<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, May 7, 2012



hari ni aku terase sesuatu yg indah sgt..sbnarnye aku bru jerk nk menangis
lpas bgn tdow..tpikan bile aku solat isyak tdi hati aku mule tenang sikit..n aku mula
dpt panggilan dri adek aku...amir...okay tanx sgt..aku tau dyerk try nk hiburkan
aku tpi..aku xbgi dyek coll lme sgt sbb aku xnk lah kacau dyerk sgt.
dyerk pun ade masalah tol x?n then tdi aku buka skype..yaww ade lah
sorg membe aku ni..aku mmg lah jrg chat dgn dyerk..tpi hari ni bru aku knal dyerk..
yerklah aku pun nk hiburkan hati..so dyerk tnye are you okay..hurmm..dyerk cm comel..
tpi aku anggap dyerk cm abg2 aku jerk k..hurmm okay hari ni aku ade share story
dgn dyerk.n rahsia dyerk aku tau..n rahsia aku dyerk taw..
tpi aku series rse terhibur sikit..mungkin Allah nk knalkan aku dgn dyerk..n mungkin
nk aku bantu dyerk sedikit...
dan aku yakin..jalan kehidupan aku telah byk ditetapkan Allah
dan aku sebagai hamba..harus tabah untuk hadapi dugaan dan cabaran semua ini..
mungkin stngh org akan ckp ari dorg buruk..tpi disebalik keburukkan..dorg masih x tau
ade kebahagiaan kat situ..btul x?
n aku bangga sgt..parents aku bgi pendidikkan ygckup untuk aku..
hurm soal kamil..aku diam seketika n aku nk dyerk
fikir n sdar..mne silap dyerk...n mne salah dyerk..
klu benar aku yg bersalah.aku yakin aku sendiri akan minx maaf.tpi
klu dyerk ttap nk btull terpulang..kwn aku ckp
aku btul syg dyerk tpi..aku boley nmpak cre dyerk syg aku plak
mcm mne...cme melalui telefon..jerk aku dh dpt anggarkan.
hurmm..xper biar lah semuanya jadi rahsia kehidupan..dan suatu hari nnt aku akan
tau aper motif dyerk lakukan smua nih btul x? okay.


Out Of Bounds:D
8:40 AM