan bukan linangan airmata,hinggakan diriku rebah tanpa bangkit sebagai
seorang gadis..janji aku padamu ,,
sayang,,xkan pernah aku cuba untuk melupakan mu,,gelak tawamu,,
semuanya adelah sebuah memori yang xkan pernah luput...


nukilan dari orang yang merinduimu sayang ,,
aerunheyrun

okay balik pada ape yang aerun nk story ni k...tdi aerun terus lepak stu table dgn amani..maisarah
maizurah..group aku mcm biase lah..hurmmm so amani ,
mcm fhm lah ape yang bermain kat fikiran aku,,,n tdi blk dgn yana..adoy yana ni suruh tmpat
bawah pokok tu pulak okay layan jerk lah..lepas tu dlm bas tdi aerun perasan dax perempuan
yg minat faqar tu pandang jerk cm x puas hati..alahh dlm hati biar lah 
dia nak marah ker..ape ker ..law dia nak sgt faqar ameklah..itu pun kalau faqar nak dia..
aerun bukan jadi kan faqar sebagai barang atau alat..tapi kite xleh nak pakse
orang untuk suka n sayang kite btulx?
aerun ckp btul lah aerun xkan nak gaduh sbb laki..sbb yerk lah..
maruah aerun x serendah itu k...perempuan ade adab nak kene jage.mungkin dlu x pikir..tpi skrg
bile nak jadi anak dara ni dah kne pikir...
lagi stu aerun syg faqar.n lebih seronok kalau aerun tngok dia bahagia dengan orang yang
mampu buat dia bahagia .xkisah lah orang tu spe..k
owh ok..bab azrul ni pulak...aerun rindu nk blk dgn azrul..mne ni azrul..
smpai hati sejak dpt anak saudara dah xlayan aerun..
mmg melampau lah kan..sanggup x gi sekolah..eii dax ni rse nk ketuk pun ade jugak..
rull dtg lah sekolah rindu lh kat kau ..haishhh......owh yerk tdi smpai rumah jerk 
terus tukar bju semua ..buka peti ais..tngok ...ade ais krim  yg daddy belikan smlm
daddy beli dua..hohohohoooo..sye punye..muke senyum jerk...
 budak ni senget jugakkan..okay dapat mcg dri mus..dia
ckp dia  syg aerun lah n seandainya dia dapat aerun sbagai gf dia..dia xnak lepaskan 
aerun..okay   wauuuu waoooooooooooooooooo..
ni dh lebih,....aerun  dh ckp aerun xnk...bukannye ape
aerun xde sikit pun rse syg kat dia..
mungkin syg sebagai abg tu ade lah..tpi ,,,aerun dh ckp aerun xnak lebih2 lah...
hurmmm....aerun x pandai untuk berkata-kata hinggakan terkadang mampu untuk mengguriskan
hati seseorang ..tol x...esk nk naik al ker x ekk gi sekolah..
tngok lah cm mne k :)..hurmm dh lah penat lah type pnjg2 cite ni..sye nk tdur dlu yerkk...nyte..

Out Of Bounds:D
10:40 PM