<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, May 31, 2012



okay soryy yerk for my follower..sbb beberapa hari ni..aku x update blog..bukan sbb malas tpi sbb penat n aku tau cre cri duet mmg ssah..pade yg anak orang kaye mmg snanglah kan..okay aku x jeles sbb tuh rezeki dyerk..hurmm..its okay..k  then aku tau korg mesti bored asyik cter aku n kamil..n xd3 cter lain ker.hurm sbnarnye hari ni aku  nk  share pasal kisah vila nabila...hurm by the way ..aku nk share dlu pasal aku.k..hurm k aku dh buat surat peletakkan jawatan.n yaw so hari ni aku relax arr..tpi esk aku ade kem.. kat jb..yaww..mmg aku tau yg aku pnat..but its okay lah...hurmm n aku tau jgak area aku nk gi dkat dgn vila nabila..so pade yg mmg  follow blog aku..korg pernah dgr cter kan ttg aku pergi ker tanah perkuburan mahmoodiah seorgdiri...hurm..k mmg lah kawasan tuh keras jgak..tpi bile kteade niat baik..ade kedamaian kat situ...hurmm..k then jap..aku nk cter jgak hubungan aku dgn kamil okay sgt..n wish kteorg bahagia.but now aku n abg ade prob ttg mama ...sory ygnih private sikit..hurmm but  aku kne try setle...aku tau aku dlm masalah tpi..aku kne try to be cool..kan.law x mcm mne bnde nk setle..aku tau lah aku ni kelam kabut  sikit.tpi aku xde arr smpai buat bnde gile..aku sbnarnye dh ketagih bau shisha taw..aku rse mcm nk jerk shisha hurmm..entah knape ...tpi bnde tu cm sdap taww....okay balik smula kpade cter vila nabila seperti tajuk aku.k..hurm sbnarnye aku mmg dri dlu mse nk cri kubur arwah akuade dgr cter ade satu rumah banglo seram kat danga bay..aku dpt tau nih pun dri member aku Natasya Abu bakar..yawwseriesly mse tuh aku...xamek port sgt..but bile aku kjer kat Sakan..ade ar akak kat situ ckp dyerk pernah masuk vila uh..n vila tuh besar sgt..bnde tuh buat aku terasa mcm nk pergi sne..but entahlah..aku mungkin xkan masuk tpi aku cme nk tngok dri luar jerk..hurmm..n aku just dpt tau pagar kat luar tuh warne biru aku pun ade try buat google search .hurmm.but entah lah ekk aku pun nk taw aper yg terjadi..aku tau lah manusia ni ade sifat ingin tw...but aku just nk tngok rumah tuh dpan mate aku sendiri jerk..hurmm...okay lah ptg nih au nk beli brg2 untuk kem ..korg doakan lah aku berjaya cri tau pasal vila nabila..n supaye aku dpt setle prob aku n mama..n smoga hari aku kat kem..akan menjadi hari2 indah..okay

Out Of Bounds:D
10:54 PM

♥Wednesday, May 30, 2012



aku pnat.lah.hurmm aku pnat sgt ..hurmm.. k tdi aku kje...mcm biase yaww..k hurm n kat sakan aku tngok n knal mcm2 jenis org okay...aku nmpak mcm2 jenis pasangan..okay 1st aku tdi ade nmpak arr customer perempuan..x arr level makcik..mungkin dlm awal 30 an.n then aku tngok anak dyerk berderet..3 org n nak masuk 4..sbb dyerk tngh pregnant..dyerk sbok pilih karpit.ya allah anak dyerk nakal nye .pnat aku..aku tau dyerk customer..aku x ksah sgt.yg aku ksahkan hurmm xkan arr beli permaidani sndiri..hurmm yerk arr permaidani kan berat..hurmm cian akak tuh..hurm so aku xnk lah kawen klu dpt laki mcm tuh..maksudnye..sbagai seorg laki .klu dh tau bini korg tuh pregnant.jge lah tol2...xkan lah nk suruh perempuan jgak beli permaidani..adoyaii..pikir lah...hurm k yg second plak aku tngok pasangan nih mcm sweet jgak malay punyer..aku rse mcm dh kawen kot..n then ..girl tuh beli mcm2 n then girl tuh yg bayar sndiri..ehem laki dyerk biarkan jerk..hurmm klu daddy aku kmfirm daddy aku bayar k.....bkan mama aku..hurmm..lpas tuh nih aku nmpak laki nih boley tahan..tpi isteri dyerk mcm endon taww.korg tau arr perempuan endon mcm mne...bukan nk kutuk tpi kenyataan..aku tngok ramai girl sne x arr baik mne...n then dyerk amek byk jgak taw..lpas tuh.laki dyerk yg bayarr.hurmm aku punyer perasaan rse lain..lah mcm hurm...entah arr xley nk ckp..lpas tuh lgi..aku nmpak ade customer nih younger teen arr couple..awek dyerk mandi air karat ..boy dyerk pun..n mmg sweet..tpi bgi aku cre dyerk cm xde adab..hurmm..entah arr mungkin aku kuno...or mmg bnde tuh biase jerk kot..hurmm n then tdi aku nmpak ade sorg mamat nih cm kamil ..tpi ade jnggut n misai..mcm bru2 tumbuh arr.kan cm comey taww....lpas tuh aku mcm cair taw..dgn style dyerk smart habes...ya allah..aku mcm hurmm aku rindu sgt kamill..hurm aku mmg rindu sgt.. xley pikir..aku cme ingt kamil..taW X..HURM.....TERUS KJE AKU sbagai casher kelang kabut taww...x..aku  hurmm aku xley pikir aku risaukan dyerk sgt.hurm...aku xtau arr..hurm ..n then tdi ptg dyerk ckp dyerk nk gi party kwn dyerk..mmg aku risau..taww x..sdangkan budak yg mke cm kamil tuh aku tngok dyerk dress up sikit pun dh smart habes..nih klu kamil dress up mcm tuh leh pengsan aku..hurmmm xley aku bygkan..n then bile aku blk pnat2 cm ni.aku col dyerk xangkat.eishh aku dh pnat nih hurmm geramnye..esk last aku kje..hurmm.. n next week ade kem...yaw aku sbanrnye..x ksah sgt kje kat sakan.yg penting gaji halal..taww..aku xnk ar buat kje tpi dpt gaji haram..hurmm aku x mkn duet panas arr k..hurmm.taww..opyerk tdi aku teringtkan hilmi skjap...sbb aku buka via bluetooth...hurmm aku dh pnat arr nk tdoww.arr k



Out Of Bounds:D
9:13 AM

♥Monday, May 28, 2012



okay 1stly aku nk say sorry kat follower sbb aku tukar aku punyer link ni..sbb aku ade prob.k smlm aku pnat sgt so xdpt share story.n hari nih aku nk share psal smlm..k.smlm aku ade mimpi pasl fark taw..tpi mimpi tuh pelik..tpi entahlah.kn..n then aku abaikan jerk.n smlm aku bru knal adha..sbagai kwn.dyerk nih lawak arr.k..lpas tuh kan smlm aku bru dpt taw kwn aku ske dyerk n..xde arr special sgt.n rindu kamil..opyerk aku dh xnk hiraukan lgi pasal azrul so biarkan jerk arr dyerk tuh..lpas tuhkan..hurm mcm mne ekk nk ckp..hurm mlm aku wc dgn si kamil time aku blk kje n abg aku nmpak aku buat 143 ..pastuh dyerk ugut aku..if dyerk tau aku bercouple lgi mmg siap lah..lpas tuh ..aku terus amek keputusan untuk tkar link nih takot dyerk taw..yaww dyerk tuh sbok jekr.naseb aku ade boy yg memahami aku..tanxx syg awk jerk yg fhm kte.so lpas ni..nih lah link bru aku k...hurm n hari ni pgi aku pun mimpi pasal fark..n pgi2 jerk bro bob coll entah dh knape dyerk tuh n aku terus tnye dyerk..pasal fark.so dyerk ckp fsark tngh suspek denggi ..\Ya allah ..xterkata aku mse tuh..tpi aku still diam jerk..n aku try to be cool..k..aku nk minx izin kamil..if dyerk bgi aku melawat fark..aku xkjam.n aku bukan pendendam..tpi aku cme xnk bermusuh.n hari ni..fir kwn aku tuh dh masuk.opyerk skrg waktu rehat so aku amek kesempatan untuk tulis blog nih opyerk sorry sgt ea syg..sbb smlm xlayan awk.kte pnat..sorry taww demok:)

