<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 12, 2012


hehehehehhe..hari ni hari ahad/..so kat kelas superlearning tdi mmg time break...smua dh letak kepala..opyerk..lpas tuh tdi mr,ram ade ckp ttg buat puisi mungkin care mudah untuk luahkan perasaan..hurmm aku suka jugak buat puisi..n dulu aku pandai buat jgak lah..mungkin aku perlukan tmpat yg tenang..untuk buat puisi..eii x sabarnye klu rumah bru tuh siap..sbb ade beranda kat bilik aku..itu yg aku idam2kan mse aku kecik..xsabar plak boley jdi kenyataankan:)smile satu..insyaallah.nnt pic rumah yg masih dlm proses tuh aku upload okay..and kjap ekk.hari ni ade cter Pada zaman dahulu..mmg aku tunggukan sgt cter tuh..sbb  cter tuh mcm best taw..:)..so krog klu ade adek or minat cter kartun ley arr tngok...chanel 611 okay..hurmm jap sbnarnye aku nk share jgak pasal beg jenama SAG,,aku pun xtau lah ape yg interest sgt..tpikan aku  pun terasa mcm nk beli jgak..but aku ni kan mcm biaselah..still minx izin dari kamil..korg mesti mcm rsekan hubungan aku n kamil mcm tergantungkan..aku xtau lah tpi kamil still anggap aku gf dyerk..so tuh jerk jwapan yg aku ley share..opyerk lpastuhkan hurm kamil ckp xyah beli..sbb asyik beli jerk.but aku nk jgak..and aku nk beli satu jamtangan esprit taw...esprit mahal sikit..tpi itsokay aku nk tkar jgak:)

pattern mcm ni yg aku nk.tpi klu boley aku nk yg kecik sikit tuh
and kale purple hitam
:)
opyerk
jam yg aku nk plak cm ni
okay ?
entahknape aku nk sgt yg nih..tpi aku rse mama aku hari ni tukar jam
yg ni kot..sbb smlm punyer jam besar sgt xsuitable dgn
tgn mama aku..
:)
hurm its okay lah klu dyerk nk amek jenama esprit kan..
esprit pun okay gak taw..
hurm klu mama aku amek esprit aku ingt nk tmpah jam tgn playboy
tpi pattern mcm ni lah
cume besi tali tuh aku nk tempah yg emas putih klu boley
cume aku pikir law hilang nk mampos aku
menangis:'(:P
hahahhahah so aku just tukar silver jerk kot.silver ley cuci gak kan..


Out Of Bounds:D
11:23 PM