<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 26, 2012



hari nih pgi2 jerk abg aku dh kjut..suruh gi kje..hurm aku mcm malas.n last2 aku
siap jgak..aku xley pikir aper pgi tdi.so aku coll kamil..sbb aku rindu dyerk
aku harap kamil pun akan mcm tuh.tpi hurmm.entahlah kan.
n then tdi aku col jgak adek aku sbb adek aku ckp law nk gi keje esk kejut
dyerk dlu..so aku kjut ar hurmm k mule2 kjer aku kne jge bahagian ladies,,so mmg pnat ar
bayangkan bahagian ygaku jge tuh dh bersepah habes..hurmm
pnat giler.n then mse rehat tgh hari..aku blk umah.n col kamil..sbb rindu dyerk..
but malangnya aku tAU dyerk tngh sediy...hurm.aku xtau dh mcm mne nk buat dyerk happy
aku hrap aper yg aku buat cukup untuk buat dyerk bahagia..
n then gi kjer blk..lpas tuh aku smbung kjer blk..taw..yaww
bru terase refresh...sbb kaki aku mmg saket..dh berdiri.n then kan hurm aku lupe nk ckp
tdi azraf membe aku pun daftar kjer..
n time aku jge JP..
so tadi byk aku tngok pasangan yg bru kawen beli brg sme2..hurm romantiknye siap pgang tgn hurmm.mcm caring giler..
lpas tuh aku nmpak ade perempuan yg tngh pregnant laki dyerk jge hurmm..
aku nk suatu hari nnt mcm tuh..lpas tuh..aku tdi mcm biase layan customer.
so tdi ade budak nih kacau..n aku hurmm yerk lah buat biase jerk.n tdi.
ptg aku jmpe fark..fark angkat mke dgn aku..so aku pun angkat blk..
nnt jdi musuh plak aku mals..pasal mlm plak aku dh kemas everything hurm...seronok
jgak lah kjer..cme penat sikit..tdi mkn kat luar n aku gi topap skali.n isi minyak..hurmm..
aku blk umah terus buat CMB..hurmm
aku dh pikir masak2 dh..aku patutnye xley amek hati sgt dgn aper yg kamil ckp..
n jdi lbih matang..tpi mmg aku dh buat..cme..
aku rse terkilan sgt sbb dyerk ckp hati dyerk dh kosong..
ape gnenye aku kat sini.aper gnenye aku..mungkin salah eyka..tpi aku..
mcm mne dgn aku yg menunggu dyerk..mcm mne jgak aku yg rindu dyerk..
hurmm if dyerk btul rse hati dyerk kosong sbb eyka..
maksudnye dyerk dh  xperlukan aku ker?
if dyerk btul x perlukan aku dlm hdup dyerk..
aku rse aku patut undur diri...aku tau bnde ni smua berat..tpi aper gne klu
aku syg org tuh aku kjar org tuh..aku cbew buat org tuh bahagia..
tpi sikit pun dyerk x hargai aku..lbih baik aku pergi mcm ni..
:'(
aku blk pnat2..tpi aku rse hlang penat bile ckp dgn dyerk..
sbb aku tau dyerk smngat aku..tpi bile dyerk sbb hati dyerk kosong
aku terase mcm aku nih pun xwujud dlm hdup dyerk...
hrap dyerk sdar aper yg dyerk ckp slame ni.
bile aku baring n tnangkan diri aku teringt
pasal tdi..pasl pasangan2 yg dtg n bwk baby..
n everything..hurmm aku rse kecewa..tpi aku ttap akan bgn jgak..
aku xley ade kat bwah sbb slagi aku kat bwah..
aku akan mudah dipndg rndah..

Out Of Bounds:D
9:18 AM