<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, May 11, 2012



arghhhh frustt giler aku...okay tdi aku exam math mmg stress gile arr..sbb aku mcm xget ready jgak arr dgn subjek tuh..hurmmm mmg rse nk koyakkan paper 2 ...hurmm tpi time paper 1.okay sikit lah.mungkin silap aku xpakai jam.kot huhuhu..mmg aku frust giler arr mse kluar kelas time rehat..tuh tpi aku try kwal aku asyik try to be cold but i got to let you go paper..hurmm pening sey bile ingt bagai.okay2 xper..aku cold..jap humm..n tdi aku rehat mcm biase yana ikut..n yaww..aku mmg sorry to say lahh sbb xlayan dyerk sgt..sbb dyerk asyik diam jerk bile aku dgn dax2 aku xreti nk kecoh2..so aku pun dh penat jdi org tngah last2 dyerk
 pergi join group amani..okay lah kan cm tuh..hurmm aku biase arr group dax2 aku..jerk.n tdi aku blajar sblah azhar..meants saku kerusi..so kteorg dok berdua..tpi jauh2 lah..n tdi shamugam buat bgi bunga kat aku.hehehehhe..smile ..aper lah aku ni.okay hen tdi dax laki group yg aku x ske..ade jerk dpan kteorg..n aku mcm perasan lah dorg pndg aku n azhar..sbb kteorg ni bertentangan..aku mcm hurmm dh lme2 tuh aku bgn dgn azhar.aku sngaje buat2 suruh azhar masuk kan buku dlm beg aku..pastuh kteorg bual2..n then kumpulan kedua dtg aku xknal sgt lah dax2 tuh..tpi aku mcm hurmm.biarkn lah pastuhkan..aku xtau lah sbb group kedua ni.leader dyerk cm budget n berie sikit..so dyerk ckp mcm ni.asl kumpul ramai2 ni nk gaduh aper..aku mcm hurm .mke yoi aku kluar dah.n dorg pun diam jerk taww...okay so sbb dorg pun dh fhm sgt kan aku ni mcm mne..pastuh lpas dorg belah group yg pandang aku tuh..dorg jln dpan group aku..Ya ALLAH budgetnye..aku hurmm buat dono jerk..okay pastuh budax yg kat blkg tuh.last tuh pndg aku lme2 aku x tau knape..tpi mmg aku pndg dyerk jgak2..xberkelip lpas tuh aku ketawa.hehehehhehhh..aku xtau knape mmg nk gelak plak rse..pastu kan. exam math so aku gerak dgn shamugam sbb kteorg satu kelas..n then aku xpasti lah aper..tpi aku mmg perasan dorg pndg..aku..tpi aku xtau lah aper..shamugam pun perasan..adush..ape plak aku buat..adoy.peningnye..hurmm then paper1 math.n blk..so yana cter lahh ttg xpuas hati dyerk dgn dax2 berie girl tuh..hurmm..biase lah tuh..padan mke.aper aku ckp xnk dgr..layan lah kepale ko tuh....aku buat bnde aku pikir dlu..aku dh tau bdax tuh mcm mne aku..ckp ko xcye lantak ko..bile aku ckp ape smua ko marah n mule nk merajok ..tpi bnde btul aku ckp lah..n skrg dh kne btg hidung ko .jgn hrp aku nk tlg...mse tdi kan nk blk aku jmpe azwan n ckp aku nk jdi kwn dyerk..sbb aku btul nk jdi kwn dyerk..entahlah dyerk ingtkan aku kat arwah..series taw...so dyerk ckp ok..:)...smile satu dri aku..n dyerk mcm pelik jgak kot..okay pastuh blk tdi mmg btul aku rindu kamil..rindu sgt...pastuh tdi mlm gayut dgn dyerk..entah rindu awk demok..rindu sgt. awk sendiri ckp rindu kte..warghhh terase bahagia n kebahagiaan tuh milik kte smula..hurm n mlm kluar dgn anua cter everything dgn dyerk ape happen.dyerk pun mcm okay fhm aku gud lah..kan..pastuh mmg dyerk tmpat aku ngadu dyerk pun ade prob biase lah..aku rindu anua lah kan..tpi xlme nk ckp dgn dyerk..sbb tdi aku kne gerak KFC aunty aku belanje so aku bwk abg aku..n then dax2 ni pndg jgak lah..hehhheh..:)...kmfirm lpas nih dtg gosip lgi.adoy pening aku...taw x..pening..sgt k n then blk umah tdi aku bengang btul dgn mama sbb adek2 dyerk ade plak dpan rumah..eishh pandai marah aku kluar dgn laki..yg adek2 dyerk tuh pun satu hal..dh tau mama aku ni bini org..so xkan lah nk dtg waktu mlm..dtg waktu siang mcm xley..benci sey aku tngok..pandai marah aku..tpi tdi aku mmg xde niat nk melawan..so.. MMG nmpak dyerk mcm bele budak tu..aku ckp arr.mak bapak budak tuh xmarah aper..aku balas balik dyerk ckp aper ttg kwn aku.so kwn aku sme jerk mcm adek2 dyekr tu...n smpai mama aku terdiam..aku bukannya aper..aku mmg bukan nk jdi anak derhaka..tpi tuh kesilapan mama aku.sendiri...so pikir blk..sbb tuh aku lebih byk ikut ckp daddy kan.yg daddy aku plak bile aku ngadu dyerk ckp xper arr budax2..yaw.....penumbuk sekilo aku ley bgi utk adek dyerk tuh..n sian adek aku.yg amir tuh.aku kurg manje kan sgt dyerk hari ni.sbb aku pun penat..mmg aku terase mcm ade ADEk..sbb amir layan aku mcm akak kndung dyerk ilike:).k ar tuh jerk bye

Out Of Bounds:D
10:18 AM