<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, May 4, 2012




tngok ni...aerun sbnarnye nk beli phone bru.antare phone n98 or blackberry..
snang sikit nnt ley bbm kan?
tpi law blackberry pun mungkin aerun beli yg murah jerk lah..xmampu nk beli mahal2.
sgt..kan..okay..hurmm tpi kan aerun dh pikir 10 x..mcm nk beli mcm x nk..
n akhirnye aerun buat keputusan..hurm nnt lah dlu beli..sbb aerun nk kumpul duet utk
beli scramler..duet dlm bank pun dh tinggal rm 20.buwekkkx:P:P
cmpur duet tabung ,,,ade lah dlm rm1.80..
hehehhehheheheh gurau jerk lah..ofcause secret kn..
hurmm okay lah..aerun sbnarnye tngh stress xtau nk luahkan kat sper lgi..aerun cbew
pikir positif,,tpi bile perasaan stress dhkacau dlm otak nih ssah nk buat lah..
terutamanya aerun asyik teringat kat arwah sepupu aerun...hurmm patut ker aerun ingt blk
aerun rse patut sbb cbew elakkan bnde tuhsmua mengacau..law boley aerun nk balas dndam
kat org yg dh buat sepupu aerun smpai dh xde utk selama-lamanya..
hurmm tpi dendam ttap xkan bwk kmane...btul x...aerun mcm ade dua perasaan
entah knape lah..dgn masalah aerun kat skolah lgi..aerun pikir..rse mcm nk relax kan otak nih.
hurmm so aerun amek keputusan utk gi lepak mlm jumaat nnt dgn anua..lme xlpak dgn anua.
rindu taw kat dyerk..yerklah dlu kan kteorg slalu hang..so bile dyerk dh starting kjer mcm smuanya
tergendala sikitkan...hurm aerun penat arr..n cerite hari ni exam ps..
okay ps nih boley tahan arr jgak sbb 1st jerk teori..bile teori tmbak menembak lah jwbnye.
ataupun pikir logik akal..tol x?
okay pastu tdi time rehat
yana ni sebok sgt nk gi gunung ledang aku sbnarnye dh malas nk grak sne..
jungle tracker or aper ker.aku malas nk dgr arr..aktiviti yg melibatkan aku dn budax2 yg aku bnci'
si yana ni sengal aku mmg  dh agak ade somthing akan berlaku if dyerk pergi
jgak blk sukan sbb time tuh ade yun and hanis..dax2 yg aku xske tuh.
aku xske sbb cre dorg tuh kurg ajar..yeah aku sporting tpi ade bnde aku xley acceptokay.
hurmm dyerk boely tanye yana cre kurg ajar..
ko nk aper hah??
yaw tuhbilik sukan so smua org berhak nk pergi tol x..yg dyerk tuh dok kat bwh mcm
perminta sedekah sengal x sengal kan..hurm aku malas arr nk gaduh..mcm budax2.
arr..pastuh kan yana just ckp sebok..pastuh dyerk tuduh yana ckp bodoh ehemm..yawww..
bile bela dtg dyerk ckp dgn bela..si bela plak nih bdohtol ar...aku xtau aper bnde dh masuk otak dyekr.
dyerk boley senyum n jwb aku xnk masuk cmpur..iyaw..
aku malas nk layan tol..aku still cool buat bodoh lgihurmm..si yana nih dh tau dax2 tuhmasuk
itupun nk pergi lgi..aku bukan takot..tpi aku xske sbb nnt aku enjoy kat sne bygkan lah korg nk ker
bayar sesuatu tuh mahal2..tpi xde function yg menarik.terutama dgn org yg akan
bwak mulut bukan2.hurmm aku pun dh pening dh .aku xtau arr ape aku tau aku nk cancel nme tu
fhm!!...sbb aku bukannye nk sgt pergi..si yana nk pergi tuh aku xjamin dyerk akan
okay or x..hurmm:P::P
lpas tuh masalah aku plak..bile aku buat aper sikit pun org sbok nk amek tau n bwak mulut
yaww kurg diajar nmenye tol x..hurm
aku dh penat dh nk buat bodoh perangai dorg maken menjadi..agak2 nk kire mcm mne
nih..
amek pisau bunuh diri ..atau pun..
lari dri masalah..
aku xmampu nk tutup mulut org..aku xtau aper bnde dorg xpuas hati dgn aku..mungkin
dorg xley accept cre aku yg xske kwn dgn dax2 kurg ajar ker?
yaw mylife..i nk enjoy dgn mylife..hurmm
terase nk baling diri kat sesuatu yg berair n tenggelam..
aku penat sgt..yaww agak2 aku nk jadi mcm perempuan dlm cerite bestfriend ker.?
sbb tuh aku ckp,,aku dan diri aku..tpi
bila perasaan kedua mengacau..aku jdi xtertentu arah..
aku terlalu byk pikir..aku dh xtauu..n kamil..aku tau dyerk syg aku n aku syg dyerk..aku
tau jgak eyka syg kamil..tpi aku masih lagi berfikir.relakah aku utk kongsi org yg aku syg..sdangkan
org itu milik aku..ayah aku mmg ckp kte xleh tamak..
tpi ini soal perasaan soal hati..n aku xkan buat keputusan bodoh lepaskan kamil n cri org lain..
sbb aku tau cinta aku dan kamil kuat sgt..aku xley hidup tanpa kamil..
sdangkan bile aku n kamil gaduh smuanya xkene..hurmm..tdi aku amek keputusn beli coke..
tngh2 hujan kat petronas..n beli coklat mkn..sbb aku dh stress sgt..hurmm
adushh..pening2..aku xnk arr terlalu mcm ni..mungkin patut aku amek bantal n tutup muka.
itu tnda malu..tpi aku nk sembunyi..tpi bnde yg disembunyikan akhirnya akan dijumpai jgak
btul tak..hurmm..yaww.aku rindu ryna..n everything aku pikir..
dh xde smily..hurm n pasal hilmi..plak..aku masih pikir pasal hilmi..hurmm..bau dyerk
kdg2 aku terhidu..mungkin aku rindu dyerk..tpi nper dyerk snggup buat aku cm ni.aku
mcm penagih kasih plak..aku tau aku ade kamil..aku hargai kamil..tpi dlm mse yg sme smua
bnde nih buat aku serabut agak2lah kan.ade x cre utk aku btulkan diri aku..
hurmm opyerk nk ckp ni..start next week insyaallah aku nk perbetulkan bacaan aku dlm al-qur'an
so aku minx tlg salah seorg kwn aku yg baik hati utk tlg ajarkan aku..
btul x...selagi mate masih terbuka ni aku masih perlukan makanan rohani juga utk
lmbutkan hati..
so lepas ni aku kne lah siap awal sikit..n pgi2 jerk terus gi surau..kan..
insyaallah niat aku diterima Allah..


Out Of Bounds:D
2:31 AM