<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, May 20, 2012


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aku kusut skrg series kusut aku xtau ape aku pikir ,,,aku asyik pikir n pikir yawww aku penat arr nk pikir..hurmm k jap2 aku ingt aku nk angkut phone bru...so aku ingt nk jual phone hijau tuh..korg rse okay ker..aku nk bncg dlu dgn kamil sbb aku bru dpt idea giler ni..yaww aku series nk tukar phone lain arr.tpi xsmpai hati plak nk jual...aku syg phone hjau tuh jgak taww.sbb aku beli pakai duet aku..hurmm!!so mcm mne ekk..ape aku kne buat..duet skolah aku pun lmbat lah..klu aku kumpul..lgi pun aku asyik finishkan duet skolah aku jerk..yawww...hurmm mcm mne ni..aku xley pikir dh skrg..duet bank pun dh puas aku enjoy sne sini.....hurmm pastuh plak aku xley pikir dgn study yaww...padehal bnde simple kan tpi aku remehkan keadaan..ape  arr aku ni..sengal kan..tpi aku mungkin perlukan udare untuk bernafass sedalam-dalamnye..mungkin aku ni asyik habeskan duet untuk bnde2 yg xbtull yaw phone sbnarnye xde masalah tpi knape aku nk tukar..sengalkan aerun ni..hurmm nafsu perempuan nih kan byk so mcm2 nk beli..aper arr kan..bile aku menulis bru aku sdar n perasan..sesuatu aku sbnarnye xde masalah pun..cme aku terlalu ikutkan nafse sbb tuh bnde tuh smua buat aku terkacau so skrg aku kne kumpulkan duit jgak...rm25 aku kne kumpul untuk seminggu..fhm !okay gudd

Out Of Bounds:D
8:15 AM