<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, May 21, 2012



tdi aku...amek video rakaman abg aku..utk youtube...hurmm biaselah abg aku yg sengal tuh...k then aku dri siang tdi aku tunggu panggilan dri kamil.hurmm mmg xde pun ..n mlm sikit aku tngok ade satu CMB dri dyerk..n 6 miscol from adek..nmpak x .yg mne lebih menyanyangi aku..adek aku..adek aku yg lbih syg aku..hurmm pastuh mse lpas buat video aku tngok arr ade 7 miscol dri dyerk hurm..then aku buat CMB dkat kamil.so dyerk col aku..dyerk ckp lah hari nih dyerk penat..sbb dyerk bgn awal..dyerk bgn awal pun sbb aku kjut..hurmm..yerk lah smua salah aku.dyerk x tanye lngsung pun kaki aku okay or x..just dyerk ley ckp hurm xbaik lgi ker kaki tuh..yaww.ingt kaki aku nih ley cpat smbuh ker..n hari nih dyerk nk gi stadium..aku btul2 menangis tdi bile dyerk ckp aku rindu dyerk x agak2....yerk aku tau salah aku..aku ckp aku minx maaf..lpas nih aku xyah coll dyerk arr bile aku saket or everything...ade boy sendiri pun ssah time aku saket dyerk xde..aku col adek aku..adek aku yg lbih risau kan aku.n lbih try buat aku happy..hurmm ape nih..aku mcm marah jgak kat diri aku..yerklah..aku saket menyusahkan org.law aku dok diam2 kan snang xyah gerak sne sini..tol x..hurmm..nih ngade ..nk dyerk arr.nk manje arr..hurmm aku yg terlebih pikir pasal dyerk..hurmm n then tdi series aku nangis entah lah knape..aku terase sgt bile dyerk ckp mcm tuh..hurmm dh arr..aku pun mcm biar lah..aku ckp dh arr gi arr siap suruh gi stadium..padehal..aku dh kecewa habes dyerk xsdar....knape org yg aku syg xpernah sdar aku nangis..tpi org yg ade sblah aku jerk yg dpt perasan smua tuh..knape???n pasal mama aku plak..aku tdi siang nk tunjuk result sejarah aku...aku dpt 49 per seratus sdangkan aku x bce buku..aku nk tunjuk..tpi mama tdi terus pergi main badminton xbgi peluang untuk aku ckp..n mlm aku.nk ckp lgi..tdi ..then mama aku terus potong suruh aku blajar mcm abg..dpt result A B..hurm pastuh dyerk ckp abg aku bljar2 btul2..hurmm aku nk ckp tuh bukan bidang aku..aku terdiam.sbb aku dh lah dlm keadaan sediy mcm ni..pastu mama aku plak xmendengar aku...if mama aku dgr sedikit pun aku dpt rse dihargai..sbb aku syg mama aku xnk lawan..aku diam n biarkan jerk.padehal aku sendiri dh terang2 x minat dgn bidang yg aku amek..aku nk automotif xde sper ker ley dgr aku.aku minat bidang automotif..n then aku nk join lumbe kat litar or track tpi if dorg asyik bgi jawapan no..smpai bile aku nk boley..pastuh bile aku join budak motor mcm2 fitnah aku terime..eiiii aper ni...aku pnat dgn smua nih.arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hurm aku nk blajar agama n biarkan then tdow..sbb aku nk everything terpadam seketika..dan aku xnk terus biarkan aku terlalu berfikir...itu lah kehidupan aku..aeRunheyRun


Out Of Bounds:D
7:23 AM