<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, June 15, 2012


shisha yaww..
okay seriosly hari aku nk cter pasal shisha..
okay sbnarnye cm ni..hari ni aku patutnye gi shisha dgn member aku arie
but dyerk bz.wan plak xley kluar.
so aku kluar dgn zerol..dh lme jgak xjmpe dyerk.sodyerk ikut jerk aku.
tpi dyerk x hsap lah..aku gi kat e n y.
yaw.mmg aku ckp straight arr...yg aku xtaw
asl ramai tngok aku ..mungkin sbb dress up aku cm laki.
atau aper yerkk?
hurm lpas tuh aku just order blueberry shisha..dorg ckp xde..yg ade cme
berry mint.aku minx yg mint punye..
entah lah aper.tpi aku ade perasan yg ade satu staff dri shisha ni pergi kat
group laki yg pndg aku..n
aku xdpt detect ape..bile aku hsap shisha tuh aku terase cm pening sgt.
aku xfhm larh slalu okay jerk..knape rse lain plak ekk.
hurm ??aku pikir jerk..entah tdi pun mcm dh saket sgt kepale aku.
lpas tuh aku pergi blk smua nih aku rehat hurm bru okay sikit..
opyerk aku just nk share lah kat sini girls klu ade prob xyah ikut cre aku ni okay
aku pun dh nk stop dh..finish kat shisha jerk pun xgne jgak.
hurmm aku pun dh back to smile..
n just fikir knape org lain ley tersenyum knape patut aku yg bersedih atas
kebahagiaan org lain..yaw xkn..
enjoy your life selagi masih ade..tpi ingt2 lah buat amal ibadat jgn lupe.
klu nk jdi nakal cm aku ley..tpi jgn ikut sgt cre aku.sbb
hurmm ssah nk explain..sbb pandai2 hdup arr kan..hurmm
tdi jmper hilmi dyerk bwk ipad..tpi buat dono jerk..xperasan aku ker.aku pun.
dh malas dh..aku xperlukan duet laki lah.aku skrg aper aku nk aku minx
duet parents ataupun kjer..atau pun kumpul sendiri..aper aku nk.
aku pakai duet sendiri..opyerk tdi aku beli topap pergi kat petronas..yaw skrg ni
aku dh takot lalu jln besar yg arah ker skolah aku tuh..
mungkin sbb kecewa..bile aku kecewa aku akan berani..
untuk buat bnde bodoh..opyerk lgi satu jgn cbew untuk buat bnde bodoh yg boley bunuh
diri wake up n see your new world..ade kat sblah korg.
cme korg xpernah sdar..hahahahha..mcm aku k..n esk nk hangout dgn dax2 ni...smile dude
opyerk if ..korg x ske bce story yg mengarut ni..i dh bentang
red carpet..n blog ni pun dh sediakan pintu besar.
dijemput utk kluar k.
smile
yg ske bce or ske jdikan sbagai pengajaran..
terpulang..okay
me happiness.
sbb aku tulis dri hati n ape yg berlaku dlm hidup aku.
korg enjoy lah dgn life korg k



Out Of Bounds:D
9:21 AM