<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, July 18, 2013


kecundang cinta

okay tdi aerun buka fb n nmpak lah ex kwn aerun ni ..update status maki hamun ex bf dyek...ckp
bf dyek ni x gune lah ape lah..sbb ex bf dyerk tu  buat fitnah stu family..haiiyooo.mse bercinte bukan main sweet...bile dh gaduh mcm ni pula..siap serang bagai...xfhm tol..aerun harap aerun xkan kene mcm tu.
taknak lah bercinta penat..skrg ni bile laki minx kapel aerun xnk sbb aerun xrse dorg tu ikhlas
klu setakat nk brg mmg nk kene parang lah kn...
lgi pun smlm kat sekolah aerun terdengar perbualan budak laki,'aerun dgr dorg ckp pasal
perempuan ..dorg ckp dgn perempuan ni bgi ayat sweet bgi dorg cair jerkk..lepas tu..
tuttttttttt..dpt lah..haishh..xnak lah cm tu.cinta syg yg setia mmg 
susah nak dpt kan...single lgi seronok..btul x..??
xkesah ..lgi pun rse lebih cool lah..skrg pun nk keluar pun mcm malas
jerk ade duit nk kluar pun mcm malas...sbb skrg ni better main kerete control dpan rumah xpun on9
lebih senang ckp belajar jerkk lah kat umah,...perikse pun dh nk dekat..tol x.??


Out Of Bounds:D
12:07 AM