<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, May 8, 2012



 aku nak sgt mcm ni...
aku nk sgt suatu hari nnt aku akan jadi mcm ni.
bersama org yg ktesyg... hanya aku dan dia..
tpi.....aku tau kita xley terlalu syg kan pasangan kita tol x..
and smmgnya tdi aku dgr lagu ayat2 cinta..mmg aku nangis..aku akui aku nangis.
aku sediy aku sedih sgt..aku tau itu mcm situasi aku..aku dpt rse..
aku nangis smbil aku pikir ...pernah kah dulu aku terpikir untuk jadi mcm ni..mungkin
dlu mase aku kecik aku xpikir pnjg dan pikir aper yg berlaku..tpi skrg..
sememangnya aku dh pikir..dan aku dh hayati..semuanya..aku dh rse smuanya.
dan aku bangga aku jadi aku..aku cuma berharap satu hari nnt aku akan jodoh yg btul
ditetapkan ALLAH..... dan semoga aku mendapat lelaki yg dpt meminpin aku untuk masuk ke syurga.


op cerite hidup aku lepas ni..mungkin lpas ni abg aku dh habes sem 2
dyerk mungkin amek motor aku untuk bwk gi poli..so lepas ni mungkin aku dh jrg keluar kot..
cause aku pun dh nk pindh rumah kan.and aku hrp aku dpt sesuaikan diri kat rumah bru aku
tuh....walaupun x lah besar mne..tpi cukup sempurna bagi aku untuk keluarga aku..
:)dan aku akan terus belajar dan belajar..xkire aper pun aku akan belajar semua perkara.
dan paling penting..aku kene belajar masak..itu yg aku nk..aku nk jadi isteri solehah..
ataupun isteri misali..dan bukan isteri bertali yerk..:)
insyaallah dlm mse yg sme..aku akan cube bertungkus lumus untuk .kuruskan badan..
mmg kita kene bersyukur dgn ape yg kita ade..tpi kesihatan harus dijaga..
btul x?
okay lah aku nk tdow esk exam english..doakan aku buat yg terbaek..
:)..
and xlupe jgak jgn lupe untuk dgr blk lagu ayat2 cinta dan hayati..
okay

Out Of Bounds:D
10:52 AM