<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, June 19, 2012



hurm hari ni aku mmg bahagia sgt..yerklah aku dpt nmpak sedikit perubahan kamil..dyerk lagi maken okay..skrg ni dyerk asyik coll jerk..jdi aku xrse risau sgt..sbb aku syg dyerk.n aku xnk dyerk ade untuk org lain.aku cume nk dyerk..aku cme nk dyerk tau ni jerk...

syg bile awk xde.kte mcm nmpak byg2 awk dkat dgn kte
syg bile kte rindu awk..kite mcm lemas dlm kesakitan hati ini.
syg bile kte hilang cinta awk..dunia kita mcm dlm kelam.
dan saat awk pergi tinggalkan kte.
kte mcm hidup tanpa arah tuju,sbb kte perlukan awk sbgai
pelengkap untuk kita hidup..


n hari ni punyer cter..tdi aku rehat dgn eyjah..owh babe.syg ko sgt2
akhirnya dpt jgak spent time dgn ko..so gile2 lah sikit.
aku dgn eyjah ni kteorg jenis x berkire...
so sbb tuh tkeorg jenis happy jerk.n yaw tdi time ert aku xtau arr aper..aku
pening sgt seriously..aku nmpak pokok mcm bergerak.
dn smua bnde mcm terbalik..jujur.aku punye kepala saket.opyerk.
tdi ayie n iqbal sbok sgt minx duit 20sen 2003.
aku xtau aper yg special sgt dgn syiling tuh tpi.
aku kne cri blk ..okay..hurm dorg snggup byar aku..klu aku bgi dorg
syiling tuh..haishh..aku akan try cri..

n tdi blk hujan..aku sjuk sgt.n mse dlm bas tdi aku terpandang hilmi..
yaallah aku mmg rindu dyerk sgt2 tpi aku x mampu nk ckp..
sbb aku ade alasan tersendiri..n tdi blk umah aku mmg dh rse pening sgt..
n aku try buka lappy.tngok pasal hilmi.hurmm..yeah
dyerk dh bahagia skrg..n aku dh merelakan smuanya
agar dyerk benar2 hilang dri hati aku.
cume aku terpikir pasal kamil..adekah masih besar lgi syg dyerk untuk aku..
atau tidak...aku xmampu nk buat aper.n tdi ex aku dlu col..
nme dyerk muzamil hurmm yerk ..
aku pun dh arr pening pening pening...
tdi aku mmg rse lain mcm smpai aku jatuh dri katil..aku xmampu nk bgn..nk jerit.
pun aku dh xmaya..mulut aku kluar air..aku pun dh xtahan..aku gagahkn
diri jgak utk bgn..aku cbew mndi..dan skrg..bru rse okay sikit
walaupun pening..tpi hurmm smpat jgak aku.type..n tdi aku tngok.
gmbar bju couple..hurm sweet sgt.
aku pun nk pakai cm ni dgn kamil..hurmm.



aku nk sgt ..
hurm comeykan..aku pun nk ade bju couple dgn org yg aku syg.
mcm keychain couple..
rantai n mcm2 lgi..kan sweet gitu..haishh..
tpi .hurmm

opyerk member aku ajak aku kjer ar hari sabtu n ahad nih jdi promoter.
2 hari rm200.
adoy aku nk..okay lah kan.dpt duet boley aku tmbah duet beli cermin
mate playboy..
hurmm tpi daddy aku ckp xley arr mcm2 arrr.smpai bile jdi cm ni.
aku dh besar aku nk sgt umur aku mcm abg aku skrg..aku nk sgt dh ade
smua bnde yg aku mampu beli aku..nk
hurmm dsbbkan parents aku yg asyik say no.bile aku nk buat smua ni lah.
buat aku maken nk buat.n buat sendiri..sbb tu..aku lebih berdikari dri abg aku.
yerk lah xkan smua nk harapkan org.
ea yaww.xnk xnk


Out Of Bounds:D
1:36 AM