<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, June 14, 2012


hari ni pgi aku biase jerk..
hurmm okay n tdi waktu pd aku tertido..hurm skrg ni byk kali aku asyik tdow dlm kelas
mungkin sbb mlm aku xcukup tdow..
aku asyik pikir jerk..smpai entah lah.
fikiran aku bercelaru skrg.aku xtau smpai bile smua ni berterusan.
mmg aku akui aku xley hdup tnpa dyerk..

so aku pun mcm emo lah.
kwn aku pun ade pujuk aku..dyerk just ckp asl lah aku ni.
aku kne stop pikir pasal exboy aku...
dh terang2 boy aku xnk aku..klu btul dyerk nk aku dyerk pilih aku.
so buat ape aku terhegeh-hegeh cri dyerk..
hurm bile aku dgr ckp dyerk..aku pun terase lah..
btul jgak.
n aku tau n aku sdar aku nih awan..bile smpai mse angin akn tiupkn aku.
n bile smpai mse air dlm badan aku penuh.aku turun kan hujan..
mcm tuh lah aku buat bile smpai mse aku menangis aku akan menangis.
hurmm adek aku pun dh penat pujuk aku..
dyerk ckp dyerk nk jge aku.n dyerk nk jge aku mcm girl dyerk smpai aku
jmpe boy bru bru dyerk lpaskan aku..hurmm
tanx syg..
hurm tpi xmengubah ape2.
aku kne perbtulkan blk diri aku.aku xley cm ni.
hurm tdi waktu rehat aku rehat dgn dax2 laki.
membe2 aku hurmm aku geram btul dgn yana
kate kwn aku.dh x anggap dyerk kwn aku lah..eyjah lgi fhm aku.
hurm tdi dyerk main tinggalkan aku jerk .ea yaw law nk follow group tina follow arr
aku pun x heran lah..aku ckp dgn eyjah.
so lpas ni.aku join dyerk..jekr
tpi aku malas arr..aku lbih ske sorg2 ..so mcm free sikit. aku xske ramai sgt
nnt sesak.
arr..hurm aku bukan pergi skolah bukan nk nme..
aku pergi skolah pun bukan sbb nk jdi antare yg terkuat.
aku cme nk jdi diri aku sndiri..ape yg aku xske.
aku akan ckp xske..
n bile aku ade keberanian aku akan buat bile aku rse aku akan buat
hurm tdi dax2 form5 ade ckp pasal shisha..dorg mcm ckp menghala arah aku.
urmm aku buat bodoh jerk.
xksah lah dorg nk ckp ape..aku hsap shisha ake.
aku buat aper ker..aku dgn life aku skrg.
xde sper akan btulkan everything..
aku tdi nmpak hilmi.hurmm aku mcm nk ckp aku rindu dyerk.
lpas tu aku tulis kat kertas..
dlm kertas aku tuh..ade tulis.
AWAK SAYE RINDU AWAK!
hurm..mse dyerk nk turun aku ingt nk bgi.tpi xsmpat sbb dyerk terus jln jerk
kecewanya..hurm sediy sgt..
dlm surau tdi .ingt x budak laki yg dlu asyik pndg aku jerk.
yg aku ckp mke dyerk cm kamil sikit tuh.
hurm aku dri jauh perhatikan jerk dyerk.
sbb aku berharap dyerk kamil..
tpi entahlah..aku mcm marah diri sndiri ade.
aku pun bersalah time dorg ade prob dgn girl dorg aku dtg.
buat per.hurmm aku kan menyemak..
aku tau hilmi dh bahagia dgn girl dyerk.
aku rse kertas tdi mmg patut aku xkasi..
kamil pun aku xnk kacau.
aku kne stop tekan no dyerk..
selagi aku berkwn dgn dyekr.
selagi tu aku xdpt lupekan dyerk.
hurm n tdi aku col wan.aku pun mungkin kne stop coll dyerk.
aku tau dyerk dh ade girl.
just dyerk ade prob..xnk arr aku kacau hurm.
n aku rse aku just patut layan adek aku..sbb dyerk syg aku.
dyerk asyik text aku meant dyer worried pasal aku.
hurm aku tau tpi aku xdpt tipu perasaan..hurm
n aku pun dh pakai rntai AERUN
harap aku jadi AERUN HEYRUN smula
yaww aku patut dgn dunia aku..dunia yg org lain xkan fhm
hurm :'(.
dunia aku..ade moto..n aku patut jdi diri aku sndiri..aku tau aku
xcukup keperempuanan...tpi aku akan cbew jgak blajar untuk jdi perempuan






Out Of Bounds:D
1:02 AM