<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, June 5, 2012



okay hye..hurm..mesti follower aku tertanya-tanya,,nper dh 4 hri aku x update..blog..okay sbnarnye aku ade kem mmg penat lh kat kem n mcm2 berlaku.opyerk aku dh stop kje kat sakan..tpi aku still ske gi sne..sbb lpak dgn membe2 aku just tngh tunggu gaji jerk sbb aku nk beli jam esprit hurmm...yg aku teringin sgt tuh..okay start cter from sabtu lepas.....sabtu pgi tuh aku bgn awal.n gerak jpj.....hurmm aku mcm org blur..sbb xde membe..hurmm boring sgt.....yaww tpi aku ad bljar lgu arr...best jgak lgu ni..


ingat,ingat itu remember,
jangan lupa itu don't forget,
saya sayang kamu,ilov3 you,
hanya engkau only you.


aku try nk nyanyikan lgu nih untuk kamil.tpi entahlah.aku fare up lah, dgn dyerk
aku bwk phone untuk contact dyerk..aku xfhm btul dyerk asyik bz bz bz n bz..
dyerk nih buat aku marah..aku dh penat nk merajok dgn dyerk,.harap dyerk fhm2
sendiri ar.kan.aku xfhm byk gile alasan dyerk..hurm..
byk sgt..dyerk tau marah klu aku bgi dyerk mcm2 alasan..tau dyerk marah
tpi perasaan aku dyerk xfhm..aku malas nk pikir aku just maafkan dyerk jerk.
jerk..entahlah..aku ni..aku jerk asyik coll dyerk dyerk mcm xcoll n contact aku..
dh byk kali aku ckp...bz mcm mne pun satu mcg aku hargai.
aku nk satu mcg pun ssah sgtdyerk nk kasi.,.
nk ckp xde kredit..aku dh share kredit..aku marah btul..tpi aku malas nk ckp..
aku dh malas arr nk tgur dyerk..pndai arr dyerk fhm.

dyerk dh besar..aku jerk mcm kjar dyerk..
n aku hari tuh mlm aku ade debat tau..aku nk bgi taw dyerk tpi dyerk.
mcm hurm ..aku saket hati.pastu aku ade flying fox nk bgitau dyerk..
tpi dyerk buat dono jerk...ckp syg.. aku xnk perkataan..tpi aku nk bukti
care..aku x fhm arr..aku x nk curg dgn dyerk..so mlm tuh aku nangis2 ckp dgn
adek aku..adek aku jerk fhm..nasib adek aku buat aku hepy blk..
hurm aku syg adek aku..tanx adek..
aku xfhm arr.org yg aku syg x nk pujuk aku..asyik bz jerk..
tpi org yg syg aku...lebih byk bgi perhatian..aku rse adk aku mmg lah
xmatang mne.tpi dyerk lbih fhm aku..dripde kamil..
hurm aku fhm dyerk bz...bz n bz jerk..tpi aku ni awek dyerk..
hurm aku mcm kekasih yg x dianggap kekasih..
lpas tuh hari tuh aku gaduh dgn leader aku lelaki..so aku mate aku kne tumbuk..
saket taww..tpi adek aku yg beri perhatian ..kamil bz n bz..x ker saket hati .
aku sediy sgt....aku mmg saket hati...taw...aku ni jerk bodo ..asyik ingt dyerk
tpi dyerk ..entahlah...mse kat krb ramai bdak laki yg kire boley tahan..tpi aku xkwn
pun dgn dorg...sbb bgi aku hanya kamil untuk aku..dan bukan org lain.
kwn2 aku byk dh clash dgn boy dorg..sbb dorg ckp laki dorg makin lme
maken bz sbok dgn hal..padehal ade girl lain..yg lain dorg dh kantoi.
aku hrap kamil x mcm tuh..aku tau dyerk kluar dgn kwn..aku percaye kan dyerk.
tpi klu dyerk tpu aku lpas nih mungkin.
entahlah aku xpasti aper lgi...akan jdi..n hari ni bile aku blk bru dyerk
pujuk aku..hurm itu pun sbb aku col..klu xcol..rsenye x kot dyerk nk col aku.
aku xnk arr mcm nih..aku xske lah..penat lah aku..taw x.
aku just ckp hurm okay.sbb aku penat..
tulang aku saket..mate aku saket..
tpi dyerk xfhm..bru hari ni dyerk nk take care aku.knape x starting dri
hari tuh....sediy tahu x..
aku still ingt lgi..mse aku kne tumbuk ade sorg fasi dtg lari kat aku n
try cover aku..aku terus nangis dpan dyerk..sbb aku x tahan perasaan..
aku marah aku sediy sgt..dgn prob aku dgn mama..aku stress arr cm ni..
abg fasi tuh ckp dh xmo pandg dyerk..cre abg tuh ckp mcm romantik..sbb
cre dyerk ckp..mcm untuk tenangkan org aku nk kamil mcm tuh..
bukan aku nk dyerk berubah.tpi cbe fhm aku..
aku mungkin terlalu manje .kot..smpai nk dyerk buat mcm2.untuk aku..
hurmm
aku sediy larh..tpi entahlah..its okay mungkin aku mmg btul2 bersalah .yerk.
lah pakse dyerk buat mcm2..aku xnk hilang dyerk..
aku cme nk dyerk sdar.aku masih hidup..tpi jgn smpai satu mse dyerk hilang aku
untuk selama-lamanya hnyadsbbkan
kelalaian dyerk mcm cerite2 yg aku bce...hurmm..
:'(



Out Of Bounds:D
6:56 AM