<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, May 25, 2012


okay hair punyer cte..aku tdi x blajar aper cause dax2 nih byk still not finish test paper geo..so aku..pun yaww..kaki dh baik..merayap lah jwbnye..k tdi byk kgak aku merayap..lpas tuh.kan...mmg lah mcm2 happen tdi..n aku tdi dptsatu kelas dgn member aku sendiri..azrul/..yaw azrul tuh..aku terase mcm kembali blk zaman aku form 2..tpi aku xtau lah aper perasaan azrul..aku xfhm sey dgn perangai dyerk dyerk..slalu ckp mcm ni..tau biar arr..lantak aku lah...atau pun ape hak dyerk nk kacau..tpi sdangkan bile time mcm ni..bile dyerk dgn kwn2 dyerk ..dyerk lupe aku.cmpak aku buang terus..aku bukannye aper perhh terase arr jgak sey org yg aku anggap kwn mcm ni..aku tau arr dlu dyerk kwn..n skrg aku dh sdar dyerk lawan aku..dh arr aku pun dh dpt rse nih lah perakhiran untuk 6a96...dh xyah arr pikir lgi..dlu aku snjung group tuh..tpi everything kini smua musnah...aku terase mcm bru smlm kumpulan tuh aku ramai2 bncng nk taruk nme aper..tpi ....hari ni smuanya berlalu..n then hari ni aku dh dpt duet undi..yaww.....okay so beli lah new purse yg jadi idaman aku tuh.hurmm k...n then tdi rehat dgn si yana..hurm.okay..lpas tuh.tdi ert smpai blk. n then lpas blk skool.aku tertido jap..mungkin aku penat kot..hurm sblum tuh aku nk ckp aku ade teringt hilmi....tpi aku yakin hilmi dh xingt aku pun..so aku pun stop remember all about him..n then pasal bihaqkhi pun kdg2 aku teringt..hurmm jnji manis pernuh kedustaan..its okay lah..demok dh ade kat kte..tpi if btul kamil dh bahagia dgn eyka aku nk undur diri..tpi kamil x bgi..hurm beruntung eyka sbb kamil ambil berat pasal dyerk n kamil dkat dgn eyka..hurmmm..aku xjeles pun.sbb itu kebahagiaan kamil n tdi aku tdow.n dgr bunyi bising rupenye abg aku suruh aku msuk kjer kat sakan esk so aku dh kne kje esk..aku x cdang pun..tpi dh rezeki..alhamdulillah.sbb manager tuh baik hurmm aku pun okay jerk..hurmm..tanx kat abg aku..sbb abg aku masukkan nme aku..hurmm.aku pun xtau arr cm mne..tpi kan,aku pun dh discuss dgn kamil.dyerk pun suggest kjer jgak sbb dpt duet kan..sper xnk..tpi aku nih pun slalu jgak dorg ckp habeskan duet mak bapak.tpi aku mmg huhuhuuhu..yaww n tdi mcm2 happen pnat nk tulis..n aku dh ptuskan hari ni aku xkan pernah knal azrul idham....aku dh malas .nk pkir...dri smua saket hati lbih kte xknal org tuh kan...:)..

hurm lgi pun kamil lbih fhm aku dh cukup baik..aku dh cter everything..lpas tuh tdi mkn mlm dkat restoran Pak dolah..lpas tuh..jmpe fark n bob yaww..hurmm tpi aku pelik knape fark asyik pndg jerk tdi..ker dyerk pndg mama aku.jgn jgn..owh tidak ..jgn ckp dyerk minat mama aku.yawww...noway..

okay this is my new purse from LV
ireally like it..
sbb  kulit dyerk lmbut sgt okay


Out Of Bounds:D
10:41 AM