Out Of Bounds:D
11:00 PM

♥Sunday, May 27, 2012



hahhahhaha title aku hari nih pelik sikit sbb panda demok no 1..hahhaahhaha..jap ea aku nk gi amek satu pic nih nk taruk kat sini..

tngok ni pic aku nk share..heheheheheh..panda demok satu..
mcm kamil lah..sbb comel..hehhheehhe..



hurm k nk cter starting from smlm..okay smlm antare mlm yg 1stnye aku sediy but..
akhirnya dibahagia kan oleh awk smula plak.yerk pnda..
n mlm smlm 1st time kamil teka aku btul menangis untuk dyerk..
yup aku nangis..aku luahkan everything yg aku pndam..hurmm.
aku harap dyerk fhm..n now aku waiting dyerk col..dyerk tngh sbok..
hurmm n smlm mmg btul aku cm nk dyerk jerk..
aku rindu dyerk sgt.sbb tuh aku mcm
hurm teringtkan dyerk jerk..lpastuh kan hurm dyerk mnjekan aku
mmg tuh yg aku nk..sbb bdax mnje nih ngade2 heheheh..hurm..k lpas tuh pasal ape ekk..
hurm op yerk aku nk share sikit nih ttg kissing.
aper yg aku tau klu lelaki tuh kiss kat dahi kte maksudnye.
dyerk btul syg kte..
 ..tutttttttttttttttttt.........
k then tdi pgi aku mmg penat n teruskan buat kje lipat kain aku,naek bengkak
dh tulang belekat aku.huhuhuu..
hurmm tdi customer mcm2 suruh bukak blanket lah..telekung lah..n abg aku
plak ni ngade..suruh btulkan permaidani lah.aku dh penat n last mlm aku doe lepak dgn kak
ain n azraf amek kain lipat buat2 jerk.
tpi kteorg gelak2....hurmm then esk insyaallah kot aku knal sorg staff lgi nme dyerk x slap aku adha...hurmm tuh jerk yg aku tau..hurmm..yaww....
okay jap.ekk pasal aper lgi nk hurmm..k lah pasal nih...kte rindu awk dmok
tdi dh kne webcam dgn dyerkk hurm.bru smangat nk gi kje..
sbb tuh aku slalu ckp dyerk smngt aku..hurmm..n tdi mse lpak
dorg cter pasal vila nabila..sper2 yg tau pasal cter tuh fhm2 jerk arr.tpi.
aku dh tau sikti2 jerk..hurmm pastuh di blk cm biase..n aku btul2 penat tunggu dmok
coll hey dmok cpat lah coll..rindu awk..opyerk
tdi aku beli sepit kuku Panda comey x?
aku buat key chain jerkk..
nih pnda bear tuh

nih 1st time nk starting gi kje

kat kelas gitar




Out Of Bounds:D
9:43 AM

♥Saturday, May 26, 2012



hari nih pgi2 jerk abg aku dh kjut..suruh gi kje..hurm aku mcm malas.n last2 aku
siap jgak..aku xley pikir aper pgi tdi.so aku coll kamil..sbb aku rindu dyerk
aku harap kamil pun akan mcm tuh.tpi hurmm.entahlah kan.
n then tdi aku col jgak adek aku sbb adek aku ckp law nk gi keje esk kejut
dyerk dlu..so aku kjut ar hurmm k mule2 kjer aku kne jge bahagian ladies,,so mmg pnat ar
bayangkan bahagian ygaku jge tuh dh bersepah habes..hurmm
pnat giler.n then mse rehat tgh hari..aku blk umah.n col kamil..sbb rindu dyerk..
but malangnya aku tAU dyerk tngh sediy...hurm.aku xtau dh mcm mne nk buat dyerk happy
aku hrap aper yg aku buat cukup untuk buat dyerk bahagia..
n then gi kjer blk..lpas tuh aku smbung kjer blk..taw..yaww
bru terase refresh...sbb kaki aku mmg saket..dh berdiri.n then kan hurm aku lupe nk ckp
tdi azraf membe aku pun daftar kjer..
n time aku jge JP..
so tadi byk aku tngok pasangan yg bru kawen beli brg sme2..hurm romantiknye siap pgang tgn hurmm.mcm caring giler..
lpas tuh aku nmpak ade perempuan yg tngh pregnant laki dyerk jge hurmm..
aku nk suatu hari nnt mcm tuh..lpas tuh..aku tdi mcm biase layan customer.
so tdi ade budak nih kacau..n aku hurmm yerk lah buat biase jerk.n tdi.
ptg aku jmpe fark..fark angkat mke dgn aku..so aku pun angkat blk..
nnt jdi musuh plak aku mals..pasal mlm plak aku dh kemas everything hurm...seronok
jgak lah kjer..cme penat sikit..tdi mkn kat luar n aku gi topap skali.n isi minyak..hurmm..
aku blk umah terus buat CMB..hurmm
aku dh pikir masak2 dh..aku patutnye xley amek hati sgt dgn aper yg kamil ckp..
n jdi lbih matang..tpi mmg aku dh buat..cme..
aku rse terkilan sgt sbb dyerk ckp hati dyerk dh kosong..
ape gnenye aku kat sini.aper gnenye aku..mungkin salah eyka..tpi aku..
mcm mne dgn aku yg menunggu dyerk..mcm mne jgak aku yg rindu dyerk..
hurmm if dyerk btul rse hati dyerk kosong sbb eyka..
maksudnye dyerk dh  xperlukan aku ker?
if dyerk btul x perlukan aku dlm hdup dyerk..
aku rse aku patut undur diri...aku tau bnde ni smua berat..tpi aper gne klu
aku syg org tuh aku kjar org tuh..aku cbew buat org tuh bahagia..
tpi sikit pun dyerk x hargai aku..lbih baik aku pergi mcm ni..
:'(
aku blk pnat2..tpi aku rse hlang penat bile ckp dgn dyerk..
sbb aku tau dyerk smngat aku..tpi bile dyerk sbb hati dyerk kosong
aku terase mcm aku nih pun xwujud dlm hdup dyerk...
hrap dyerk sdar aper yg dyerk ckp slame ni.
bile aku baring n tnangkan diri aku teringt
pasal tdi..pasl pasangan2 yg dtg n bwk baby..
n everything..hurmm aku rse kecewa..tpi aku ttap akan bgn jgak..
aku xley ade kat bwah sbb slagi aku kat bwah..
aku akan mudah dipndg rndah..

