<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, May 31, 2012



okay soryy yerk for my follower..sbb beberapa hari ni..aku x update blog..bukan sbb malas tpi sbb penat n aku tau cre cri duet mmg ssah..pade yg anak orang kaye mmg snanglah kan..okay aku x jeles sbb tuh rezeki dyerk..hurmm..its okay..k  then aku tau korg mesti bored asyik cter aku n kamil..n xd3 cter lain ker.hurm sbnarnye hari ni aku  nk  share pasal kisah vila nabila...hurm by the way ..aku nk share dlu pasal aku.k..hurm k aku dh buat surat peletakkan jawatan.n yaw so hari ni aku relax arr..tpi esk aku ade kem.. kat jb..yaww..mmg aku tau yg aku pnat..but its okay lah...hurmm n aku tau jgak area aku nk gi dkat dgn vila nabila..so pade yg mmg  follow blog aku..korg pernah dgr cter kan ttg aku pergi ker tanah perkuburan mahmoodiah seorgdiri...hurm..k mmg lah kawasan tuh keras jgak..tpi bile kteade niat baik..ade kedamaian kat situ...hurmm..k then jap..aku nk cter jgak hubungan aku dgn kamil okay sgt..n wish kteorg bahagia.but now aku n abg ade prob ttg mama ...sory ygnih private sikit..hurmm but  aku kne try setle...aku tau aku dlm masalah tpi..aku kne try to be cool..kan.law x mcm mne bnde nk setle..aku tau lah aku ni kelam kabut  sikit.tpi aku xde arr smpai buat bnde gile..aku sbnarnye dh ketagih bau shisha taw..aku rse mcm nk jerk shisha hurmm..entah knape ...tpi bnde tu cm sdap taww....okay balik smula kpade cter vila nabila seperti tajuk aku.k..hurm sbnarnye aku mmg dri dlu mse nk cri kubur arwah akuade dgr cter ade satu rumah banglo seram kat danga bay..aku dpt tau nih pun dri member aku Natasya Abu bakar..yawwseriesly mse tuh aku...xamek port sgt..but bile aku kjer kat Sakan..ade ar akak kat situ ckp dyerk pernah masuk vila uh..n vila tuh besar sgt..bnde tuh buat aku terasa mcm nk pergi sne..but entahlah..aku mungkin xkan masuk tpi aku cme nk tngok dri luar jerk..hurmm..n aku just dpt tau pagar kat luar tuh warne biru aku pun ade try buat google search .hurmm.but entah lah ekk aku pun nk taw aper yg terjadi..aku tau lah manusia ni ade sifat ingin tw...but aku just nk tngok rumah tuh dpan mate aku sendiri jerk..hurmm...okay lah ptg nih au nk beli brg2 untuk kem ..korg doakan lah aku berjaya cri tau pasal vila nabila..n supaye aku dpt setle prob aku n mama..n smoga hari aku kat kem..akan menjadi hari2 indah..okay

Out Of Bounds:D
10:54 PM