<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, July 31, 2013


Ni bukan soal ajal?


aku x tau lah knape..tpi aku smlm tngh hari kat kelas hidung aku darah..
ala luke biase lah tu,skrg x lah cume sakit jerk rase..
hurmm...pgi tdi bgn2 jerk aku terpikir ayat ni nk ckp dgn  mama,klu baby ade 
adik lgi ,mama akan syg bby x?
sbb aerun mimpi bukan2 mlm tdi..hurmm tetibe pikir cm tu..
sbb mungkin aerun punye kepala tengah byk berfikir.
lagi pun kucing aerun tu mama asyik dukung dh mcm baby tau x..
smlm kan mse mama hntar daddy kat depan pintu pagar tu sbb daddy nak
gi surau ,so mama dukung lah si conett tu ,,mama dukung dh mcm baby,
kebetulan orang sebelah rumah ni pun keluar dukung baby..
..mama nak baby lagi ker?itu yg bermain dlm fikiran aku,,
aerun rse lah..law yerk pun aerun xnk.klu boleh mmg aerun xnak 
aerun bukan x suke budak..tpi aerun dh dekat 17 thn..n aerun x boleh lah kalau
ade adik nntkne jage..hurmm.xnak lah..lepa tu tdi duduk sebelah faqar jap dlm bas .
n then bgi kad raya lepas tu bru gi tmpat duduk yana..hurmm
so borak2 jerk dgnyana ni.mcm biase lah cerite itu lah ini lah...
hurm dia ckp muka Al sme mcm aerun..mne ade...lah
hurmm lepas tu ape ek..hah  tdi dlm kelas fakhrushi tnye aerun  adk beradik aerun bpe
org so jwb lah 2..dia ckp x boring ker..tinggal sorg..hurm x. lah..
dia ckp law boring amek lah bby...ea mamat ni dh knape pulak..haishh.hari ni nk jmpe 
azrul pun susahh..aerun x tau knape tpi aerun tngah kire detik perpisahan antara n aerun n dia..
....waktu terlalu cepat berjalan dan saat itu akan tiba..xmampu untuk aerun elak..
aerun sedar semua tu..sbb tu aerun nk sgt tngok azrul hari2..
Harris pulak dh flight ker sAbah..harris dh tinggalkan kite..:(..
hurmm lepas tu nk tau x ape..tdi aerun mcm lebih bersemangat sikit nk study tau..
x tau knape .hurmm aerun ade projek nk buat..ea pasal salleh smlm..
dia dh luahkan perasaan kat aerun  tpi aerun tetap xmampu jadi milik dia.
sbb aerun xnak org yg ade dgn aerun...xkasi aerun bwak motor tu jerk..
buat mse skrg smua x kasi aerun bwk motor..
aerun tau  sbb syg..tpi aerun lebih suke lelaki yg biarkan aerun bwak motor
maksudnye kat sini.dia boleh memahami kite...kan..

Out Of Bounds:D
10:45 PM


hohohoihoiii

okay hari ni ..yayaww nk story apee ekk..hahh ni nk upload pic udin. smlm kiteorg gi tmpat token .sajew lme x main token kan..sbnarnye smlm tu 1st day jmpe..okay aerun jenis gentle.nk jmpe .jmpe lah..so ni pic dia..okay hari ni punye cter pulak.pasal ape ekk.okay pgi2 mcm biase lah ..duduk sebelah faqar..ekk eaa mcm ade org jeles jerk..hurmm.yg pnting bukan yana..so tdi tingtong sikit..tpi mcm fresh lah..sbb pgi2 bile buat math..otak mcm byk pikir tau..ea ape ekk.hahh ni nk ckp tdi turun bas..aerun perasan perempuan tu pergi tumbuk tiang sbb geram..ea kuatnye perempuan tu..tpi slekk..adab xde..bile adab xde serupa mcm parents x reti ajar..series aerun mmg mcm ni..bile tngok pompuan x tau knape..yg pnting yg kuat maki hamun..serupa mcm mulut xreti diajar..so aerun buat bodo jekr n start cter dgn yana pasal abg aeurn yg balik dri jordan tu..hurmm ..lgi ape ekk.nk ckp hahh..ni pasal azrul,,azrul ckp dia suke sgt kad yg aerun buat..aerun senyum jerk..so utk faqar pulak..k untuk faqar aerun cube buat..xtau lah tentang penerimaan dia.....so tdi jumpe dgn kwn2 ..okay ni cerite pasal rehat..biase lah adik2 nk berbaik dgn kite..so aerun pun okay baik jerk lah..aerun xde adk laki so aerun lebih suke dax2 laki ..yg bawah sebagai adik jek lah..k tdi ade yg pengawas yg form 3 tu kne buli..aerun mse tu tngah ckp dgn yana n tina..pasal iftar kiteorg tetibe nmpak adik tu kne sepak dgn group dax laki ramai..ea aerun terus sound..yana n tina try tahan..tapi aerun tngok dax tu dah sakit dh.sian lah kat dia..tau lah dia ni cm skema sikit ape semua..tpi yg kuat xleh buli yglemah...okay skrg ni tngh tulis blog.n then ade pulak yg memekak blkg kfc ..haishh.aku baling bom karang..terbakar semua.....so aerun jumpe dax2 tu terus bagi warning...kat dorg...tau pun diam. lepas tu ...
aerun dgn yana n tina komfirm kan pasal ptg ni..k dh rancang2 lepas tu blk rumah tdi mmg penat lah kan..so
aerun ape lgi on9 x sangka pulak faqar on9..dia call pakai fb guna webcam..rupenye dia xde wc ..so dia nampak aerun sorg jerk lah..haishh tengah2 serabut mcm tu ...biase lah nk tdur..biar lah..yg pnting aerun bukan hipokrit kan.hurmm .. n then ptg pulak bru bgn tdur tetibe dax2 ni dtg .dorg dh ready for iftar n me..mcm pnda bru bgn ..haiyoo .so dorg lepak kat atas lah cm biase..lepas tu...kiteorg terus gerak pergi marrybrown..okay..ni pic kat rumah n mb..tdi ..