Out Of Bounds:D
9:18 AM

♥Friday, May 25, 2012


okay hair punyer cte..aku tdi x blajar aper cause dax2 nih byk still not finish test paper geo..so aku..pun yaww..kaki dh baik..merayap lah jwbnye..k tdi byk kgak aku merayap..lpas tuh.kan...mmg lah mcm2 happen tdi..n aku tdi dptsatu kelas dgn member aku sendiri..azrul/..yaw azrul tuh..aku terase mcm kembali blk zaman aku form 2..tpi aku xtau lah aper perasaan azrul..aku xfhm sey dgn perangai dyerk dyerk..slalu ckp mcm ni..tau biar arr..lantak aku lah...atau pun ape hak dyerk nk kacau..tpi sdangkan bile time mcm ni..bile dyerk dgn kwn2 dyerk ..dyerk lupe aku.cmpak aku buang terus..aku bukannye aper perhh terase arr jgak sey org yg aku anggap kwn mcm ni..aku tau arr dlu dyerk kwn..n skrg aku dh sdar dyerk lawan aku..dh arr aku pun dh dpt rse nih lah perakhiran untuk 6a96...dh xyah arr pikir lgi..dlu aku snjung group tuh..tpi everything kini smua musnah...aku terase mcm bru smlm kumpulan tuh aku ramai2 bncng nk taruk nme aper..tpi ....hari ni smuanya berlalu..n then hari ni aku dh dpt duet undi..yaww.....okay so beli lah new purse yg jadi idaman aku tuh.hurmm k...n then tdi rehat dgn si yana..hurm.okay..lpas tuh.tdi ert smpai blk. n then lpas blk skool.aku tertido jap..mungkin aku penat kot..hurm sblum tuh aku nk ckp aku ade teringt hilmi....tpi aku yakin hilmi dh xingt aku pun..so aku pun stop remember all about him..n then pasal bihaqkhi pun kdg2 aku teringt..hurmm jnji manis pernuh kedustaan..its okay lah..demok dh ade kat kte..tpi if btul kamil dh bahagia dgn eyka aku nk undur diri..tpi kamil x bgi..hurm beruntung eyka sbb kamil ambil berat pasal dyerk n kamil dkat dgn eyka..hurmmm..aku xjeles pun.sbb itu kebahagiaan kamil n tdi aku tdow.n dgr bunyi bising rupenye abg aku suruh aku msuk kjer kat sakan esk so aku dh kne kje esk..aku x cdang pun..tpi dh rezeki..alhamdulillah.sbb manager tuh baik hurmm aku pun okay jerk..hurmm..tanx kat abg aku..sbb abg aku masukkan nme aku..hurmm.aku pun xtau arr cm mne..tpi kan,aku pun dh discuss dgn kamil.dyerk pun suggest kjer jgak sbb dpt duet kan..sper xnk..tpi aku nih pun slalu jgak dorg ckp habeskan duet mak bapak.tpi aku mmg huhuhuuhu..yaww n tdi mcm2 happen pnat nk tulis..n aku dh ptuskan hari ni aku xkan pernah knal azrul idham....aku dh malas .nk pkir...dri smua saket hati lbih kte xknal org tuh kan...:)..

hurm lgi pun kamil lbih fhm aku dh cukup baik..aku dh cter everything..lpas tuh tdi mkn mlm dkat restoran Pak dolah..lpas tuh..jmpe fark n bob yaww..hurmm tpi aku pelik knape fark asyik pndg jerk tdi..ker dyerk pndg mama aku.jgn jgn..owh tidak ..jgn ckp dyerk minat mama aku.yawww...noway..

okay this is my new purse from LV
ireally like it..
sbb  kulit dyerk lmbut sgt okay


Out Of Bounds:D
10:41 AM

♥Thursday, May 24, 2012



owh berpandukan my title.ebay..okay sbnarnye since mlm tdi aku asyik tngok youtube pasal shoping ..n of cause me....aerun ..nk beli jgak brg2 kat oversea..n price kat oversea lbih cheap berbanding.dgn kat malaysia..yaww  i meant bukan lah nk banggakan negara dorg..but i try tngok..brg2 dorg such asslevis n everything kat sne murah..n dorg lebih ske pakai brg yg murah..n bile smpai ke malaysia brg tuh jdi mahal..owh damn okay..aku..fhm so knape x org malaysia beli barang malaysia sendiri..n pamerkan kat oversea..mcm converse....dorg pamerkan kat dunia..yg converse tuh jename yg okay..hurmm aku x arr sokong converse sgt..aku lebih ske everlast..n playboy...but bile aku tngok lah kan..eii geramnye mcm nk beli jerk barang2 kat sne tuh..can you imagine 1 dolar same like rm3..so price necklace kat sne bru 2 dolar....kan..hurmm '$' hurm k then tdi kat skool rindu giler kat kamil..aku sbnarnye penat gile sbb smlm aku tunggu kamil coll blk tpi rupenye dyerk penat..its okay..n aku plak tunggu dyerk smpai pukul 4.00 mmg penat kan.tpi aku xmarah dyerkk..sbb smua manusia penat.n time dyerk col i pun dyerk penat..so i just anggap nothing..but tdi..entahlah si aerun nih dh kemaruk aper rindu menggile..n thenkan.hurmm..tdi aku tahan jerk,,opyerk.lpastuh.tdi kat skool..hurmm tdi mama hantar rse lain..law daddy hntar lain..daddy law hntar mesti dyerk amekkan beg aku bwak masuk kerete...but mama x...hurm..nk daddy yg hntar...lpas tuh law daddy mesti tnye ckup x duet....mama mmg bgi rm10 tdi...tpi kan aerun sbnarnye nk beli barang esk..hurmm.nk minx but rse mcm xley arr..hurmm law minx nnt daddy just tnye nk beli aper n kasi..pastuh.daddy yg bwakkan air smua..hurmmm:( i miss daddy..esk ptg bru daddy blk..warghhh i wish dyerkk bwak blk kek my favourite tuh arr..n yaaww tdi dax kelas aku kne spotcheck..n hurmmm......n yaww aku only bring perfume ....hahahhaa..1st nk kne rmpas but x jdi..cause aku minx blk..n dorg yg lain bwak fon kne rmpas..ehem aku rse lah kan ade org bgitau cikgu ade org bwak phone..hurmm aku malas nk syak sper..karang x pasal2 gaduh ..hurmm....n yaww...okay dgr sini tdi kan si budak nih ..nk ckp iloveyou kat demok tpi x smpat.tdi blk skolah terus coll dyerk..tpi dyerk x angkat...aku col byk kali gak arr..but aku rse..dyerk skolah..then tdi mlm lpas blk tuisyen aku gi topap  dlu sbb nk col dyerk..n mse col dyerk..yaw dyerk angkat n muahxx..satu imiss him...tpi bile dyerk ckp  hp dyerk tdi adek angkat dyerk pgang..hurmm.entah aku mcm terdiam..mungkin aku jeles sgt..yerkk aku jeles aku akui..tpi aku xtau nk ckp or x..sbb mesti dyerk anggap aku nih mengade..hurmm..tpi aku btul jeles..pastuh..entah mcm mne dyerk ley kluarkan ayat kecik hati..yerkk aku kecik hati ngan dyerk..n mcm mne dyerk tau aku kecik hati ekk??hurmm k..aku kecik hati sbb dyerk bgi adek dyerk phone..n bile adek dyerk dh pulang phone x reti2 nk text or coll ckp i missyou ker...hurmm aku nih menunggu ..mcm aper..hurmm..k n mlm plak kteorg dh okay..aku biase arr aerun..anggap bnde tuh smua setle..n then tdi dyerk ade cter pasal eyka..hurmm..aku tau dyerk syg eyka sgt..sbb cre dyerk dh membuktikan dyerk syg eyka..cre caring dyerk..hurmm...tpi aku tau dyerk syg aku jgak..sbb aku kan bby dyerk..n aku xske nk buat dyerk rungsingkan keadaan..jadi aku lbih ske biarkan dyerk buat keputusan yg mne dyerk nk..cme aku tlg dyerk pilih..haishh demok muahxx..aku ajar dyerk satu..mentera...taww.tpi mentera tuh rahsia..hanye aku dan si demok nih jerk tauu..muahxx..:) okay n mlm nih series aku penat.k..so gudnite.yaw xsdar dh pukul 3.k gudnite..:)

