<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, May 21, 2012



hurmm aku bgn pgi hari ni aku tngok hp no massage no call..hurmm..kecewa jgak pun ade..then aku ade jnji dgn zerol smlm nk kluar.dyerk ckp hari ni nk amek aku kat skolah..sbb kaki aku saket so aku xnk naek bas...hurm jap cter pasl exam dlu..okay exam tdi mmg hurm aku xley pikir ape..aku pikir pasal ag sikit jerk..n yaallah naseb dpt jwb..n then aku mcm terstop jgak lah sbb kaki aku saket mne ley jwb aku mcm nk nangis pun ade.saket sgt..xde sper tau saket aku tuh..then aku dh bwk bju ingt nk tkar sbb nk kluar dgn zerol ..so aku blk tdi xnaek bas mcm biase..aku terus stand dkat petronas tunggu.yaww dyerk xdtg pun..lngsung xamek aku pun aku dh mcm nk nangis taww...kaki aku dh arr saket n then aku nmpak ade snior laki skolah aku pgang phone so aku minx pnjam n coll mama...sbb klu aku jln kaki pergi pb..xley sbb kaki aku kne heret plak nnt lgi saket ..dh arr satu skolah aku heret saket taww..hurmm pastuh aku col mama ...mama ckp dyerk ley amek dlm 1 jam lgi yaallah lme...nye..penat sey..aku pun stand jerk..x aley2 aku nmpak ade sorg mamat nih mcm knal jerk..tpi ade sorg girl ckp dyerk uhh bangla..ahohohohohoooo..aku buat bodh jerk..then bile sorg lgi kluarr..aku tngok yaww brother aku..mke smile kat sini..aku jerit minx tlg aku ckp abg..ley hntar adek x...dyerk ckp arr ley.n si bangla dorg ckp tuh rupenye si fark..hahahhaha,.aku dgn fark dh xde perasaan..so aku mcm urmm yawww broo..mcm gitu jerk..xde arr nk emo sgt.n aku syukur giler sbb dorg hntar aku naek kereta waja...hohhh syukur sgt....lah..pastuh kan hurm aku asyik pikir ayat kamil mlm tdi ,,ayat dyerk masih ingatan ..hurmm k arr aku dh buat keputusan..aku xnk coll dyerk sbb aku tau dyerk xske aku manje sgt kan.hurmm ...entahlah ..aku saket kaki tpi dyerk xde..nnt aku maken kne marah...plak..hurmmm....aku entah lah..aku biarkan jjerk arr dlu..hurmm

Out Of Bounds:D
11:50 PM