<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, May 7, 2012



aku baru sedar sesuatu aku always ckp sendiri..xkesah lah mcm mne pun aper yg berlaku aku mesti mcm ckp sendiri...n aku ade level org gile ker?hurmm aku xtau n xpasti lah aper..tpikan..aku cume masih dlm kebingungnan ..aku cek hp...xde col pun dri kamil..tngok dyerk xde pujuk aku pun..hurmm cme ade satu jerk ptg tdi..n xlgi utk mlm...btul ckp mas..if org tu syg kte..dyerk xkan biarkan mcm ni...dyerk xkan biarkan hubungan tergantung..mcm aku sorg jerk yg syg dyerk..aku syg dyerk tpi aku always mengalah..aku yg say sorry..everything...aku xnk arr..klu dyerk dh xsyg aku lgi ,,,pliss tell me...aku xske menagih cinta org.n aku xske pakse org utk syg aku..xkesah lah lpas ni ade lgi jawapan yg menyakitkan aku dh xnk amek peduli..mcm aku ckp,,,aku penat..penat dgn smua ni...xsmua org tau kan aper yg ade dn terkandung kat isi hati kita ni kan..btul x?yg dorg tau kutuk n everything..tpi aku rse mcm dh lme..aku tau tanpa kamil..sukar utk aku bernafas..tpi aku x boley pakse dyerk utk cintakan aku..n tdi aku dpt msg dri ex aku ameer hakeem..urmmm yaww.....aku dh pening..level ameeer hakeem dgn kamil dua kali lima jerk...si ameer hakeem pun ske saket kan hati aku..mcm kamil jgak...n dua2 pakai motor lc..yaww.n sme umur..arghhhh malas nk pikir..law boley aku nk main boxing arr..agak2 ade boxing utk perempuan...hurmmm..aku dh xley nk smile...n tdi aku basuh kasut jap...sbb tdi hujan..so esk kne tukar kasut lain lah jwbnye..okay..lpas tuh aku tngok  tb..dlm satu channel ni aku buka..ade cter jump in!.okay kat situ ade lah buat aku celik sikit mate..
mmg  aku sdar ramai org pun ade masalah mcm cerite jump in..hero dlm tuh mengalami masalah..okay siap dyerk dipermalukan kat skolah sbb lelaki yg xske dyerk print looser paper...agak2 arr korg lah kan if kat malaysia dibenarkan buat  mcm tuh..xaman dunia aku rse..n then..si hero ni pun mcm aku jgak..penat ...n cbew lepas kan kemarahan dyerk dgn bertinju..n ..sbagai hero ofcause dyerk kne berusaha kan..n the end of story..dyerk berjayaa bersihkan nme n but nme bru..aku xley arr nk story full kat sini..tpi aku rse interest lah..agk2 lah kan...aper aku patut buat dlu;...hurmm..aku cbew ikut cre dyerk dgn x amek peduli aper org ckp...tpi aku snang sgt terase hati ..btul x..okay..hurmm cian aku..yaww.dh arr aku nk smbung study..esk exam n aku nk tdow..


Out Of Bounds:D
5:59 AM