<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, July 25, 2013


motorr owhh motor..
okay tdi smbil buat kje seni ni..aerun tngok stu cerite ni..cerite ape ekk lupe arr.
tpi pelakon tu ade awie n zizan ..yg dorg pergi thailand..

hurmm bestnye pergi konvoi ramai2..naik superbike..
perhh aerun pun nk...tpi aerun perempuan x sme
kan mcm laki dulu aerun selalu tnye knape aerun x dilahirkan sebagai seorang lelaki
mungkin kalau aerun jadi lelaki lah kan..aerun dpt rse betapa teruknya aerun..
betapa nakal nye aerun..mungkin mmg terus x blk rumah kot..
hurmm tapi bila lama2 aerun pikir ..
Allah cipta hambanya iaitu aku aerun..
sebagai seorang perempuan ,untuk aku tunaikan kewajiban aku ..aku mungkin
nak jadi laki bawak motor ramai2..lepak ..
apa yang laki buat..tapi aku sedar..aku sebagai perempuan yang sekarang
betapa untungnya aku kerana selalu dilindungi..
tapi aku masih belum tau siapa yang akan melindungi aku selepas daddy dan abg aku.
atau aku yang akan melindungi diri aku sendiri??
itu tanda soal...okay ..hurmm dri tdi tunggu faqar on reply chat..hurm npe xreply
eii geram pulak kite ni kan..yerk lah dia minx maaf jerk bukannye pujuk..
haishh nk kne pujuk lah..adoyyai..
dia ni...op lupe aerun ckp kat dlm hati jerkk bukannye aerun 
pergi ckp depan dia kan..lagipun dia lelaki dia n dia bukannye 
orang yang pandai saiko ker ape semua so dia xreti bace ape yg ade kat kepala otak aku
ni..tol x...haishhh aerunn mmg senget jugakkan kau ni.tumbuk gakk karang..
aku dh lah selalu ckp sorg2..ea bru aku sedar tau aku ckp sorg2 kekadang..
ade smpai satu hari tu abg aku tegur oii ckp dgn sper tu..
then aku jwb ..ckp sorg2..
sbb aku ni slalu teringt ckp stu cikgu lme ni..tnye diri sendiri..
so aku bile  diam nnt aku ckp dgn diri aku sendiri..aku xtau lah dorg akan
buat bnde yang same ataupun x??
btul x?haishh tngok aku ckp dpan laptop ni lagi..eaa ape ekk
rsenye hari ni x tdur kot sbb nk tmbah markah lebih kene lah betulkan balik lukisan ni..
okay2 esk al hntar lagi :)...hurmm senyum dia ..waiting..jerk..
okay skrg dh 2.20 am tau x badan aku rse xselese sgt xtau knape..
terus mndi jap ni..okay bru freshh sikit..
ea jap nk tunjuk ni ...nk tunjuk yg kite ade buat stu memo untuk AL..
:)
tpi nnt lah..okay skrg dh pukul 4.29 am..okay badan dh letih lukisan ni still xsiap lagi..aerun betulkan
blk haiyoo ni kerje kursus terakhir utk thn ni so kne
lah buat tol2 kan rmbut dh serabut ni..amek 15 minute lah rehat jap..hurmm xleh tdur ni..sbb law tdur mesti
terbabas smpai siang..jwbnye bile nak hntar kerje kursus ni..
n stu lgi..tdi tngok kat cermin jap ea rmbut aku dh pnjg lah..bru perasan ..hurm

nk potong x..nk potong ker xnk..hurmm..
aku akan potong jika aku kecewa dgn lelaki lgi.
tpi aku akan biarkan rmbut aku terus mcm ni..jika aku tidak dikecewakan sesiapa..
..hurmm..rse nk kne dukung pulak.haiiyoo..teringt pulak mse tu kamil 
gurau2 ..depan mama.dia leh dukung..mmg suprise sgtlah..
eaa sye ni berat yerk awk..
kne dukung tpi xde lah smpai buat bnde2 tu ....
lgi pun gurau2 ..okay tpi aerun xpernah dpt bunga ros 
merah dri kamil mcm kamil bgi kat gf dia yg skrg..
:(..
ros merah tu istimewa ..n aerun pernah ckp nk coklat 
tpi dia x kasi..
okay fhm baby demok ni mmg xleh mkn coklat 
nnt gemok..hurmm ea biar lah kite gemok..biar xde org nak..
biar kite duduk sorg2..senang kepala otak..
sbut pasal coklat aerun terase nk pulak coklat black forest 
cadbury punye..
yumm yummm law dpt..hii hi hi n bye bye.lah jwb nye k..hurmm...dh lah tngok cerite jap

..ea k arr nk gi sekolah..ni.chaww..muke mmg ngantok hari ni sbb satu hari x tdur..
ayat untuk AL
senyuman saya xsemanis senyuman awak,
tapi saya rasa seronok sangat bila tngok awak senyum
thanks sbb selalu buat saya gembira..
saya harap hubungan kita akan kekal sebagai adik n abang..
yg ikhlas ..
-aerunheyrun..

Out Of Bounds:D
10:53 AM