okay ni salleh ..:)





















 okay so ni kad raya utk Faqar...sorry buruk ..tpi sye cube buat yg terbaik


 ek eaa ape ekk.lepas buka puase tu kan..kiteorg gi pusing2 jap..then ..
AL amek kiteorg dia hntar ..
hurmm AL x kasi aerun bwk motor..faqar pun x kasi ..tdi hurmm ala...jgn lah 
mcm ni..knape lah xleh surport utk aerun dgn motor..
hurmmm....k mlm jmpe dgn salleh jap..sbb dia nk pnjam buku gitar..okay..
then tngok tb jap n then terus buat kad utk faqar...agak2 dia terima x kad ni ?
hurmm pikir2 jap..ea k arr nk tdur ..ngantok sgt ni

Out Of Bounds:D
10:52 AM

♥Tuesday, July 30, 2013


 he smile 
:)
 

he smile,his laugh,his love,

hidup ni,x seindah hidup di syurga,
dan aku pula bukanlah bidadari dari syurga,yang hadir dan mampu 
untuk membahagiakan seseorang..aku hanya insan biase yang sering 
melakukan kesilapan..
namun aku cube untuk belajar jadi terbaik..dan lebih baik dari itu..
.....
 hari ni pergi sekolah mcm biase ..naik bas pakcik,okay dok sblah yana pulak...yana duduk 
depan sikit..
tetibe mse kat serangkai ekk ea..asl pulak perempuan ni dok sblah line aku ni.
malas nye nk layan..k lah..

