<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, November 10, 2012


okay satu bnde yg penting i nk share..pernah x korg buat sesuatu..untuk keseronokkan tpi..tnpe org lain tau..
hurmm..atau pun korg buat sesuatu tpi org lain yg dpt name....hurmm entah lah kan..kdg2 kita rase mcm kecewa..tapi demi orang yang kita sayang atau pun sahabat kita..kita sanggup rahsia kan perasaan tu..sedangkan orang2 disekeliling kita x pernah perasan smua tu .btul x? sejujurnya kadang2 kita bukan lah jenis orang yang mudah untuk tampil kehadapan untuk tunjukkan ape yang kita ade..dan kita bukanlah seseorang yang mampu menunjukkan diri kitaa..ia macam ibarat kita kerja jadi maskod..kita buat orang ketawa ..tapi sedangkan orang kat luar x nampak siapa diri kita..dalam waktu yang same kita nmpak crush kita dgn orang lain..amek gambar kita..tnpa terucap patah perkataan dari mulut kita untuk dia tau bahawa kita suka dia..atau pun ..kita  cube buat sesuatu yang lain..contohnya lagu..kita buat lagu sampai satu mase ..ade crush yg kite dh lme tunggu ni ingt org lain yg buat lagu tu..sdangkan kita buat lagu tu sbb dpt ilham dan smngt dri si dia...hurmmm.mcm tuh lah perasaan..x mampu terucap.x mampu terkata..

Out Of Bounds:D
9:38 AM