<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, June 12, 2012


wake up jerk pgi tdi mate aku dh saket dh..hurm  yaw since aku kne tumbuk mate aku belah kanan nih mcm dh lain sikit rse.nk gi perikse ,mcm urmm xper aarr...mlm tdi wan yg try buat aku happy sikit..aku rse bahagia sikit lah..sbb aku kecewa sgt mse tuh..tanx wan..aku hargai ko sebagai kwn aku...n aku tdi sbnarnye dh xde smngt..rse nk cuti pun ade..tpi rse xkan lah smpai nk cuti skolah kot..byk pelajaran terlepas..its okay lah..if aku kcewa skrg..aku akan ttap bgn...bgn dn bgn..smpai aku lumpuh.....
okay forget it..pgi2 jerk tdi gi skool mcm x bermaye..hurmm mungkin sbb aku terlalu syg sgt dyerk..tpi aku akur dgn kehendak dyerk..jika ini lah jln terbaik...aku sanggup pergi..aku tau kehadiran tanpa diundang..jadi biarlah aku pergi drpd aku kne sepak kluar...hurmm
 n subjek 1st jerk tdi sn..mmg aku xley fokus..aku just fikus kat file n salin jerk..
aku rse mcm nk amek file2 aku n baling tpi aku bukan cm tuh.
n tdi aku kat kelas aku try happy2 lah..mmg lah kwn2 aku tdi ramai ade kat sblah..
aku syg dorg tpi maaf sbb aku x pandai jge hat dorg..n tdi kteorg rehat kat kantin dua kelas
gabung ..dax aku n dax2 yana.ramai2..hurm..mmg ramai lah jgak.
aku cbew blajar untuk jdi perempuan n tdi mse dlm kelas..
aku tngok fiza n aqil .hurm romantiknya dorg..aku tngok aqil tuh nakal
tpi dyerk caring sgt pasal awek dyerk.aku tngok dyerk x kesah pun bile dpan
dax2 nih main suap2 n buat kjer cikgu bgi sme2..gadoh manje
hurmm aku teringin nk buat mcm tuh..itu jekr dlm fikiran aku.n time pembetulan
perdagangan aku tdi bwk fail dok dpan sbb dh xsanggup tngok terlatah dax2 nih.
byk budak kelas aku..ske each other ar..hurm sweet..kan aku x cemburu..
cme aku nk jgak bnde yg sme..aku nk manje dgn org yg aku syg..aku nk sgt entah
lah...hurm aku cool jerk..n mse take 5 aku dok dpan sorg2 ..xlah dpan mne.
meje second..n sblah meje aku kosong lpas tuh aqil sebaris dgn aku..dyerk main iphone aku
dyerk buat2 col fiza.dorg ckp kuat2.hurm sweet sgt..pastuh aku tiba2 berimaginasi.
klu aku n kamil satu kelas n ade kat tingkatan yg sme..hurm..aku mule byg dh.
law aku n dyerk main conteng buku ,n gaduh2 manje..rehat sme2.hurm.
mungkin aku xkan dpt buat smua tuh,.tpi aku pasrah.n blk umah jerk tdi.
mama suruh siap sbb aunty aku saket..so kne gi Kota masai..mse kat sne
YA ALLAH,dh pusing2 dh..eii penat taw..
n alhamdulillah aunty aku okay.yaw..hurm balik tuh gi kipmart.
hurm me and mama.n aku dgn mama dh okay.
tdi mama belikan pixy compact.tanx...:)
mama...hurm...mlm nih aku ade kelas.hurm aku rse mungkin nk msuk lmbat lah.
dlm pukul 9.00 sbb aku
nk gi tasek tenangkan fikiran jap..aku xley terlalu emo kan..
aku tu.n tdi aku dpt massage dri dyerk..sengaje aku xnk reply sbb aku
xnk perasaan dyerk bercampur.aku nk dyerk jge eyka..
aku nk dyerk syg eyka..aku pun rse eyka mmg patut disayangi kamil..
hurm mungkin selama aku single ni aku nk perbetulkan aper ygsalah.
n aku nk cube perbetulkan segala kesilapan aku..
mesti follower aku tertanye knape aku sanggup buat mcm ni..
untuk hukum diri aku..
sbnarnye aku xhukum diri tpi jodoh..dan ape yg aku usaha ..ini yg aku dpt.
jdi aku kne akur..dan berdoa smoga kau dpt jodoh lbih baik dan
dpt ajar aku ilmu agama.
n kwn aku tanye cm mne aku nk pilih org yg bru..hurm aku xpikir lgi.
aku xnk pikir..aku cme nk mulekan hidup bru.


Out Of Bounds:D
4:19 AM