<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, June 13, 2012


hari pgi2 aku mmg mcm letih jgak lah..mungkin sbb penat kot.mlm tdi menjahit..lpastuh kan mlm tdi aku mmg rindu sgt kat kamil..hurmm aku syg dyerk lgi tpi aku xmampu nk ckp..aku xnk ganggu dyek dgn eyka..aku taw..tpi smlm aku mengalah..aku ckp jgak aku rindu dyerk..aku just ckp aku tertekan no dyerk...tpi hurmm aku sbnarnye rindu dyerk sgt..n hari ni aku ade jnji dgn wan nk jln2..kat pb..opyerk tdi aku ade koko..so hurmm blk lmbat lah.n yaw ..if korg nk tau perempuan bomba mmg sikit sgt.n laki..ramai gile..seriously ramai..n ramai yg boley tahan..tpi hati aku x terbuka untuk org lain lgi..lpas tuh plak dorg nih cikgu ajar cre2 gune tong buih.adush i don't know how to explain..hurm snang cter alat pemadam api.,.okay fhm kan..so tdi dorg ckp...pasal terbakar.yg dax2 nih ley menganjng ckp hati terbakar lah aper lah.haishhhh aku pun xfhm..lah dorg nih jgn smpai aku baling sorg2 dgn tong pemadam api ni..hurm then tdi kan kat kelas aku tdow..sbb hari tdow sedunia..hurm nk tdow pun mcm teringat2 dyerk..hurm aku entah lah..aku siap ley baring lgi kat kelas tuh..sbb aku dok blkg.so tarik 3 kerusi rapat2 mcm student lain buat n baring..hahahahaha...sdap tol..n hurmtdi rehat jmpe dax2 yg kacau aku..eishh aku xske tol..aku just tngok n buat2 xknal..sorry lah aku xlayan budak2 yg xcukup matang,.,:P..n naek kelas jerk tdi aku..tngok dax2 kelas aku dh stay kat dpan pintu..n ckp brother....hurmm.aku diam jerk..n smile..hurm opyerk cter pasal yana plak..aku xtau arr ape tpi tdi yana tnye aku pasal azrul..aku xtau arr dyerk mcm nk mnangkan azrul..aku pun malas arr nk pikir aku..ckp yg penting aku xsalah..aku ckp straight jerk..aku benci org yg kawan dgn aku n bile dpan kwn2 dyerk..bile aku panggil buat xknal lah..or buat aku bengang lpas tuh mse kat rumah bru nk text aku n ckp sorry..owhh yawww.tuh nmenye hipokrit..hurmm..aku mmg xske..n aku lbih ske sorg2 .bukan aku xde kwn..tpi aku ske rmai2...aku kecian kat eyjah..dyerk nk  rehat dgn aku..tpi aku mcm x..hurmm  sorry aku bukan xnk join cme dyerk jln berkumpulan..hurmm..yaw..k tdi blk aku tunggu wan dkat pet...hurmm..dyerk tinggi sgt n dyerk jln cpat jeles aku..adoy mmg lelaki jln cpat taw...huhuhuhuuuu..so tdi stay libjap..aku tau dyerk bored..so aku ajak gi minum jap..n giminum lpas tuh main..game..dyerk cm gile2 sikit...hahahahahhha..sengal kan..n dyerk ckp aku dh tersenyum sikit..hurm..aku senyum tpi aku rindu sgt kat kamil..rindu ..rupa aku kdg2 sme dgn perasaan aku..hurmm..aku happy sgt sbb wan jdi kwn aku skrg..yek lah law dgn azrul..smua ley..jln blkg lah aper arr.nnt org nmpak lah..klu dyerk pndai ckp cm ni..peduli lah org ckp ape..law aku..xley jerk..hurmm tdi wan tngok tedybear..aku malas nk pndg..teddy tuh sgt..n tdi aku nmpak dak2 skolah aku dating dgn pasangan dorg..tuh buat aku teringat kamil lgi hurm..aku terus ajak wan kluar.n yaw mse dlm lib tdi jumpe atym..hahahahahah AYAM..i missyou..dyerk bwak awek..cantek awek dyerk..walaupun ckp kwn..tpi aku tau atym punye cre dyerk nih kwn aku mse thn lpas korg yg follow tuh mesti ade bcekan..pasal dyerk hahhahakkk..atym nih romantik taw...series romantik hahahhaha..tpi dyerk ske buat lawak..yaw..n tdi aku discuss dgn wan pasal kamil..aku minx pendpt dyerk..ape  patut aku buat bile rindu kamil..dyerk ckp law aku teringt kamil ingt dyerk..haahhahaha..aper lah dyerk ni..seriesly..n tdi dyerk suruh aku blk dlu..bru dyerk naek bas...hurmm tanx dude....sbb spent utk aku...:)


this is my photo with my babe chipmunk.

i have bought my babe new necklace..see it from Playboy
xoxo..

me in the dark

when my babe chipmunk kiss me..

hug you chipmunk



tngok my babe chipmunk pujuk kte

this is my chpmunk with playboy necklace


Out Of Bounds:D
2:38 AM