Out Of Bounds:D
12:01 PM

♥Wednesday, May 23, 2012



hurmm imissyou syg,,,,selamat mlm syg..sweetdream....huhhhh...hari ni aku malas nk gi skolah so mmg the ans..aku xpergi..n esk aku pergi..n tdi kaki aku ...kan saket so aku tdow kat umah...dkat 10 hours jgak taw..n yaw ptg tdi aku waiting sbb nk blajar drive ..but rupernye daddy ade outstation dkat Desaru..hurm..bored nyer..i still ingt dlu..mse jdi baby girl daddy..bile daddy xde kat umah cmfirm aku nangis..n i will said i miss you daddy..but i am not doing the same thing right now..cause..i am the big big girl...heheheh.. xarr..i still miss daddy but xde arr nk crying cm dlu...dlu i am not mature..okay then tpg tdi gi kipmart..sbb tman mama beli beras..n smbil2 tuh ingt nk beli new wallet..but nnt2 arr..waiting daddy gaji bru nk beli..okay..hahahah..n tdi aku stay kat rumah..jerk mlm abg kje..n mama ade nasyid..so tdi i try kluarkan darah beku from my finger leg...hurm mm..mmg saket arr.but terpakse.sbb nnt aku xley jalan..pastuh..mlm gayot kjap dgn mr demok..wrghh skenye bile dyerk manjekan aku.k..n tdi abg aku blk hahhh geramnye...xdpt gayot lme.n dlm around pukul 11,30 tuh..i suruh dyerk coll blk.. n then dyerk coll..hurmm yaww suare dyerk cm pnat jerk..cian plak kat dyerk...k..xsmpai hati nk pakse dyerk untuk manjekan aku..muahxx..syg gudnite love you..syg dyerk sgt2..hurmm walaupun now awk dh jdi milik eiyka blk..i wish you will happy..sbb stiap kebahagiaan awk ade lah kebahagiaan kte..kalau btul awk bukan jodoh kte...kte akan cube usaha jgak..tpi kalau benar takdir awk bukan untuk kte..kte relakan..sbb sye dh usaha untuk awk.....okay syg..n yaww frenz tnye aku xsediy ker biarkan org kau syg dgn pmpuan lain..yaww tnye cm xde perasaaan..kmfirm sediy arr..walaupun aku xtnjuk aku sediy..n aku try to be cheer..tpi sjujurnye mmg sediy..tpi its okay....itu jln yg aku pilih..btul x....mungkin hari ni aku bersedih but tidak untuk hari lain..i just biarkan dyerk happy dgn eyka dlu if dyerk x bahagia..hurmm..syg i will take you back..n buat mse skrg nih aku pun xtau what is my status,,,tpi aku biarkan jerk..org tau aku ngan kamil ttap bersama...sbb aku xnk pakse dyerk pilih dua diantara satu..aku tau tuh satu pilihan yg sukar bukan?n kmfirm nnt dyerk jdi serabut n xley pikir aku xnk dyerk jdi cmtuh..aku nk dyerk try buat keputusan pelan2...k..:)...aku bukan yg terbaik untuk dyerk..tpi aku akan belajar untuk jdi yg terbaik buat si dia...

Out Of Bounds:D
8:58 AM

♥Tuesday, May 22, 2012





okay this is magic scarf..
i really want it..
magic scarf law kat jaybee price dyerk rm99..
but mse arituh aerun pergi tngok kat pasar seni.mse kat kay el
arituh price bru rm30..warghh menyesal lah x beli..law boley aerun nk warne
black tuh...but nnt i try discuss dgn kamil if dyerk kasi beli.maybe nk beli kot.
yerk arr sbb aerun xnk lah membazir sgt.k..
n wait warne purple pun chantek..but better black lgi suitable kan .
if korg ade jmpe kat luar sne tuh.try arr beli magic scarf ni  mmg
cool taw..sbb bnde ni leh buat mcm2.
n important thing bnde alah ni.bulu bulu.
hahhahahha


Out Of Bounds:D
11:51 AM



huhh tdi aku tertido n bgn jerk tngok ade 4 miscol from dax demok..tuh 1st mmg aku mcm mne ekk..tahan rindu aku kat dyerk..aku nk tngok dyerk col aku lgi or x...then aku biar kan jerk n pergi tuisyen..mse kat tuisyen tdi dax2 laki kelas aku..asyik buat lawak jerk...n aku xterpikat lngsung.yg aku pikir kamil jerk..hurmm..aku syg dyerk sgt..n blk umah..tdi aku terus amek topap dlm bag n then topap..n trus col si demok..hurmm sbnarnye aku rindu gile kat kamil..rindu sgt2..mne ley aku xrindu kat dyerk..aku tahan jerk rindu tuh tpi tersiksa..n then kamil tdi angkatcol aku.hurmm n then x aleh2 dyerk say sorry hurmm bru lmbut sikit hati aku..aku syg kan dyek..pastuh dyerk kiss aku lah...hurmm syg kte sbnarnye syg awk sgt2...tpi kdg2 awk menyakitkan hati..tpi kte xley lupekan awk...awk xmolah marah kte..muahx...n then aku minx dyerk jgn marah aku,.dyerk ckp okay..hurmm bile kluar suare mnje dyerk..bru aku rse blk diri dihargai..hurmm..tanx syg sbb pujuk kte..kte syg awk taww

Out Of Bounds:D
8:52 AM

♥Monday, May 21, 2012



hurmm aku bgn pgi hari ni aku tngok hp no massage no call..hurmm..kecewa jgak pun ade..then aku ade jnji dgn zerol smlm nk kluar.dyerk ckp hari ni nk amek aku kat skolah..sbb kaki aku saket so aku xnk naek bas...hurm jap cter pasl exam dlu..okay exam tdi mmg hurm aku xley pikir ape..aku pikir pasal ag sikit jerk..n yaallah naseb dpt jwb..n then aku mcm terstop jgak lah sbb kaki aku saket mne ley jwb aku mcm nk nangis pun ade.saket sgt..xde sper tau saket aku tuh..then aku dh bwk bju ingt nk tkar sbb nk kluar dgn zerol ..so aku blk tdi xnaek bas mcm biase..aku terus stand dkat petronas tunggu.yaww dyerk xdtg pun..lngsung xamek aku pun aku dh mcm nk nangis taww...kaki aku dh arr saket n then aku nmpak ade snior laki skolah aku pgang phone so aku minx pnjam n coll mama...sbb klu aku jln kaki pergi pb..xley sbb kaki aku kne heret plak nnt lgi saket ..dh arr satu skolah aku heret saket taww..hurmm pastuh aku col mama ...mama ckp dyerk ley amek dlm 1 jam lgi yaallah lme...nye..penat sey..aku pun stand jerk..x aley2 aku nmpak ade sorg mamat nih mcm knal jerk..tpi ade sorg girl ckp dyerk uhh bangla..ahohohohohoooo..aku buat bodh jerk..then bile sorg lgi kluarr..aku tngok yaww brother aku..mke smile kat sini..aku jerit minx tlg aku ckp abg..ley hntar adek x...dyerk ckp arr ley.n si bangla dorg ckp tuh rupenye si fark..hahahhaha,.aku dgn fark dh xde perasaan..so aku mcm urmm yawww broo..mcm gitu jerk..xde arr nk emo sgt.n aku syukur giler sbb dorg hntar aku naek kereta waja...hohhh syukur sgt....lah..pastuh kan hurm aku asyik pikir ayat kamil mlm tdi ,,ayat dyerk masih ingatan ..hurmm k arr aku dh buat keputusan..aku xnk coll dyerk sbb aku tau dyerk xske aku manje sgt kan.hurmm ...entahlah ..aku saket kaki tpi dyerk xde..nnt aku maken kne marah...plak..hurmmm....aku entah lah..aku biarkan jjerk arr dlu..hurmm

Out Of Bounds:D
11:50 PM



tdi aku...amek video rakaman abg aku..utk youtube...hurmm biaselah abg aku yg sengal tuh...k then aku dri siang tdi aku tunggu panggilan dri kamil.hurmm mmg xde pun ..n mlm sikit aku tngok ade satu CMB dri dyerk..n 6 miscol from adek..nmpak x .yg mne lebih menyanyangi aku..adek aku..adek aku yg lbih syg aku..hurmm pastuh mse lpas buat video aku tngok arr ade 7 miscol dri dyerk hurm..then aku buat CMB dkat kamil.so dyerk col aku..dyerk ckp lah hari nih dyerk penat..sbb dyerk bgn awal..dyerk bgn awal pun sbb aku kjut..hurmm..yerk lah smua salah aku.dyerk x tanye lngsung pun kaki aku okay or x..just dyerk ley ckp hurm xbaik lgi ker kaki tuh..yaww.ingt kaki aku nih ley cpat smbuh ker..n hari nih dyerk nk gi stadium..aku btul2 menangis tdi bile dyerk ckp aku rindu dyerk x agak2....yerk aku tau salah aku..aku ckp aku minx maaf..lpas nih aku xyah coll dyerk arr bile aku saket or everything...ade boy sendiri pun ssah time aku saket dyerk xde..aku col adek aku..adek aku yg lbih risau kan aku.n lbih try buat aku happy..hurmm ape nih..aku mcm marah jgak kat diri aku..yerklah..aku saket menyusahkan org.law aku dok diam2 kan snang xyah gerak sne sini..tol x..hurmm..nih ngade ..nk dyerk arr.nk manje arr..hurmm aku yg terlebih pikir pasal dyerk..hurmm n then tdi series aku nangis entah lah knape..aku terase sgt bile dyerk ckp mcm tuh..hurmm dh arr..aku pun mcm biar lah..aku ckp dh arr gi arr siap suruh gi stadium..padehal..aku dh kecewa habes dyerk xsdar....knape org yg aku syg xpernah sdar aku nangis..tpi org yg ade sblah aku jerk yg dpt perasan smua tuh..knape???n pasal mama aku plak..aku tdi siang nk tunjuk result sejarah aku...aku dpt 49 per seratus sdangkan aku x bce buku..aku nk tunjuk..tpi mama tdi terus pergi main badminton xbgi peluang untuk aku ckp..n mlm aku.nk ckp lgi..tdi ..then mama aku terus potong suruh aku blajar mcm abg..dpt result A B..hurm pastuh dyerk ckp abg aku bljar2 btul2..hurmm aku nk ckp tuh bukan bidang aku..aku terdiam.sbb aku dh lah dlm keadaan sediy mcm ni..pastu mama aku plak xmendengar aku...if mama aku dgr sedikit pun aku dpt rse dihargai..sbb aku syg mama aku xnk lawan..aku diam n biarkan jerk.padehal aku sendiri dh terang2 x minat dgn bidang yg aku amek..aku nk automotif xde sper ker ley dgr aku.aku minat bidang automotif..n then aku nk join lumbe kat litar or track tpi if dorg asyik bgi jawapan no..smpai bile aku nk boley..pastuh bile aku join budak motor mcm2 fitnah aku terime..eiiii aper ni...aku pnat dgn smua nih.arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hurm aku nk blajar agama n biarkan then tdow..sbb aku nk everything terpadam seketika..dan aku xnk terus biarkan aku terlalu berfikir...itu lah kehidupan aku..aeRunheyRun


