<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, May 21, 2012




yaww smalaman aku xdpt tdow..dgn keadaan kaki aku yg saket dgn rindu aku yg xterubat..dgn perasaan yg bermcm2 timbul,,tpi aku ttap cbew pejamkan mate namun...mcm sesuatu menghalang aku.aku tngok phone no call not text from sesiapa pun.aku nk col kamil..sbb rindu sgt..tpi xde kredit..n aku try minx share2 dri kwn2.tpi xdpt.so aku try minx kat anua.akhirnya dpt..then aku coll kamil..hurmm dyerk tngh tdow..n suare dyerk mamai..aku sygdyerk sgt..hurm dyerk boleh tdow nyenyak sdangkan aku x..sbb aku asyik fikir pasal dyerk...hurmm mungkin dyerk penat itu sahaje alasan yg mampu aku ucapkan untuk pujuk diri aku..aku sbnarnye kecik hati dgn dyerk sgt..sbb dyerk smlm gayut dgn adek dyerk mse aku col..n how about me..ade kat tmpat dyerk n dyerk ade kattmpat aku...agak2 dyerk kmfirm marah xpun xnk tgur dgn aku..hurmm aku jeles sgt...aku jeles gile mcm mne dyerk ley pntingkan adek dyerk berbanding aku yg tngah saket kaki ni.hurm akuc bew pikir positif yerk arr..adek dyerk tuh dh lme dyerk knal..n then tdi pgi mmg aku col n ganggu tdow dyerk smpai 3 kali aku tau dyerk bosan dgn perangai kebudakkan aku ni..entah lah aku ni xmatang ker..bukan aku x matang tpi mmg stiap kali org yg aku syg aku xkan main2kan n bukan niat aku nk kacau tdow dyerk cme aku rindukan dyerk..itu jerk..lpas tuh aku terlelap skjap..n then bgn tdow mndi..lpas mndi aku terus coll dyerk..sbb kaki aku saket..aku ckp xnk gi skolah..tpi dyerkk cm marahh hurmm..dyerk langsung xpikir perasaan aku..aku rindu dyekr walaupun skrg aku berkongsi dyerk ..dgn eyka..tpi aku nk dyerk tauu aku perempuan yg syg dyerk...bukan permpuan yg pergunakan dyerk..yaww klu aku xsyg dyerk xde makne lah aku xley tdow pikir pasal dyerk..hurmm..aku mmg kecewa sikt dgn perangai dyerk..aku tauu dyerk tunggu eyka dan bukan aku..mungkin aku tmpat untuk dyerk luahkan perasaan tpi aku si penjaga perasaan kat sini mcm mne...aku tau dyerk syg eyka..tpi mcm mne dgn aku..eyka x syg dyerk mcm mne aku syg..aku tau aku ni xmatang mne..aku mmg ske pgang tgn dgn dyerk..n mcm dh melekat..itu pun dyerk persoalkn..n bgi aku tu romantik okay..aku ske lelaki yg mnje kan aku..xksahlah dpan org or x..sbb tuh yg buktikan dyerk ni ktepunye..tpi dgn dyerk..dyerk xske mnje dpan org lain kan dri aku..n mcm tuh eyka buat kat dyerk..xmanje dgn dyerk n x terlalu hargai dyerk.mcm mne perasaan dyerk..aper yg dyerk rse mcm ape yg aku rse..aku mcm org yg jge pintu dpan rumahorg bile org tuh perlukan dyerk kluar bile x..dyerk biarkan kte jge rumah kat luar sorg2 dgn kesejukkan..hurmm aku terasa mcm tuh..aku tdi coll dyerk...dyerk mcm hurmm...no kiss no syg...klu dpan kwn dyerk skali pun xkan xley ckp ily..or what eva...tuh skurang-kurangnya aku faham n tau maksud yg dyerk nk smpaikan..nih x...dyerk terlalu jga ego dyerk tuh..aku xnk...aku ckp dgn adek angkat aku xmo buat mcm tuh kat awek dyerk..n beruntung awek adek aku..amir...sbb adek aku nih jenis dgr ckp aku n romantik..time rehat dyerk rehat dgn adek dyerkk.pastuh aku suruh dyerk belikan tedy bear ker..or buatkan breakfast utk awekd yerkk tuh..yg romantik.mcm lelaki korea slalu buat untuk girl dorg...hurmm bru lah hubungan makin romantik.n cbew tngok lelaki korea bile sygawek dorg...pimpin tgn klu boley xmo awek dorg pndg laki lain..bukan korea jerk.cbew tngok yg chinnese punyer student..siap bwkkan beg skolah..klu boley xnk awek dorg buat kjer berat..pastuh bile awek dorg sjuk dgn gentle..dorg buka sweather taruk kat blkg awek dorg..hurmm...romantikkan..xyah sweather punx per aku xhrap sgt lah smua tuh..sbb aku xley mengharap sesuatu yg xmungkin akan berlaku...tpi aku cume hrap kan penghargaan dri org aku syg..entah lah biarlah kamil tau sendiri aku nih pnting or x dlm hdup dyerk...aku tau kteorg jauh tpi skurang-kurangnya layan lah aku..aku sejujurnya xmelayan laki lain..walaupun abg angkat aku....siap dorg dh anggap aku sombong..tuh smua aku xksah yg penting aku dpatkan cinta kamil n setia kamil.dan penghargaan...hurmmm...mcm ilove mama tuh.mak dyekr ckp..kite asyik memberi...dan akhirnya bila kita diberi...kita rse penghargaan kat situ....hurmmm..entahlah n then tdi aku jwb exam tdi mmg lah nk ckp boley tahan..lpastuh..alhamdulillah sejarah aku dpt49..aku bersyukur sgt.walaupun aku x bce lngsung sejarah tpi aku ley dpt ..amin sgt..aku rse..lpas tuh.kan..hurmm tahniah untuk kwn aku mas..dpt A..n then tdi aku tunggu bas.n ade sorg mamatbeg coklat nih senyum kat aku.mke dyerk cm cina..comey..tpi aku xde perasaan lngsung..hurmm

Out Of Bounds:D
12:25 AM