k tdi mse study ..ngantok aku mcm entah lah kne cubit diri aku sendiri jerk..
mse rehat pulak aku ..cri azrull tpi faqar pulak keluar..dlm hati ckp
mne azrul ni,orang dah lah rindu kat dia...
okay dia gi solat dhuha ok lah xper..then mse jmpe faqar aku punye gula2 terjatuh.dia nk amek.
n then aku tarik lengan dia.sbb aku pulak nk terjatuh .haishh dia ni..
geram jugakk..:)
n then tdi mse blk,aku bm kat bawah so xjmpe azrul..
k n tdi aku blk dgn yana..yana ngan aku jerk.last2 dlm bas kne diri..
so aku pun ape lagi buka beg lah..beg yana ringan x ape..
aku punye beg bgi budak cina kat situ Au zhi..
n then duduk depan faqar.tau lah kalau dh duduk depan dia tu cm mne x reti nk
duduk diam tau x..
hehheheheh ade jerk bende dia kacau..lepas tu dax perempuan yg form3 tu tngok jerk..
faqar ckp dgn aerun..aerun.malas laha ank tngok dax tu..
aiyoo ..ea ape ekk lagi hahh ni.nak ckp pasal blk sekolah tdi aerun  terus buka pintu..
lpas tu..nmpak kerete daddy.eaa knape ekk daddy blk awal nye.owh yerkk
daddy kne check tgn dia..sbb daddy bru lepas enjection..
daddy blk jerk.mesti lah muke dax ni dah senyum bagai..
daddy suruh tlg ..aerun pun tlg lah..buka bonet belakang kerete tu tngok..
ea kerusi yg mama order tu lah..
okay aerun angkat lah..angkat letak kat dapur terus .duduk..mama
ckp  dgn daddy cm ni 'alaaa -aalaaaaaaaaaa syg,npe
bgi baby duduk tu kan kerusi kite berdua jerk..
adoyy yai mama aku ni..mula lah tu nk mnje dgn daddy,,
hurmm k aerun mndi .cepat2 ingtkan nk gi jpn buat ic kad tu..
lepas tu ..baring2 jap last2 tertidur..k ptg faqar kol..mcm pelik kan..
aerun pun pelik dia ni rindu aerun ker..
so lepas buka pun dia col..sah rindu lah tu.hehehhehe teka jerkk lah..
xtau betulker x..n aerun terus siap2 nk kluar dgn sallehhuddin..
so lepas siap2 tu.aerun ckp mama nk gi kedai buku beli barang sikit..
mama ckp beli barang utk perkakas pensil box tu.so mama bgi rm50 suruh beli semua yg perlu.so beli lah
yg mne pnting k..n then blk..aerun janji dgn dax tukat blkg pizza..dia mcm
suprise jugakk tngok aerun..okay yayaww..so aerun suruh dia jln kaki jerk.motor parking rumah
aerun...okay kan cm tu..so kluar dgn dia main game ape semua..
blk dkat pukul 10..then dia tnye pasal gitar..
so aerun amek gitar ajak dia lepak kat atas.
mama n daddy dh tau dh..mama ckp okay..
okay lah lepak dgn dia..hurmm dlm pukul 11 lebih terase rindu pulak dgn dia ni faqar.so col
dia lah....dpt dgr suare pun dh ckup kan..k arr nyte.


Out Of Bounds:D
2:32 PM

♥Monday, July 29, 2013


dunhill.......tdi aerun tngok semua tindik aerun pakai dlu.okay jap2..try pasang blk kat bibir....hurmm..teringt time tu daddy marah..daddy ckp mcm ni awk ni nak jdi org kristian ker...aerun buat bodoh jekr mse tu..n mse aerun pakai depan abg aerun..dia ckp jgn nak mengade buka ...hahhahah dlm hati gelak pulak ..tpi itulah kenyataannye kan?hurmm dh2 lah smpan jerk lah semua piercing(tindik ) ni..xnk pakai lah ..
tpi aerun bile tngok rokok..vapour.,shisha aerun rse mcm nk jerk..mcm nk blk semua bnde tu ..tpi aerun..xleh amek..sbb aerun kan selalu buat medical check up..nnt leh nmpak effect tu bile x ray..
lagi pun aerun amek rokok byk sgt dlu..mmg lah..panas dlm..asl ngntok jerk hsap rokok dlu..beat dgn si  azwan senget tu lah.tpi dia member aku time aku susah dia ade..time aku senang pun dia ade.aku ckp aku nk rokok dia tnye dlu asl mcm ni..asl ape smua..okay dia kasi ..tpi then kiteorg dh buat deal ..klu salah seorang dri kiteorg amek rokok or shisha..kire kiteorg akan putus kwn..so ..ni lah deal tu.n hasilnye..sye aerunheyrun..dh x smoke okay..


