<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, June 19, 2012


hurm mlm ni aku mungkin buat satu kesilapan...aku mmg minx maaf sgt2 kat kamil..hurm cian dyerk coll tpi aku xangkat sbb aku bz dgn deevelopers ni..yaww..sorry sgt..hurmm..
 hurm aku tau n aku sdar something mungkin aku nih terlalu nk atau terlalu teringin..entah lah..kan mungkin sbb tuh bnde ni smua terbwk-bwk...

aku nk kamil jdi yg romantik..tpi aku tau dyerk bukan jenis laki mcm tuh
aku nk kamil suapkan aku.....tpi aku tau dyerk mesti bengang klu buat mcm tu dpan org ramai
aku nk dyerk bwk handbag aku..tpi mesti dyerk rse dyerk bukannya perempuan.
aku nk dyerk manjekan aku dpan org ramai..hurm mesti nye dyerk malu..


so skrg aku kne cbew fhm lah..yg dyerk xnk buat bnde2 cmni..

tpi aku dri dlu nk sgt laki mcm ni,romantik.and everything tuh..terkadang aku tngok org lain buat dgn girl dorg masing2 mcm dorg anggap bnde tuh sweet ....n bgi aku itu yg terindah..hanya kita dgn pasangan kite...hurm peduli lah org lain ckp ape.yg penting dyerk sumber inspirasi kte..itu yg aku pikirkan..tpi mungkin aku silap..btul aku x ley pakse org utk buat aku nk..n aku xley suruh org buat aper yg dorg xnk.so aku.kne terime ape yg kamil xnk..n aku xley pakse dyerk buat smua ..tuh hurmm cm mama lah.,,dyerk nk daddy jdi lebih romantik malangnya daddy mungkin bukan yg romantik..tpi daddy lebih ske tunjuk kasih syg..maksudnye daddy sedaya upaya cbew buat mama happy..walaupun kdg2 mama bsing..tpi daddy xde tunjuk reaksi untuk marah mama......mcm tuh ker dlm hubungan?
hurmm..tpi aku lebih ske hubungan yg mcm ni..fhm antare satu sama lain..maksudnye xcbew utk menyakitkan hati pasangan kita...dgn sesuatu yg menampakkan pasangan kite tu teruk n terlalu byk kelemahan..bnde tuh smua boley buat pasangan kita akan anggap mcm ni..hurm mungkin i'm not gud for him/her...hushhh kdg2 tuh yg aku rse..aku pun sdar aku xckup bgus dlm perhubungan..n mungkin cre ex2 aku dlu..buat aku rse terlalu byk perubahan..hurmm..sbb tulah org ckp...sesuatu yg kita x jangka..
cthnye mcm ex aku
faiz.
.dyerk ni jenis romantik..n walaupun dyerk jenis kebudakkan tpi dyerk cbew blajar untuk jdi lebih baik..tpi kelemahan dyerk ...dyerk ske ponteng skolah..yaww.ssah kan

fakhri
okay dyerk ni plak jenis yg nmpak cm player..tpi dlm mse yg sme..dyerk boley perasan perangai atau perubahan kat gf dyerk.n cre dyerk..dyerk lebih ske puji girl dyerk..cthnye mse dlu aku try pakai anting2 n dyerk boley perasan..sdangkan bende kecik..n dyerk boley perasan aku punye.mate.sbb cre dyerk lebih peka,kelemahan dyerk..dyerk ni ssah untuk bwk bincg..haishhh pening

muzamil
okay cre dyerk nih hurmm dyerk ni mmg manjekan gile aku sgt2 dlu..mmg sweet arr aku still ingt dlu dyerk suapkan aku minum air dpan org ramai.yaww.n then dyerk dukung aku time dkat swimming pool..hurmm tpi kelemahan dyerk xley bwk bincg n cpat off phone..adoyy ni lgi beratt,

ameer hakeem..
si akeem punye cre plak..dyerk ni..jenis mcm kuat bergurau tpi dlm mse yg sme..dyerk boley sdar mne silap n kesilapan dyerk..kdg2  dyerk ni menyakitkan hati..tpii.dyerk akan seboleh-boleh untuk try btulkan blk keadaan..smpai aku hilang merajok..kelemahan..dyerk ni jenis x pikir pnjg..

deva..
deva punye cre adoy letih aku.dyerk jenis xpikir awek dyerk..mcm xkesah awek dyerk ni nk kne langgar atau pun kne culik..n cre dyerk mmg xromantik..harapkan mnje jerk ..adoyyy...

n now my true boyfie..
kamil..
dyerk nih jenis caring.,tpi dyerk x romantik..kdg2 dyerk ckp bnde yg buat org terase.tpi dyerk xpernah perasan...walaupun dyerk manje..ape yg aku ske dyerk ske bgi respon.,,kelemahan dyerk..secret aku jerk yg tau..tpi yg pnting smua manusia mmg x sempurna..


n now aku komen pasal diri aku..
aku ni jenis yg ske org romantik..tpi aku x kan snang jatuh hati untuk org lain..aku mmg manje..n bnde paling aku xske kne marah..slow talk xper.aku xksah haiiyooo...n aku jenis setie..walaupun aku ni kwn rmai budak laki..tpi aku xkan snang untuk tukarkan perasaan..aku jenis emo...mmg kuat emo aku...tpi aku jenis pikir..kelemahan aku..aku akan snang menangis..walaupun kdg2 org lain xkan tau..aku jenis pendam.so smpai mse bru aku luahkan..smpai mse yg buat aku x tahan...aku mmg ske main lepaskan emosi kat org lain..tpi aku xkan lpaskan untuk org2 yg aku syg..aku ni kuat cemburu..n paling nmpak kelemahan aku..bile aku cemburu aku akn diam n buat xtau..aku akan seboleh2 buat bnde tuh nmpak biase.padehal sejujurnya aku mmg tngh menahan perasaan...n aku paling xske menangis dpan laki tuh tunjuk sgt kelemahan aku terserlah..tpi bile mmg aku dh xtahan sgt aku xdpt kawal..aku akan menangis dpan..itu maksudnya aku org kat sekeliling aku mmg dh teramat buat aku saket hati.smpai aku xley kawal..haiyooo...teruk jgak kan aku ni..n tngok byk kelemahan aku..so xsmua manusia perfect..n aku dh ley accept if kamil xley jdi mcm ciri2 laki idaman aku dlu..its okay..cukup lah klu dyerk dpt buat aku tersenyum..mungkin bukan jodoh aku dgn laki mcm tuh..n mungkin rezeki aku yg skrg adelah lbih baik dri yg akan dtg..xde sper tau smua tu
tol x?smile satu

Out Of Bounds:D
10:59 AM