<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, July 12, 2013


haishhh kawan owhhh kawan...aku ade ramai kawan ..aku kenal ramai orang macam2 ragam..haishh..tapi aku type ni aku xkisah lah sama ada kau terasa atau x....aku cakap jujur aku bosan dengan perangai kau...aku xnak cakap sbb aku tau ,,klu aku ckp kau komfirm kecik hati...tapi kalau kau baca kau terasa tu terpulanglah...sbb ni blog aku..yeah blog bukan setakat article gosip atau ape..namun ramai yang jadikan blog ni sebagai dairy..x caya..cri kat google sane..aku lemah lah mcm ni...jujur kau banyak tipu..kau banyak x jujur dlm persahabatan....jujur aku nampak kau mmg xsenang kan bile tngok aku lebih sikit dri kau..mmg kau xleh nampak rezeki aku lebih sikit..babe...rezeki kau lain ..rezeki aku lain.....aku ckp jujur aku xsuka bile kau tiru cara aku ..then kau mcm cover line..aku malass lahh.....nak ckp...n then kau perbicarakan mcm nk aku tau kau ..tpi kau xleh nak fhm aku..bile kau senang kau lupe aku..bile kau susah kau cari aku...tau x??aku doakan semoga cari lah sendiri kawan lain..aku pun xkisah lah kalau xde kawan..sbb kwn yg makan kwn ni..aku x hadap lah

Out Of Bounds:D
6:07 AM