Out Of Bounds:D
7:23 AM




yaww smalaman aku xdpt tdow..dgn keadaan kaki aku yg saket dgn rindu aku yg xterubat..dgn perasaan yg bermcm2 timbul,,tpi aku ttap cbew pejamkan mate namun...mcm sesuatu menghalang aku.aku tngok phone no call not text from sesiapa pun.aku nk col kamil..sbb rindu sgt..tpi xde kredit..n aku try minx share2 dri kwn2.tpi xdpt.so aku try minx kat anua.akhirnya dpt..then aku coll kamil..hurmm dyerk tngh tdow..n suare dyerk mamai..aku sygdyerk sgt..hurm dyerk boleh tdow nyenyak sdangkan aku x..sbb aku asyik fikir pasal dyerk...hurmm mungkin dyerk penat itu sahaje alasan yg mampu aku ucapkan untuk pujuk diri aku..aku sbnarnye kecik hati dgn dyerk sgt..sbb dyerk smlm gayut dgn adek dyerk mse aku col..n how about me..ade kat tmpat dyerk n dyerk ade kattmpat aku...agak2 dyerk kmfirm marah xpun xnk tgur dgn aku..hurmm aku jeles sgt...aku jeles gile mcm mne dyerk ley pntingkan adek dyerk berbanding aku yg tngah saket kaki ni.hurm akuc bew pikir positif yerk arr..adek dyerk tuh dh lme dyerk knal..n then tdi pgi mmg aku col n ganggu tdow dyerk smpai 3 kali aku tau dyerk bosan dgn perangai kebudakkan aku ni..entah lah aku ni xmatang ker..bukan aku x matang tpi mmg stiap kali org yg aku syg aku xkan main2kan n bukan niat aku nk kacau tdow dyerk cme aku rindukan dyerk..itu jerk..lpas tuh aku terlelap skjap..n then bgn tdow mndi..lpas mndi aku terus coll dyerk..sbb kaki aku saket..aku ckp xnk gi skolah..tpi dyerkk cm marahh hurmm..dyerk langsung xpikir perasaan aku..aku rindu dyekr walaupun skrg aku berkongsi dyerk ..dgn eyka..tpi aku nk dyerk tauu aku perempuan yg syg dyerk...bukan permpuan yg pergunakan dyerk..yaww klu aku xsyg dyerk xde makne lah aku xley tdow pikir pasal dyerk..hurmm..aku mmg kecewa sikt dgn perangai dyerk..aku tauu dyerk tunggu eyka dan bukan aku..mungkin aku tmpat untuk dyerk luahkan perasaan tpi aku si penjaga perasaan kat sini mcm mne...aku tau dyerk syg eyka..tpi mcm mne dgn aku..eyka x syg dyerk mcm mne aku syg..aku tau aku ni xmatang mne..aku mmg ske pgang tgn dgn dyerk..n mcm dh melekat..itu pun dyerk persoalkn..n bgi aku tu romantik okay..aku ske lelaki yg mnje kan aku..xksahlah dpan org or x..sbb tuh yg buktikan dyerk ni ktepunye..tpi dgn dyerk..dyerk xske mnje dpan org lain kan dri aku..n mcm tuh eyka buat kat dyerk..xmanje dgn dyerk n x terlalu hargai dyerk.mcm mne perasaan dyerk..aper yg dyerk rse mcm ape yg aku rse..aku mcm org yg jge pintu dpan rumahorg bile org tuh perlukan dyerk kluar bile x..dyerk biarkan kte jge rumah kat luar sorg2 dgn kesejukkan..hurmm aku terasa mcm tuh..aku tdi coll dyerk...dyerk mcm hurmm...no kiss no syg...klu dpan kwn dyerk skali pun xkan xley ckp ily..or what eva...tuh skurang-kurangnya aku faham n tau maksud yg dyerk nk smpaikan..nih x...dyerk terlalu jga ego dyerk tuh..aku xnk...aku ckp dgn adek angkat aku xmo buat mcm tuh kat awek dyerk..n beruntung awek adek aku..amir...sbb adek aku nih jenis dgr ckp aku n romantik..time rehat dyerk rehat dgn adek dyerkk.pastuh aku suruh dyerk belikan tedy bear ker..or buatkan breakfast utk awekd yerkk tuh..yg romantik.mcm lelaki korea slalu buat untuk girl dorg...hurmm bru lah hubungan makin romantik.n cbew tngok lelaki korea bile sygawek dorg...pimpin tgn klu boley xmo awek dorg pndg laki lain..bukan korea jerk.cbew tngok yg chinnese punyer student..siap bwkkan beg skolah..klu boley xnk awek dorg buat kjer berat..pastuh bile awek dorg sjuk dgn gentle..dorg buka sweather taruk kat blkg awek dorg..hurmm...romantikkan..xyah sweather punx per aku xhrap sgt lah smua tuh..sbb aku xley mengharap sesuatu yg xmungkin akan berlaku...tpi aku cume hrap kan penghargaan dri org aku syg..entah lah biarlah kamil tau sendiri aku nih pnting or x dlm hdup dyerk...aku tau kteorg jauh tpi skurang-kurangnya layan lah aku..aku sejujurnya xmelayan laki lain..walaupun abg angkat aku....siap dorg dh anggap aku sombong..tuh smua aku xksah yg penting aku dpatkan cinta kamil n setia kamil.dan penghargaan...hurmmm...mcm ilove mama tuh.mak dyekr ckp..kite asyik memberi...dan akhirnya bila kita diberi...kita rse penghargaan kat situ....hurmmm..entahlah n then tdi aku jwb exam tdi mmg lah nk ckp boley tahan..lpastuh..alhamdulillah sejarah aku dpt49..aku bersyukur sgt.walaupun aku x bce lngsung sejarah tpi aku ley dpt ..amin sgt..aku rse..lpas tuh.kan..hurmm tahniah untuk kwn aku mas..dpt A..n then tdi aku tunggu bas.n ade sorg mamatbeg coklat nih senyum kat aku.mke dyerk cm cina..comey..tpi aku xde perasaan lngsung..hurmm

Out Of Bounds:D
12:25 AM

♥Sunday, May 20, 2012


arghh xley tdow arr,,nk update apee ekk..hurmm asyik pikir pasal si kamil jerk..hurm ape nidemok sne arr

Out Of Bounds:D
11:44 AM



kaki aku kne hempap dgn almari saket..saket.hurmm dh darh dh kaki aku kat dlm kuku tuh hurm.....aku nk ckp dgn kamill.tpi kamil sbok.sediynye..hurmmm then tdi aku taruk ice ..hurmm.tpi still saket lgi..pastu tdi aku tergerak hati nk buka profile bihaqkhi..hurmm..kte tngok jekr profile awk..kte hrap awk berubah..tpi kte tau awk xkan berubah..awk xkan berubah punye.btul x..?hurmm

