<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, September 13, 2012




Hurm…..okay fyi  korg smua mlm tdi I xsmpat share ape yg jdi kan..so hari ni I nk share k smlm sbnarnye I ade jamming..opyerk I tukar jam dgn ejan..ni jam tuh…k jam I yg esprit tu kat dyrerk..Opyerk mlm tdi enjoy lah dgn group I seriesly with them…perkara kelakar n lawak..n opyerk mlm tdi Kan tau x ape..k mlm tdi I bebual dgn wan..yerk arr sbb kteorg brcerite..dyerk nk I buat lawak…sjew jerk layan jerk lah kepale member I yg sorg ni tau x…hurmm k n dyerk smlm suruh I nyanyi kan lgu..xsmpat I nk nyanyi tetibe I dgr sirent polis..dri highway…yaw kuat giler n byk tau ..taw x…bunyi kerete tu..lpas tuh.last2 I dgr bunyi sesuatu yg terhantuk..kuat sgt.n mcm kerete langgar lori..lpas tu I kluar…dgn mama.and I endcoll…kan perbualan.tu n tngok byk polis dpan rumah I lpas tu taw x…aper….rupenye ade pencuri bwk lari kerete mpv last2 time nk lari tu kerete tuh termasuk dlm longkang besar….perhh mlm2 beb guan k tdow.haishhh dlm pukul satu kot gitu lpas tu I terus tdow..mmg ngantok.sgt k tdow opyerk ni jam tgn tu. N then pic polis tu..xjelas sgt lah cause mse tu mlm n I xpakai Nikon.i zoom kan jerk ..

 
N cerite pasal hari ni k tau x aper.hari ni gi skool mmg lmbat lah kan..opyerk hari ni mas xdtg lgi dh 3hari dyerk xdtg ..warghhhh sediynye…hurmm lpas tu tau x ape jdi hari ni.hurm hari ni subjek sn 1st
Hurmm..lpas tu tau xaper k tdi dorg buat inai kat tgn sbb member I ni india  dyerk kjer kat kedai  mcm beauty ape entah I lupe..then dyerk buat kat tgn kteorg merah.series merah..sgt taw skjap jerk..k tdi kan mmg cm relax ar study opyerk time pd I mcm tertido lah cause penat sgt….hurmm  tpi I ingt lgi ayat firdaus belajar sungguh2..hurm okay syg ..you kekuatan n smngt I k..lpas tu hurm tdi rehat dgn member I fyza seriesly..xsangke plak taw kteorg ni stu kepale dh skrg dyerk okay I pun okay.. yaw tdi kan jam fyza hilang..tpi I nmpak sgt akil mcm rsaukan fyza..opyerk tdi fiza ckp time dyerk nangis ejan tnye..dyerk haishh..hurmmm………opyerk tdi cikgu salwa tgur kteorg ehehhehehehe..ape lah kan..lpas tu  kn hurm hah n ink cter sikit mse kat kelas seriesly enjoy sgt dgn fyza tdi lpak dgn shamu n prabu sjew2 jerk lpas tu rupenye rumah prabu dkat dgn rumah member I deva yg dgn nabil tu smua..hurmm k tdi kan seriesly I geram dgn laila..tdi I panggil dyerk baik sbb I nk tnye something I panggil ckp elok2 last2 dyerk pndg blkg n then nk marah haishhh dpan fyza kot..fyza pun nmpak.haishh dh naik lemak btul pompuan ni.yerk lah slama ni I diam jerk..dyerk slalu panggil I ..i layan okay jerk.ni nk buat kepale..haishh pikir ape hah..i tau ramai yg back up dyerk.sbb dyerk tu perempuan lah sgt kn..x mcm I laki.hurmm..i malas arr klu perempuan mcm ni lah..i xmarah klu dyerk ckp nnt kjap ker ape..tpi nk marah2 plak..haishh elok2 selama ni I diam,terus marah lah..dyerk xleh nk hormat I cm mne I nk hormat dyerk boleh pikir x..smua org nk dihormati tpi kte kne lah org dlu..hurmm..n fyi abg I yg fitri tu I dh x ngaku abg lah..lagi pun I xperlukan abg cm dyerk.bile ssah cri bile snang say goodbye..n skrg I dh besar pndai I jge diri..i xperlukan abg angkat yg hanye pergunakan adek dyerk lah…I pun ade abg..abg I jauh lagi baik lah…taw x..
Series ly marah sgt taw.ntdi dlm bas ingt minat palat yg nme dyerk Nabila I ingt lgi dyerk ckp I  mcm laki n abg I lmbut..hey betine klu ko nk pertikaikan pasal motor dpan i..mmg minx panampar lah..lantak lah I nk bwk motor ker ape.okay fine klu ko nk sgt kerete aku tnye ko ade kerete ker skrg ni??xde kan…n utk pengetahuan ko ajal utk mati tu biler2 jerk smpai so ko xleh pertikaikan pasal motor..mmg aku marah sgt klu ko pertikai kan tu sbb aku sndiri pernah berjanji dgn diri aku sendiri separuh hidup aku dgn dunia motor n darah aku mengalir utk jdi seorang pelumbe motor..walaupun bukan utk skrg tpi suatu hari nnt aku nk berlumber sbb tu impian aku..aku xnk org lain haling ape yg aku nk buat..or pertikai kan sgt motor n kerete..hey permpuan ko nk minat kerete sgt2 minat lah..itu bukan urusan aku..tau..smua org ade minat n kelaianan taw x…seriesly…aku marah sgt2..

Out Of Bounds:D
4:17 AM