<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, July 30, 2013


 he smile 
:)
 

he smile,his laugh,his love,

hidup ni,x seindah hidup di syurga,
dan aku pula bukanlah bidadari dari syurga,yang hadir dan mampu 
untuk membahagiakan seseorang..aku hanya insan biase yang sering 
melakukan kesilapan..
namun aku cube untuk belajar jadi terbaik..dan lebih baik dari itu..
.....
 hari ni pergi sekolah mcm biase ..naik bas pakcik,okay dok sblah yana pulak...yana duduk 
depan sikit..
tetibe mse kat serangkai ekk ea..asl pulak perempuan ni dok sblah line aku ni.
malas nye nk layan..k lah..

k tdi mse study ..ngantok aku mcm entah lah kne cubit diri aku sendiri jerk..
mse rehat pulak aku ..cri azrull tpi faqar pulak keluar..dlm hati ckp
mne azrul ni,orang dah lah rindu kat dia...
okay dia gi solat dhuha ok lah xper..then mse jmpe faqar aku punye gula2 terjatuh.dia nk amek.
n then aku tarik lengan dia.sbb aku pulak nk terjatuh .haishh dia ni..
geram jugakk..:)
n then tdi mse blk,aku bm kat bawah so xjmpe azrul..
k n tdi aku blk dgn yana..yana ngan aku jerk.last2 dlm bas kne diri..
so aku pun ape lagi buka beg lah..beg yana ringan x ape..
aku punye beg bgi budak cina kat situ Au zhi..
n then duduk depan faqar.tau lah kalau dh duduk depan dia tu cm mne x reti nk
duduk diam tau x..
hehheheheh ade jerk bende dia kacau..lepas tu dax perempuan yg form3 tu tngok jerk..
faqar ckp dgn aerun..aerun.malas laha ank tngok dax tu..
aiyoo ..ea ape ekk lagi hahh ni.nak ckp pasal blk sekolah tdi aerun  terus buka pintu..
lpas tu..nmpak kerete daddy.eaa knape ekk daddy blk awal nye.owh yerkk
daddy kne check tgn dia..sbb daddy bru lepas enjection..
daddy blk jerk.mesti lah muke dax ni dah senyum bagai..
daddy suruh tlg ..aerun pun tlg lah..buka bonet belakang kerete tu tngok..
ea kerusi yg mama order tu lah..
okay aerun angkat lah..angkat letak kat dapur terus .duduk..mama
ckp  dgn daddy cm ni 'alaaa -aalaaaaaaaaaa syg,npe
bgi baby duduk tu kan kerusi kite berdua jerk..
adoyy yai mama aku ni..mula lah tu nk mnje dgn daddy,,
hurmm k aerun mndi .cepat2 ingtkan nk gi jpn buat ic kad tu..
lepas tu ..baring2 jap last2 tertidur..k ptg faqar kol..mcm pelik kan..
aerun pun pelik dia ni rindu aerun ker..
so lepas buka pun dia col..sah rindu lah tu.hehehhehe teka jerkk lah..
xtau betulker x..n aerun terus siap2 nk kluar dgn sallehhuddin..
so lepas siap2 tu.aerun ckp mama nk gi kedai buku beli barang sikit..
mama ckp beli barang utk perkakas pensil box tu.so mama bgi rm50 suruh beli semua yg perlu.so beli lah
yg mne pnting k..n then blk..aerun janji dgn dax tukat blkg pizza..dia mcm
suprise jugakk tngok aerun..okay yayaww..so aerun suruh dia jln kaki jerk.motor parking rumah
aerun...okay kan cm tu..so kluar dgn dia main game ape semua..
blk dkat pukul 10..then dia tnye pasal gitar..
so aerun amek gitar ajak dia lepak kat atas.
mama n daddy dh tau dh..mama ckp okay..
okay lah lepak dgn dia..hurmm dlm pukul 11 lebih terase rindu pulak dgn dia ni faqar.so col
dia lah....dpt dgr suare pun dh ckup kan..k arr nyte.


Out Of Bounds:D
2:32 PM