Out Of Bounds:D
8:49 AM


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aku kusut skrg series kusut aku xtau ape aku pikir ,,,aku asyik pikir n pikir yawww aku penat arr nk pikir..hurmm k jap2 aku ingt aku nk angkut phone bru...so aku ingt nk jual phone hijau tuh..korg rse okay ker..aku nk bncg dlu dgn kamil sbb aku bru dpt idea giler ni..yaww aku series nk tukar phone lain arr.tpi xsmpai hati plak nk jual...aku syg phone hjau tuh jgak taww.sbb aku beli pakai duet aku..hurmm!!so mcm mne ekk..ape aku kne buat..duet skolah aku pun lmbat lah..klu aku kumpul..lgi pun aku asyik finishkan duet skolah aku jerk..yawww...hurmm mcm mne ni..aku xley pikir dh skrg..duet bank pun dh puas aku enjoy sne sini.....hurmm pastuh plak aku xley pikir dgn study yaww...padehal bnde simple kan tpi aku remehkan keadaan..ape  arr aku ni..sengal kan..tpi aku mungkin perlukan udare untuk bernafass sedalam-dalamnye..mungkin aku ni asyik habeskan duet untuk bnde2 yg xbtull yaw phone sbnarnye xde masalah tpi knape aku nk tukar..sengalkan aerun ni..hurmm nafsu perempuan nih kan byk so mcm2 nk beli..aper arr kan..bile aku menulis bru aku sdar n perasan..sesuatu aku sbnarnye xde masalah pun..cme aku terlalu ikutkan nafse sbb tuh bnde tuh smua buat aku terkacau so skrg aku kne kumpulkan duit jgak...rm25 aku kne kumpul untuk seminggu..fhm !okay gudd

Out Of Bounds:D
8:15 AM

♥Saturday, May 19, 2012



warghhh hari ni aku xtau arr mimpi baik or mimpi buruk tpi aku mimpikan si demok kamil tuh lgi..muahxx..syg awk demok tpi dlm mse yg sme aku mimpikan hilmi..yaww aku rindu dyerk sgt kot sbb tuh terbwk2 kat mimpi itu lah yg real aku rse..hurm aku rindu dyerk sgtt..tpi aku tau dyerk xrindu aku..sbb klu dyerk rindu aku ofcause dyerk cri aku..but nope btul x..aku slalu berharap org ygaku rindu tuh akan pujuk aku.mcm ex2 aku dlu ..haram x pujuk lngsung..tpi bile yg aku xsyg or x rindu cri plak aku..hurmm.tpi dorgyg cri aku tuh bykkan main2 jerk..tpi yg skrg si demok kamil mmg cri aku..tpi dyerk mnje sgt tu yg buat aku rindukan dyerk...hurm...k gudboy awk...blk pade hilmi..if dyerk rindu kat aku..aku hrap dyerk pujuk aku.but if nope terpulang arr..dlm mimpi tuh dyerk xde terangkan pun pasal girl dyerk so aku xdpt pertunjuk sgt...hurmmm..aper pun daddy aku bru blk dri kg..bgus arr i am hungry okay arr bye

Out Of Bounds:D
11:37 PM




yaw smlm punyer cter sorry x updatee sbb mmg aku bz gile...hurmm Ya ALLAH..tpi mmg lah naseb aku dpt spent time with my muchuk jgak alhamdulillah..okay...smlm ptg aku blajar bwk kerete okay now aku dh pndai jgak arr.n mama aku ckp if aku dh pndai bwk kerete kan snang lah mama aku dok sblah jerk..kan..tol ark..okay hurmm aku yaww tdi aku berlatih akt bukit lyg2..n aku buat drive,n mlm plak kan tdi aku ingt nk gi kluar dgn anua.dlu but .anua plak blk kjer lmbat so gi arr mkn dgn mama dlu kat restaurant Pak Dollah...mmg btul2 dol jgak tmpat uh hehehhehe..hurmm xde arr...ade sorg mamat hensem kat situ....hurmm yaww.mmg hensem jgak arr..sbb dyerk ade misai..kan misai lelaki muda klu ade nmpak mcm comel kan.ehheheheh.Ya Allah sabar2..hehehhh ape lah aerun nih sengal gak kkan..k mlm plak aku jmpe dgn anua gi kfc..owh yaww kfc lgi..huhuhuuhuu.k then dyerk beli minyak wangi aku..n then dlm pukul 12.30 gitu aku kluar moto dgn abg aku so gi arr lpak2 jap gi mkn lgi..mne x nyer perut omel dh nk meletup huhuhuhu,,k x arr sbnarnye cm ni...kteorg pakai mcm burger mcd pressproti...mcm tuh kot bunyi nyer ejaan aku lupe arr lpas tuh..opyerk mse tdi sblum aku gi mkn yana col suruh teman dyerk gi beli ais..so gi arr beli jap.n then jmpe arr dax2 motor aku ..terutamanya bro aku n fark yaww..okay pastu ade budak nme syawal tgur aku..tpi aku buat mcm x knal..owh aku ckp mcm tuh jerk k...sbb yaw buat aper nk ingt budak mcm tuh..aku ingt lgi kes dlu mse aku form2 aku slalu kne kacau dgn mamat tuh.sbb dorg ckp aku pengkid..n then smpai abg2 aku turun kat skolah tuh mmg masak arr dyerkkk..smpai dyerk kasi tunduk dgn aku,,,padan mke.okay dh kisah silam..n then skrg balik kpd yg nyate hurm nk ckp mcm ni..yg aku mmg dh xde perasaan kat fark..tpi kdg2 teringt sekali imbas ade arr.k..walaupund yerk senyum..tpi aku mcm urmm gitu jerk ..sbb aku dh ade si comey kamill okay well aku nk ckp satu bnde pnting..si demok kamil yg comey tuh lbih comey dri fark bgi aku..n lbih comey dri smua lelaki ..yg ade dpan mate aku...sbb ape org yg aku syg tuh lah yg terbaik bgi aku..walaupun aku ckp org lain hensem tpi kamil ttap no.1 fhm..hehehehe..k then tdi lpas hntar yana..aku gi mkn..ngan mama..opyerk yg pasal mlm lewat sikit tuh kteorg gi arr mamak mkn  burger..ker urmm bukan larhh dyerk mcm roti pnjg..urmm sdap jgak.then aku tau tdi ade budak2 lawan motor kat track pg..yaww mmg aku nk gi tngok tpi xley..mama x kasi n daddy plak blk kg..hurmm sediy sikit..pastuh kan aku lpas aper smua mkn dh blk..n smpai rumah bru aku teringt nk kne coll kamil sbb kamil tuh kn manje sikit..kne coll dyerk aku dh pomis lain ar law x pomis..so tdi gi topap n then bwk adek sedare aku..yaww.n byk mat motor kat situ..hurmm so aku nmpak mcm laki arr sikit..hurmm aku mcm biase arr dorg mcm nk kacau puna dee...tpi aku  xlayanhurmm bestnye kan klu ade group motor lmbe ramai2 cm tuh aku pun nk join..tuh yg tedetik kat hati aku..n then aku mcm mne ekk nk ckp..yg aku jeles dgn laki sbb dorg boley dpt buat aper dorg nk..tpi x untuk pmpuan..bukan aku x bersyukur..aku bersyukur sgt jdi pmpuan...sbb aku dpt beri perasaan kasih n syg aku utk kamil..tpi aku ttap minat bnde yg mcm laki ske..so aku try pujuk dri aku sndiri its okay...lah nnt aku ley lmbe moto dgn kamil..hurm kamil pun fhm..lpstuh lpas gayut dgn kamil tdi..abg aku ckp jom kluar dyerk suruhaku bwk moto sorg kat jln besar..pukul 4.00 pg...okay..so kteorg round2 lah kat situ..okay cool jgak..n then tdi kteorg gi petronas dpn school aku..sbb mmg sjuk gile kmfirm nk gne tndas kan..n then time aku klu ar tndas tuh x aleh2 ade sorg mamat laki ni kluar..n aku ckp..mcm ni..op mak kau..ahahahahha..lawak siak..mamat tuh nkgelak jerk..yaww.mne x nye mate dyerk besar terperanjat aku..hurmmm k then blk okay....n now nk tdow kjap

