<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, May 7, 2012



hurmm..hari2 penuh dgn pancaroba..hari nih cuaca x berapa baik..
kesejukkan menyelubungi badanku..mungkin xcukup tebal lagi baju yg aku pakai untuk
kesekolah..n aku bagaikan ditemani air hujan untuk menangis..mungkin kesedihan aku masih belum
redha lagi..tpi aku terpakse merelakan smua itu pergi..kerana aku nk exam..
mmg aku dh saket kepale..tpi aku still malas nk ckp..sbb aku rse bnde tu biase.
tpi aku still x tau..mungkin saket biase jerk kot...n aku terlalu bersyukur sgt sbb dikurniakan
seorg adek..walaupun dyerk bukan adek kndung..hanya adek angkat
tpi aku ttap syg dyerk sgt2..n aku btul syg kat adek aku tuh..bile aku sediy or happy
dyerk ttap ade...dyerk bukan sahaja adek tpi kdg2 kwn untuk aku..tanx Amir azizi..tanx
cause be mylil bro...okay dyek dh girl..so dax2 under aku xley takel okay fhm..:)
okay smlm time aku menangis..dyerk coll..n aku xtau lah nper..tpi dyerk dpt perasan aku tngh
nangis ..n dyerk yg tegur aku..tpi why kamil x perasan.btul kan ckp aku..org lain dpt perasan
tpi x untuk dyerk..hurmm..n aku tanx gile kat adek aku sbb buat aku happy back.
hurmm aku ingt nk share dgn yana tpi malas arr..yana klu aku share nnt bukannye nk dgr
dyerk buat bodo jerk...pastu bile dyerk nk share cter aku pun dh malas nk dgr..
yaww hurmm..kjam ker?x kan..okay sbut pasal tuh..aaku xtau knape aku xfhm
dgn perasaan aku..knape masih lagi aku diam..knape aku x bgii tau dunia ..knape
aku harus biarkan kesakitan terus melukai perasaan..dan knape aku x biarkan perasaan diiubati
dgn kasih syg..aku mcm dahagakan kasih syg..tpi aku xpasti dri sper..
mungkin ade keajaiban akan berlaku..tpi sesungguhnya
ALLAH sudah menjanjikan bahawa DIA tidak akan mengubah
nasib seseorang itu kalau orang itu sendiri tidak mengubahnya sendiri..
btul x?
so aku akan berusaha untuk cari diri aku balik..mungkin ade tertinggal kat mne2
and jap..aku just nk ckp.
tdi kat skolah waktu rehat..dorg ckp mcm ni
"ni ea brother"
yaww bengang lah aku...mungkin dorg boleh cam aku ker?urmm n then aku xpasti la
aku tdi nmpak ade dua laki jln dpan n sorg pndg aku..yaww.pndg lme sgt
ehemmm aku ade buat salah ker?

x kann owh damn...aku xske org knal aku..aku xske org sebok nk tau aper aku buat
aku xske dunia tau ape aku nk buat.
and aku xske hidup seperti diperhatikan..aku xbersalah ape2..
tpi knape aku dilevel mcm tuh..yaww?
 pliss tell me the true.
aper aku buat?

okay nih cter mse blk..aku geram gile dgn yana ..sbok nk tlg si mushidah..aku dh tau dh
agenda si mush ni...dyerk asyik menyuruh org jerk..series..
aku tau lah dyerk anak mnje kalah aku.tpi jgn lah ske menyuruh org..its not good..
so si yana ni aku dh ckp..rsenye byk kali..tpi dyerk still xfhm lntak dyerk arr..aku dh malas nk
ckp aku diamkan jerk.last2 tdi si fieza asyik minx tlg dyerk ajar jerk..sdangkan
perikse yaww...mmg dyerk  buat lmbat .aku just ckp
padan muke..sbbnye aper aku ckp xnk dgr..aku x tau arr aper tpi aku nk ckp dgn
cikgu fatimah aku mmg nk undur diri..aku dpt rse sesuatu yg xbaek akan jadi..
so aku rse lebih abek aku xyah pergi drpd aku kene amaran btul x?
:P
n yana nk ckp aper ckp arr..
n tdi blk tau dyerk marah.dyerk persalah kan aku blk.
aku malas arr nk ckp lgi.dyerk ckp aku membebelkan dyerk..tpi masalahnye btul aper.
aku ckp..slalu aku ckp btulkan..

Out Of Bounds:D
12:31 AM