<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 19, 2012



warghhh hari ni aku xtau arr mimpi baik or mimpi buruk tpi aku mimpikan si demok kamil tuh lgi..muahxx..syg awk demok tpi dlm mse yg sme aku mimpikan hilmi..yaww aku rindu dyerk sgt kot sbb tuh terbwk2 kat mimpi itu lah yg real aku rse..hurm aku rindu dyerk sgtt..tpi aku tau dyerk xrindu aku..sbb klu dyerk rindu aku ofcause dyerk cri aku..but nope btul x..aku slalu berharap org ygaku rindu tuh akan pujuk aku.mcm ex2 aku dlu ..haram x pujuk lngsung..tpi bile yg aku xsyg or x rindu cri plak aku..hurmm.tpi dorgyg cri aku tuh bykkan main2 jerk..tpi yg skrg si demok kamil mmg cri aku..tpi dyerk mnje sgt tu yg buat aku rindukan dyerk...hurm...k gudboy awk...blk pade hilmi..if dyerk rindu kat aku..aku hrap dyerk pujuk aku.but if nope terpulang arr..dlm mimpi tuh dyerk xde terangkan pun pasal girl dyerk so aku xdpt pertunjuk sgt...hurmmm..aper pun daddy aku bru blk dri kg..bgus arr i am hungry okay arr bye

Out Of Bounds:D
11:37 PM