Out Of Bounds:D
3:29 PM




hurmm aku rindu sgt kat rina...
walaupun aku ade kwn yg bru..tpi xsme dgn kwn lme..
aku byk2 kwn airina yg tebaek...kwn yg ade dgn aku 24 jam..
aku syg sgtkwn aku yg tuh..mungkin aku ade perganti ryna..iaitu..
yana tpi yana x sme mcm rina..airina buat sesuatu ofcause ingt aku..
tpi x klu yana...
n then aku dgn rina..aku xpernah saket hati buat aku
mcm malas nk ckp..
cme aku selalu tegur rina..mmg aku marah airina
kdg2 sbb aku nk dyerk gentle..sbb aku xnk dyerk lemah saat aku
xde kat sisi dyerk...tpi skrg aku sdar aku pun masih lemah dyerk xde
cme aku slalu belagak ego dgn diri aku sendiri..hurmm
klu mcm rina klu aku ade buat salah sikit dyerk akan tgur ..mne
kesilapan aku..tpi skrg xde sper tgur kesilapan aku tuh..
hurmm 2 thn ni aku kne hidup dn belajar tanpe dyerk lah..hurmm
sediynya..aku taw dyerk tngh ade masalah akt skolah sne.
hati aku kuat merasakan..tpi aku xley nk buat ape2 sdangkan aku kat sini pun
byk masalah nk kne hadapi.
:'( 

Out Of Bounds:D
12:14 AM

♥Friday, May 18, 2012



okay sbarnye aku punyer cter xde arr pnting mne sgt..tpi tajuk tuh jerk pernarikkan..hehehehhe
okay tdi kat skolah xhujan..n okay ejrk..pstuh tdi akudhberjaye jual minyak wangi..humm..aku pun tdi dh mcm aper.op yerk...aku rehat tdi mcm org giler taw x...yaww..series giler habes...yana tuh arr xde plak..eii geramnye..kan..law rehat dgn eyjah kan bgus...urmm yaw..jap k nih cter pasal..lpas rehat ..yaww penat sikit arr..n aku lupe nk ckp tdi aku ade kelas math waktu kedua akhir..n yaww series ly dsbbkan aku asyik gaduh dgn rais yg teng teng tuh hurmm..so tertinggal botol air..yaw penat agile aku main turun tangga..pastu..aiyoo ade cikgu minx tlg hntar kan brg..hurmm aku pos kat bdak lain jerk.n then yaw blk tdi aku nmpak mamat yg ske pndg aku tuh ..tpi aku elakkan diri dri dyerk nmpak..pastuh blk tdi aku blas dendam aper entah aku beli air livita..n blk umah..sjujurnya rindu awk demok kamil..n gayot..tpat btul mysyg ni kol aku..hurm lpas tuh plak kan aku dh boley drive jgak arr skrg..lbih terer dri abg aku jgak arr.hehehheheeh gedik..mlm lak brother aku bro aliff belanja mkn kfc ..urmm sdapnye..pastuhlpas pukul 12.00 aunty aku ni ajak kluar.layan mamak..aku xmkn..minum jerk..hurmm penat taww..hushh..hurm.aper lgi plak ekk..xde arrrr tuh jerk n skrgaku dh jdi penjual minyak wangi...ersona...korgbeli arr..tngok aku dpt bper kotak lgi ni nk jual
me with gitar

okay ni kotak minyak wangi tu..
haiyoo.penat x penat aku nk kne jual jgak larh..nk kumpul duet
blk:):)


Out Of Bounds:D
12:20 PM

♥Thursday, May 17, 2012





hari ni aku berdose sgt dgn daddy..aku sedar skrg mne silap aku..
aku dibutakan dgn harta dan gangguan syaitan and aku ikut sgt perasaan..
cume sbb aku nk hp..aku xpikir perasaan daddy aku..
sdangkan aku patutnya tau daddy aku tngh byk duit nk pakai sbb besarkan rumah bru tuh.
bukan seribu dua tpi berpuluh ribu..tpi aku pulak ikut sgt trend skrg..
mmg salah aku..aku setiap kali melawan ckp daddy aku jerk walaupun aku ego sme mcm daddy
xley nangis dpan2 tpi aku ttap akan nangis kat blkg jgak..
sbb aku mmg mcm tuh..aku pun nk share satu lgu ni.
lgu ni btul2 buat aku hargai daddy aku..


Out Of Bounds:D
12:19 PM




warghhh comel kan group one direction ni..1st time aerun dgr lgu ni
mse my muchuk panda bgi....tpi series..one direction comel..
n
aerun ske gak lagu kumpulan sleeq..kumpulan sleeq pun comel..dress up dorg..
mmg perghh smart habes arr..walaupun pakai t-shirt  tpi ttap smart..
but aku still ske everything yg dkat kamil...
sbb laki aku lgi comel..taww.
si panda tuh law pakai  bju fit or kemeja or what eva n comey sgt..
that is my boyfie..hurm wait..
cter story hari ni..hurmm...kat skool tdi nothing speacial everything mcm happen.pun cm
biase jerk arr.xde arr...terlalu melampau.opyerk
now hubungan  aku dan syahidah dh maken..rapat.
rapat sbagai kwn.sbb aku rse dyerk okay..syahidah nih kire level anak
org kaye but xde lah belagak mcm dax2 hot2 stuff tuh..dyerk gelak jerk bile aku
levelkan dax hot stuff tuh..sorg belon..sorg nyamuk..heheheh
n yg lain tuh aku malas nk amek port hurmm yerkk dorg xarr
pnting mne pun..:P
hurmm yg pnting blk skolah tdi mmg rindu demok gile2.ea demok awk
taw x kte nih mcm org dh xcukup excident tunggu awk.blk skolah
smpai kte tetido..dh lah tuh kte tdow smpai ptg taww.dh arr xsmpat nk blajar driving
hurmm sediy sikit jerk:)..
yaw n then aerun hari ni ade kelas guitar..n blk tuh pergi tmpat mcm biase..haiyyooo..
aerun ckp daddy nk beli phone..but daddy xbgi..hurmm..yg si panda
demok yg comel tuh.bile org ckp..kmfirm dyerk btulkan his father in law..geramnye
hhuuunnmm..rndu demok montel sgt..ingt nk dyerk dtg bulan 6 ni..but xley si pengacau
no 1 ade kat umah..xley2 xley..hurmm pastuh plakkan..
bulan 8 ni insyaallah x silap aku ade cuti kot.
mungkin time tuh everything dh siap kat rumah bru tuh..so aku nk dyerk  dtg time rumah
aerun  kat sne..bukan akt sini..sbb snang sikit.n buat mse skrg ni.alhamdulillah kte org dh cbew
fhm antare satu sme lain.mmg kteorg xley pisah.sbb kteorg now love each other.
bile xsmpai 12 jam x contact or satu jam pun sbnarnye dh
penyiksaan untuk aku..hurmm..n then kamil ade ckp nk masuk minang aku..hurmm series aku nk
aku xnk dyerk jdi milik org lain.tpi blum msenye..maksud aku.
yerk arr now i still xgenap16 and iwish umur 20 thn dh boley arr klu dyerk nk masuk minangkan
:):):)
senyuman..hurmm lgi pun bgus ar klu dyerk jenis pikir..
law dpt laki jenis xpikir nk pakai duit sini sane mcm mne hurm ssah.xmenyesal
aku pilih kamil..sbb ape.okay yerk lah dyerk belajar hdup ssah n
ade byk jgak perangai cm daddy..huhuhuuuhu,gud lah kan:)
sbb aerun pun ske laki mcm tuh..cme after married dgn dyerk kmfirm lah.
aerun jdi mcm mama.rapat sgt dgn si panda ni.manje2 heheheheh
:)
ilove him..semoga dyerk jodohku..dan buruk baik dyerk hanye aku yg tahu..
jika dia mempunyai kekurangan,sedaya upaya aku akan cube melengkapkan
ape yg kurg itu sbb aku nk jdi pelengkap hdup dyerk
:)syg awk demok..


