<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, May 17, 2012





hari ni aku berdose sgt dgn daddy..aku sedar skrg mne silap aku..
aku dibutakan dgn harta dan gangguan syaitan and aku ikut sgt perasaan..
cume sbb aku nk hp..aku xpikir perasaan daddy aku..
sdangkan aku patutnya tau daddy aku tngh byk duit nk pakai sbb besarkan rumah bru tuh.
bukan seribu dua tpi berpuluh ribu..tpi aku pulak ikut sgt trend skrg..
mmg salah aku..aku setiap kali melawan ckp daddy aku jerk walaupun aku ego sme mcm daddy
xley nangis dpan2 tpi aku ttap akan nangis kat blkg jgak..
sbb aku mmg mcm tuh..aku pun nk share satu lgu ni.
lgu ni btul2 buat aku hargai daddy aku..


Out Of Bounds:D
12:19 PM