<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, September 19, 2012



Okay starting pasal smlm k..hurm smlm mmg I mmg xde mood lah..mmg series xde mood sgt taw..lpas tu  tau x ape..k smlm kn I sakit tol dgn syariz I xtau ape masalh dyerk..ske main sound2 org.kwn jerk ramai sbb tu lah berani..hey law gua pun ley berani lah.hurmm n then mse blk smlm I ngadu dgn ejan pasal syariz xaleh2 dyekr nk marah plak..i plak sket hati mse tuh mke  I mmg dh mcm lain lah..nk nangis tauu..hurmmm…yerk lah syariz ckp I haruk bwk motor..yaww haruk mcm mne tu baii…..gua punye motor ape lu kesah..law setakat berani sbb nk budget abg2 …xper lah..lu boleh dgn adk2 gua kat skolah tadika sne lah…hurm n then mmg smlm I can’t be strong..lpas kne mrah dgn  ejan tu I jln jerk straight..hurmm.n  mse tu I ade terlanggar sorg budak bas I ni.hensem giler..comel lah dyerk senyum kat i….hehehehhe elok2 nk nangis terus x jdi kn..hebat tol..n then kat umah smlm ejan asyik col jerk..but I endcol lah ape lah..mmg xde mood nk ckp dgn dyek lah kn..n ptg plak I kluar dgn achik n hadi…tau x..i discuss dgn hadi.n then tetibe jerk achik buat I nangis tauu..hurmm lpas tu I diam jerk..i tau nme I dh buruk..tpi just sbb I bwk motor ape ni..mmg dugaan…hurm xper lah..org boleh ckp I ape2 skali pun ,,tpi dorg xknal I yg sbnar kn.n hurmm smlm achik n hadi pujuk i..achik belikan ais krim lime yg hjau vanilla tu..sbb I ske yg tu…n then dyerk tolak buai mse kat tmn tuh.hurmm…..:) mse tu bru boleh tersyum skit..opyerk mse mlm ade kelas tauu..tpi dlm pukul 9.00 lmpu black out..so I lah org yg blk awal taw xx…hehehhehe n lpas tu kan I blk terus lepak dgn dorg…

Pasal hari ni plak I rehat dgn wan..dgn wan pun sengal..opyerk mlm tdi I contact dgn kamil..hurmm dyerk pujuk i..hehheheheh.laugh back..n then daus vc..haishh internet dh arr prob..tpi dpt jgk..i miss him damn much tau x syg ku daus..okay smbung .,,tdi rehat dgn wan..i malas nk gi kat ejan..merajuk tau x..n tdi kan duit member I hilang rm 110.00 taw x..hurm yg member I sorg lgi..rm29.90..taw…tdi cikgu salwa tgur I dyerk ckp I ade couple ker kat skolah ni..i ckp mne ade.haishh tngok mcm2 cerite lah kan…lpas tuh …hurmm ape ekk..blk tdi I follow wan gi mcd..lpas tuh xaleh2 iqbal tarik bag I n ajak I kluar..rupenye ejan buat kan I satu origami yg bentuk mcm burung tu..insyaallah mlm ni I upload pic tuh..n tulis ayat2 maaf kat situ…mse tu tersnyum sgtrse..k..k arr smbung mlm ni plak k

Out Of Bounds:D
4:42 AM