<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 5, 2012





korg pernah tngok x cter ni..
okay sbnarnye pgi tdi aku xtau arr nk tngok cter kartun ape..
then aku main aleh2 channel..n bile aku buka cter ni..aku terasa satu interest dlm
cter ni..well korg tngok lah aper dorg pgang gitar!!
let's rock n roll..
hehehhehe okay aku 1st tngok mcm rse best arr kan..sbb tngok arr perempuan
dgn gitar.x smua perempuan ley buat.n xsmua lelaki ley main gitar
aku akui itu smua..sbb abg aku sndiri pun xley maen gitar..
aku kire boley2 arr jgak..ehemm..n aku terase nk ade group band mcm dorg..
hurmm jap aku mmg dh ade group band..tpi cmpur dgn lelaki.n aku pmpuan mcm
mne nk aktif...xkan dpt aktif lah law cm ni..aku law boley nk jgak kwn pmpuan tpi..mcm mne
ekk nk ckp...pmpuan leceh arr..bukan perempuan nih leceh..
tpi perangai dorg..btul x..if cth arr kan aku ade group girl mcm ni
kmfirm arr free hair kan dorg.n xseries satu hal..if dgn aku mmg nk kne series..
bukan laugh jerk..aku boley lah kire tolak ansur klu bab2 mcm ni..kirenye aku xkesah sgt..
klu ade group girl..tpi klu dorg jenis ygboleh sme otak dgn aku..aku accept lah..mcm member aku
sya..aku rse dyerk boley join aku ..cme dyerk xde gitar n ssah nk kuar..
aku mungkin ley ajar dyerk sb dyerk punye cre pun lbih kurg sme jerk kan..:)
n then hurmm aku klu terlalu join group laki..kmfirm dax2 BD ckp aku player.ehemm..
aku bukan player lah..aku x tau mne letaknye player tuh..mungkin sbb ramai kwn
laki kot..tpi entahlah..aku xpernah nk berlembut dgn dorg...hurmmn then ape2 jerk
nnt ade jerk arr cerite xsdap utk didengar..aku penat
aku tau artis mcm Neelofa pun penat kan..yerklah hari2 cerite bukan2 dibuat utk dyerk
xkesah lah dyerk or artis lain...okay cthnya mcm mne ekk.aku cthkan lah
Neelofa just sbb dyerk pakai bju ketat..okay mmg dosa kan bende tuh.so klu wartawan
dh tau bnde tuh dosa knapeperlu amek gambar n sbarkan n tulis bukan2
cthnye mcm ayat mne ekk aku lupa..lbih kurg cm ni kot..
posing Neelofa seperti bintangporno..entahlah..seingataku ade lebih kurg cm ni
knape x dorg ckp or slow talk dgn Neelofa sendiri..supaya pakai bju yg lebih sopan
sikit..hurm n aku tau n dpt rse effect if klu semua wartawan buat mcm tuh..
selagi gambar seksi smua artis tu dihebohkan..semakin byk artis akan pakai bju lebih menonjol
utk  mendptkan publisiti murahan..okay dsbbkan tuh aku sendiri ley ckp mulut
org kite xley tutup..ade jerk perasaan x puas hati nye..cbew
lah dorg buat cerite mcm ni plak artis punye senyuman ..or ape ker..
so walaupun aku bukan artis..aku bru jerk lalui bnde kecik..
n mcm najwa latif..mse anugerah ABh.tuh dyerk pakai bju aper..
yg x berfesyen.bgi aku tuh style okay..style yg menutup aurat..
tpi knape harus dihebohkan yg najwa x pandai  berfesyen...bile kte buat bnde baik ramai org komplen
tol x??aku sndiri dpt rse.okay.
sdangkan aku x arr perfect mne..walaupun aku tutup aurat..walaupun.
x lah bertudung labuh..tpi aku x arr pakai bju ketat...n then aku bwak motor scrambler
main gitar..n bile jmpe kwn laki..aku jmpe kat tmpat ramai org..
tpi aku xde pun duduk rapat.aku masih lgi ikut cre..tpi knape ramai org masih nk salahkan aku
knape masih aku xbtul...sbb tu aku tnye..dorg xnk aku berkwn ker.?
sdangkan dorg dax2 laki.merokok..okay itu perkara biasa utk kaum adam
tol x..n korg minum arak.layan club sne sini..
tdow awek mne2 entah..itu smua aku xde amek tau pun..
sbb aku tau klu aku hebahkan kmfirm korg malu..
kan..aku kdg2 try nasihat dax2 mcm ni..tpi xmkn saman...biarlah...
aku pun bukan perfect sgt..so entahlah aku nk teruskan kumpulan mmuzik aku
or nk batalkan..aku minat bnde2 mcm ni..tpi xminat bile org sbok ckp..
kate kwn aku jgn pikir pasal org..pikir pasal diri sendiri..aku diri aku.n aku buat cre aku.
atau pikir fitnah yg akan kluar...aku xsnggup nk tanggung dosa..tpi
aku xlakukan smua uh...dsbbkan fitnah lah mcm2 berlaku..kpade dax2 yg ske buat fitnah.
cbew korg pikir lah...dsbbkan fitnah..
okay contoh lah korg buat fitnah klu bukan fitnah pun cth yg simple mcm ni..
korg amek pic enemy korg ..cthnya perempuan..then korg edit..
edit gmbar tuh kat photoshop..n edit mcm gmbar dyerk tngh main..
tpi mke enemy korg tuh nmpak...n korg print byk2 tmpal kat wall skolah..
tndas n everything....mesti korg jsut pikir lepas nih dax ni mesti xpuas hati n akan gaduh dgn ko
or..korg akan pikir..yg dyerk minx maaf if buat salah dgn ko..
yg tuh jerk korg pikir n xpikir yg lain..pernah x korg pikir.aper jdi selain itu..
okay biar aku bgi tau..
selepas aper yg berlaku..mungkin enemy korg tuh akan buat sesuatu..
cthnye drive bwk kerete jln2 or bwk motor..ker..dlm time dorg drive tuh..dorg
asyik pikir jerk cre mcm mne nk tutup aib dorg...n last dorg hilang kawalan..n _____
xker korg dilevelkan sebagai pembunuh..yerk lah tau lah..cthnye lori langgar enemy korg mse tngh drive
xbtul..tpi punca nya dri ape..masalah yg korg buat
tol x??
okay selain tuh effectnye aku ley kongsi lah sikit..if jenis enemy korg nih ade byk masalah
keluarga..skolah lgi n korg maken tmbahkan mcm2 lgi..
mungkin enemy korg tuh ley snang lemah smgt n mudah utk diganggu oleh makhluk halus..
korg ingt bile diganggu tuh sngang ker hah??
nk ubat ingt snang ker..
klu yg smpat bwak jmpe ustaz2 tuh kire okay lgi..tpi yg smpai gantung diri
tuh mcm mne..hah??
xker kire perekare bodoh korg buat kat situ..
fitnah vs membunuh..

walaupun dax2 yg buat kat aku ni sikit..tpi aku dpt rse effect ape akan jdi...
bile aku dpt rse sesuatu tuh akan jdi baik insyaallah akan jdi baik
n bile aku dpt rse ade something yg mungkin jdi bruk..mungkin
akan jdi buruk..itu perasaan n bukan ramalan..hanya ALLah yg tentukan kehendaknya
btul x??
dan aku nk share yg terakhir..lah kan..
if korg ade jgak perasaan mcm aku ni..bila korg buat sesuatu ingt selawat byk2 okay..:)

Out Of Bounds:D
12:06 AM