<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 19, 2012




yaw smlm punyer cter sorry x updatee sbb mmg aku bz gile...hurmm Ya ALLAH..tpi mmg lah naseb aku dpt spent time with my muchuk jgak alhamdulillah..okay...smlm ptg aku blajar bwk kerete okay now aku dh pndai jgak arr.n mama aku ckp if aku dh pndai bwk kerete kan snang lah mama aku dok sblah jerk..kan..tol ark..okay hurmm aku yaww tdi aku berlatih akt bukit lyg2..n aku buat drive,n mlm plak kan tdi aku ingt nk gi kluar dgn anua.dlu but .anua plak blk kjer lmbat so gi arr mkn dgn mama dlu kat restaurant Pak Dollah...mmg btul2 dol jgak tmpat uh hehehhehe..hurmm xde arr...ade sorg mamat hensem kat situ....hurmm yaww.mmg hensem jgak arr..sbb dyerk ade misai..kan misai lelaki muda klu ade nmpak mcm comel kan.ehheheheh.Ya Allah sabar2..hehehhh ape lah aerun nih sengal gak kkan..k mlm plak aku jmpe dgn anua gi kfc..owh yaww kfc lgi..huhuhuuhuu.k then dyerk beli minyak wangi aku..n then dlm pukul 12.30 gitu aku kluar moto dgn abg aku so gi arr lpak2 jap gi mkn lgi..mne x nyer perut omel dh nk meletup huhuhuhu,,k x arr sbnarnye cm ni...kteorg pakai mcm burger mcd pressproti...mcm tuh kot bunyi nyer ejaan aku lupe arr lpas tuh..opyerk mse tdi sblum aku gi mkn yana col suruh teman dyerk gi beli ais..so gi arr beli jap.n then jmpe arr dax2 motor aku ..terutamanya bro aku n fark yaww..okay pastu ade budak nme syawal tgur aku..tpi aku buat mcm x knal..owh aku ckp mcm tuh jerk k...sbb yaw buat aper nk ingt budak mcm tuh..aku ingt lgi kes dlu mse aku form2 aku slalu kne kacau dgn mamat tuh.sbb dorg ckp aku pengkid..n then smpai abg2 aku turun kat skolah tuh mmg masak arr dyerkkk..smpai dyerk kasi tunduk dgn aku,,,padan mke.okay dh kisah silam..n then skrg balik kpd yg nyate hurm nk ckp mcm ni..yg aku mmg dh xde perasaan kat fark..tpi kdg2 teringt sekali imbas ade arr.k..walaupund yerk senyum..tpi aku mcm urmm gitu jerk ..sbb aku dh ade si comey kamill okay well aku nk ckp satu bnde pnting..si demok kamil yg comey tuh lbih comey dri fark bgi aku..n lbih comey dri smua lelaki ..yg ade dpan mate aku...sbb ape org yg aku syg tuh lah yg terbaik bgi aku..walaupun aku ckp org lain hensem tpi kamil ttap no.1 fhm..hehehehe..k then tdi lpas hntar yana..aku gi mkn..ngan mama..opyerk yg pasal mlm lewat sikit tuh kteorg gi arr mamak mkn  burger..ker urmm bukan larhh dyerk mcm roti pnjg..urmm sdap jgak.then aku tau tdi ade budak2 lawan motor kat track pg..yaww mmg aku nk gi tngok tpi xley..mama x kasi n daddy plak blk kg..hurmm sediy sikit..pastuh kan aku lpas aper smua mkn dh blk..n smpai rumah bru aku teringt nk kne coll kamil sbb kamil tuh kn manje sikit..kne coll dyerk aku dh pomis lain ar law x pomis..so tdi gi topap n then bwk adek sedare aku..yaww.n byk mat motor kat situ..hurmm so aku nmpak mcm laki arr sikit..hurmm aku mcm biase arr dorg mcm nk kacau puna dee...tpi aku  xlayanhurmm bestnye kan klu ade group motor lmbe ramai2 cm tuh aku pun nk join..tuh yg tedetik kat hati aku..n then aku mcm mne ekk nk ckp..yg aku jeles dgn laki sbb dorg boley dpt buat aper dorg nk..tpi x untuk pmpuan..bukan aku x bersyukur..aku bersyukur sgt jdi pmpuan...sbb aku dpt beri perasaan kasih n syg aku utk kamil..tpi aku ttap minat bnde yg mcm laki ske..so aku try pujuk dri aku sndiri its okay...lah nnt aku ley lmbe moto dgn kamil..hurm kamil pun fhm..lpstuh lpas gayut dgn kamil tdi..abg aku ckp jom kluar dyerk suruhaku bwk moto sorg kat jln besar..pukul 4.00 pg...okay..so kteorg round2 lah kat situ..okay cool jgak..n then tdi kteorg gi petronas dpn school aku..sbb mmg sjuk gile kmfirm nk gne tndas kan..n then time aku klu ar tndas tuh x aleh2 ade sorg mamat laki ni kluar..n aku ckp..mcm ni..op mak kau..ahahahahha..lawak siak..mamat tuh nkgelak jerk..yaww.mne x nye mate dyerk besar terperanjat aku..hurmmm k then blk okay....n now nk tdow kjap

Out Of Bounds:D
3:29 PM