<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 12, 2012


bla bla bla.....1st rindu awk kamil...n hari ni tol2 okay jgak lah..sbbnye kan..tdi aku bgn tdow mmg lambat ..n family aku smua ade kat rumah.n adek sdare aku biaselah time abg aku blk ofcause dyerk mesti dtg..sbb dyerk ske mnje dgn abg aku..lgi pun abg aku lbih ske layan dyerk..n yaw ptg plak tdi aunty aku dtg adek mama so dorg main badminton lah.aku x ..malas arr.aku mndi n then ajak dorg naek motor..so aku bwk mamacu aku.n abg aku plak adek omel..so di kteorg main pusing2..n aku cter arr masalah antara aku n mama adek mama aku..tuh..sbb dyerk adek mama aku..mungkin dyerk leh lebih fhm..n dyerk pun ade jgak lah nasihatkan aku..jgn buat bende xbtul...sgt...so aku pun fhm lah kan...yerk lah smua org tunding jari kat aku..sdangkan aku nk btulkan keadaan..klu xde org luar dlm family kteorg mungkin bnde cm ni xkan terjadi..mungkin family akuley accept org lain..tpi x untuk aku..hurmm..okay..tdi mlm kteorg berempat jln2..beli present untuk mama sempena hari ibu sedunia esk.aku rase x salah untuk hargai..kn.yerklah kte nk hargai ibu..kte bukan nye nk buat celebrate party yg xbtul..urm tpi klu valentime tuh mmg aku btul2..omg omg...lah sikit..sbb yerk lah..klu annivesery tuh okay lah jgak kan sbb dgn pasangan yg sah halal..and aku xabes pikir pasal bihaqkhi..series..aku nk tau dyerk btul2 syg aku or x..tuh jerk..klu dyerk ikhlas mungkin aku ley pikir..tpi skrg aku xley pikir..hurmm mcm mne ni ..ekk..

okay dan aku lupe nk share,,smlm kan aku dh ckp aku lepak dgn anua...so aku pakai kasut taw..n xpakai selipar ..walaupun tmpat dkat..sbb kire nk tutup aurat lah kan..sbb klu pakai selipar pun kire x mcm tutup aurat..then aku ckp arr kat dyerk law aku pakai kasut nnt dorg ingt aku nk gi bndr..pastu dyerk ckp arr.perempuan ni kne tutup aurat lgi2 sbb aku bwk motor..so xmanis lah klu pakai selipar..n then kaki perempuan ni mahal tau..so kne jge..klu calar kan nmpak buruk..btul x?so kpde lelaki or perempuan yg bile nmpak perempuan pakai kasut walaupun pergi tmpat dkat.jgn lah pikir negatif plak..n cbew pikir yg positif..bile aku pikir2 blk btul jgak taw...:)


okay so this is my lovely daddy

dsbbkan esk or tepat 12 o'clock ni adelah mama day
so smua org smbut kan..n xlupe jgak aku..
and this is the present from me and my brother.
jam ni mahal sikit..so aku and abg share duit lah.
and gelang kat sblah tuh use my money okay:)
yg tuh murah sikit...tpi kire okay lah satu kotak..dua brg..btul x?

Out Of Bounds:D
7:03 AM