Out Of Bounds:D
10:19 AM


i know he is caring



arhhhh...okay ..tau x ape..aerun hari ni tdi bgn dlm pukul 3.30 kot..
sbb aerun nak kemas rumah...dh lme kot x kemas rumah..hurmm x tau knape mood malas 
dh tinggi mungkin sbb bulan puase kot..klu x slalu lepas sekolah aerun kemas bersih2 kan kat atas tu..
so tdi lepas kemas2 ..dax2 ni dh bz col ..memanjang..asyik kol..aerun rse mcm  arhhh..
dgn hal ni hal tu..so mmg x ckup tgn...
terpakse lah off no no yg x pnting tu..ea ape ekk lagi..hah ni 
tdi si amani dtg..time aerun dh siap kemas mop semua..so tdi time tngh mndi dia 
dtg..mse tu ..eaa malu lah...nasib ade bju mndi ..aerun mmg letak kat bilik air 
aerun so senang lah..pakai terus..so amani suruh siap2..aerun siap2 terus lah..
dh siap2 aerun pilih bju t-shirt hitam dgn blaus purple polkatdot..
dgn  cardigan cream..maybe tu nmpak femine kot..so aerun terus pilih aksesori yg 
sesuailah...just pakai gelang indigo..dgn flower ring jerk..simple kan.??
xyah nk pakai rantai or ape..so tudung aerun pilih yg 4square purple lavender..
..owh okay..so mmg simple...amek kunci motor ego jap..ajak amani naik..ea dia 
takut pulak..dia ckp dia lebih rela jaln kaki..aerun sebenarnya nk bwk kerete tpi ..
mama x kasi punye..lain arr kerete Al..so aerun tdi biarkan amani gerak 
dlu then aerun terus amek fatini...okay.amek dia kat tmn semerbak..so kiteorg terus 
gerak kfc..kat kfc tu..dorg dh tempah meje aerun mcm bored pulak tunggu lame2.
so ajak fatini jln2 naik motor..sbnarnye aerun skrg dh jrang pegang motor so rse
mcm rindunye..teringat aerun dlu form 3..bawak ego jerk..ss letak tepi kot...punye syg kat ego tu.
law boleh hari2 nk cuci..tau x..?bile aerun syg seseorang mcm tu lah..
lgi stu tdi mse iftar dh buka puase semua ..kiteorg snap2 ape semua..aerun just order hot box 
dgn orange juice..mmg yumm yumm kan..
so aerun tngok jam dh dekat pukul 8.00..nk blk lah..x sangka pulak dax2 ni nak ikut..so aerun blk dlu tukar bju..dh tukar semua..aerun pakai seluar short coklat paras lutut tu dgn bju t- black jer.
ekk eaa dax2 laki kelas aerun pun ade jugak.so mcm bengang lah kan
eaa tukar2 lah..
hurmm dorg lepak kat rumah aerun  just aerun x suke dax2 laki ni lah pnjat2 tepi tu ..
adoyai jakun tol...aerun ckp turun lah nnt rosak..aerun sendiri x buat
mcm tu .so aerun x suke orang buat mcm tu..
knape pulak lah bawak dax2 laki..bukan aerun x suke just dax laki kelas aerun 
terlalu hyper sikit..so aerun rimas lah...
aerun xkesah dorg main brg aerun mcm lappy ker phone ..game .
tpi klu smpai panjat kat tepi tu...komfirm lah.. mcm not okay..klu kwn2 baik aerun yg laki 
tu fhm dah ..haiiyoo...ini budak..ea tdi Al kol.aerun x tau knape...AL rindu sgt kat aerun..
aerun rse mcm  xnk lah..cm ni..tpi aerun bile pikir..sesuatu...aerun kan dh ckp 
aerun sbnarnye ade rse sygkat Faqar..tpi aerun x mampu kot..aerun xnak bersaing 
dgn org utk dpt kan dia..lagi pun dia bukannye pedulikan aerun tol x?
tdi Al aerun ckp dgn dia..aerun nk hntar kwn naik motor.dia x kasi..aerun
tau dia care sgt pasal aerun..dia ckp biar dia hntar...so snggup dia dtg dri seri alam.... 
dtg sini..okay aerun tdi kluar rumah..ehh..ayam kwn faqar ade depan rumah.
buat ape pulak mamat tu..Al dah tunggu dah..so salam dgn fella aerun..isya .amani,n tini
aerun hntar dorg jerk..
okay hntar dorg lepas tu Al bwak jln2..jap .then aerun ckp aerun nk krusher..dia bwak kat drive thru
kat kfc tu..so order krusher..tpi krusher xde ..tinggal ..yg lemon tu..so lemon lah 
:)..hurmm Al nampak sgt care dia lgi tau.bile dia dh blk rumah dia col aerun..
okay ape semua ..last2 aerun tnye abg syg adk x?
okay dia ckp jujur dia syg aku..aerunheyrun..hurmm...aku x tau dah mne patut aku buat..tdi nk kluar
dia kiss dahi aku.okay tu buat aku terdiam..melalui ape yg aku tau .
lelaki bile kiss dahi seorang perempuan bermaksud dia mmg nkkan perempuan tu..
n bukan org lain.hurmmm...




 opyerk ni utk azrull..okay

jap ekk 

so isi nye cm ni.i know bored..tpi ..entahlah ni yg termampu buat..
tau x
 ekk eaa menyelit pulak dax tecikk ni....okay 
syg kite ..syg awk sgt2 tau x..
walaupun sye xde adik.tpi bile blk sekolah tngok awk..geram betul tau x.
bile kite mndi awk tunggu kat luar..tpi xtahan ni lah..bile masuk bilik nnt dia tidur atas katil..
so aerun bgi dia stu bntal muchuk.biar dia duduk diam sikit..
 ni lah kwn2 aku


 si singa or si panda ungu?

 me and feylla




 dorg ni pndai jage adik..tpi aerun x reti..
series x reti..tau x..








 ni dax2 ni melepak kat rumah
 tngok ni lah dorg..




Out Of Bounds:D
9:44 AM