<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, May 15, 2012




alhamdulillah akhirnya
finish jgak paper sains...taw...tinggal agama n pd..
untuk minggu dpan.so aku amek keputusan untuk rehat esk.xnk arr skolah..
hurm opyerk aku tdi xjmpe bdak yg kacau aku tuh.bgus arr.aku
pun dh meluat tngok dyerk..hurmm yaww dsbbkan kehidupan aku ni..
aku mcm asyik ckp sorg,n smpai pgi tdi...aku bgn tdow jerkk dh melalut ape dh..
entah..dlm otak aku dh pikir mcm ni
budak malaysia kebykkan malas.termasuklah aku..ni..
n yaww..stu lgi mlm ni aku ade kelas math..owh tidak dgn cikgu tuh.
aku dh pening dh pening..wekk:P
hurmm aku pun mcm yaw.ptg ni plak nk blajar kerete.sbb lpas ni aku dh xpakai moto
fhm jerk lah kan..lgipun smpai bile aku nk hidup bergantung kat org.
mesti kne bwk sendiri..owh lgi satu..abg aku dh dpt kjer..untuk cuti sem ni lah..seronok
jdi cm abg aku..aku pun mungkin akan belajar lebih baek dri abg aku..
sbb aku nk blajar kat universiti oxford..itu yg aku nk..uni oxford..mcm best taww.
tpi law boley aku nk kat over sea dkat korea..
sbb boley arr bercutikan..
hurmm cme masalahnya..mungkin aku akan berjauhan dgn kamil..and family..
ssah lah cm tuh..its okay klu nk berkorban.kan..hurmm
xper aku kne btulkan cre belajar aku okay
smile satu

Out Of Bounds:D
12:25 AM