Out Of Bounds:D
9:59 AM

♥Wednesday, May 16, 2012



:) okay sbnarnye aerun nk promote new perfume nih.sbb aerun bru beli tdi.from my aunty..and sbnarnye my cousin punyer uncle yg buat new perfume ni..n mmg wangi sgt..so aerun nk promote arr suruh korg beli...price rm6..aerun jual...so korg if nk beli boley tanye lah ape2 kat aerun or email kat aerun..and aerun series ske..bau perfume nih.aerun amek 4..n mungkin esk nk promote kat kwn2...

-dunhill desire blue
-apple blossom body shop
-secret wish anna sui
-addict desire..


mmg sdap arr yg ni..yg lain tuh korg boley try search kat google gak lah..taww..hurmm but tanye aerun pun boleh jgak..aerun x amek pic yg terang but if aerun dh btul2 nk working dgn keje nih bru aerun buat iklan sekali okay..:)

okay so nih perfume yg aerun beli tuh
n klu korg nk jgak boley arr inbox me.or add aerun k
:):)

Out Of Bounds:D
10:49 AM




hoohohohoo...teachers day kan thn ni...warghh skjap jerk rsenye..dh setahun dh berlalu..kisah aku..dan airina dan eyjah thn lpas..mmg mse skrg dh bergerak pntas...aku ingt lgi thn lpas aku...n ryna n eyjah..buat persembahan yg memalukan..hahahahhahaha..mmg lawak..arr.so thn ni..aku xsnggup nk gi sbb aku merasakan ade duka dlm kegembiraan..cehh ayat sastera..yaw bukan lah..aku just malas..n aku dh jnji dgn kamil skali x nk pergi.huhuhuhuhu..aku dgn dyerkk sdap membute ..jerk..n then hari ni..aku bgn tdow dkat pukul2.00..lpastuh bru lah aku rehat2 n tngok tb..opyerkk ptg plak aku drive lgi cm biase ar.but kali ni okay sikit arr.lgipun aku drive dh sendiri..x yah suruh daddy dok sblah lgi..lpastuh plak abg aku tdi blk kje sbb time recess so...dyerk bgi tau arr..kat two n shop tmpat yg bru ni ade jual arak..so ofcause lahh xley kjer kat situ kan.kire nnt abg aku bersubahat plak..so abg aku pun nk resign sbb yerklah..haram nnt kan gaji dyerk...daddy aku ckpcri kjer lain..hurm.kecian plak aku tngok mamat tuh..kan..lpastuh mlm tdi aku ingt nk gi cuci gmbar tpi xjdi sbb daddy ajak teman gi rumah bru nk kne hntar brg..yaww..best nyer rumah bru aku ade..7 ker 8 bilik..smily satu...sbb daddy aku dh tmbah..n rumah tuh masih lom siap...so nnt insyaallah klu dh siap ley arr duduk.bilik mama n daddy kat dpan..mmg besar lah..bilik aku tdi aku tngok kat atas..tpi ade pintu.untuk kluar pergi keberanda..yaww...n ade dlm beberapa bilik yg xpakai tuh..daddy aku nk buat bilik tetamu...bilik sembahyang and bilik bacaan n bilik rehat..untuk kat atas..yaww.bilik bacaan tuh aku ingt..snang sikit klu ade..sbb snang ar aku x yah nk cmpur kan..tmpat bljar dgn tmpat aku rhat tol x?snangkan..okay lpas tuh plak. cter pasal my demok...tuhh.okay..mmg comey..so hari ni..mmg kteorg bergayut..yaww...seronok jgak lah hari ni..n jap lgi aku nk tdow okay semoga esk hari yg membahagiakan..:)

Out Of Bounds:D
7:14 AM

♥Tuesday, May 15, 2012




yaw okay nk ckp ni..about my driving..
arghh so sux.
still xreti bwk lgi lah..hurm..okay second thing...okay tdi mlm aeruna de tuisyen
mmg penat dh ar blk kne amek abg kat 2 n shop.
yaww..penat larh  dyerk blk pukul 10 45 gitu..
aerun pukul 10.00..so kne amek dyerk..pastuh ssah lah nk bgi tau kamil
cian dyerk menunggu..sian kat awk mnje..hurmm n then...adoyayai..
sbb abg aku ajak gi minum sbb dyerk haus..so gi lah kat kedai mamak e'n y..series..lmbab
gile smpai aku pergi kat kaunter tuh...yaww...geram giler sey aku time tuh..
dax2 kat dh tngok aku cm gangster yerk arr.dgn my walking style..
hahahahaha..siut..after minum tuh..abg aku byar...n thenaku gi tmpat motor n dpan2 aku
ade budak laki yg aku baling kasut tuh..n kwn
dyekr yg sebok tngok aku tuh..hurmm.naseb kwn dyekr tuh x nmpak aku.
yaw..tpi budak yg kne baling kasut tuh nmpak aku..hurmm..
aku dh pening...aku xnk dyerk tau aku dok mne
aku xske..xske ..fhm x!!
aiyooo.aku pikir xtngok dyerk hari nih dh selamat dh..tpi jmpe jgak..haishh.
aku geram btul ni...

Out Of Bounds:D
9:45 AM






Out Of Bounds:D
1:18 AM




alhamdulillah akhirnya
finish jgak paper sains...taw...tinggal agama n pd..
untuk minggu dpan.so aku amek keputusan untuk rehat esk.xnk arr skolah..
hurm opyerk aku tdi xjmpe bdak yg kacau aku tuh.bgus arr.aku
pun dh meluat tngok dyerk..hurmm yaww dsbbkan kehidupan aku ni..
aku mcm asyik ckp sorg,n smpai pgi tdi...aku bgn tdow jerkk dh melalut ape dh..
entah..dlm otak aku dh pikir mcm ni
budak malaysia kebykkan malas.termasuklah aku..ni..
n yaww..stu lgi mlm ni aku ade kelas math..owh tidak dgn cikgu tuh.
aku dh pening dh pening..wekk:P
hurmm aku pun mcm yaw.ptg ni plak nk blajar kerete.sbb lpas ni aku dh xpakai moto
fhm jerk lah kan..lgipun smpai bile aku nk hidup bergantung kat org.
mesti kne bwk sendiri..owh lgi satu..abg aku dh dpt kjer..untuk cuti sem ni lah..seronok
jdi cm abg aku..aku pun mungkin akan belajar lebih baek dri abg aku..
sbb aku nk blajar kat universiti oxford..itu yg aku nk..uni oxford..mcm best taww.
tpi law boley aku nk kat over sea dkat korea..
sbb boley arr bercutikan..
hurmm cme masalahnya..mungkin aku akan berjauhan dgn kamil..and family..
ssah lah cm tuh..its okay klu nk berkorban.kan..hurmm
xper aku kne btulkan cre belajar aku okay
smile satu

Out Of Bounds:D
12:25 AM

♥Monday, May 14, 2012



okay dh xde story just nk said gudnite..n love my muchuk.hari ni asyik gayut jerk dgn dyerk..aku rindu dyerk..hurmm..aku syg dyerk sgt2..and yaww.aerun pasl pgi tdi try to cool and x yah lah emo sgt..anua n aminur tdi ade borak dgn aku..mmg cool jgak arr.lme xjmpe aminur..aminur sngal sikit..tpi ttap cool..law xdlu dyerk back up aku.mse kat smkpg3..but now..dh x dh..dyerk sendiri...pun dh maken sial ..ehhehehehehe..okaya rr tuh jerk n for mysyg i wish you happyday okay...semoga awk bahagia..n bby pun bahagia..smile satu

Out Of Bounds:D
9:20 AM



mesti korg pelikkan dgn tajuk gile hidup aku hari ni..arghh yaww..adekah
 aku ni org ygsentimenta..atau pun benar?
okay ..secare jujurnya aku bukan budak psikik..
tpi aku heran dgn dunia aku yg kdg2.hurmm ssah nk dikatekan..hari ni btul aku mcm tension sikit
tpi xar menggile mcm hari math sedunia hari tu..sbb hari ni aku sejarah..yaww
series pening.aku dh xnk pikir..okay 1st pgi2 masuk skool..mmg
lambat..daddy aku yg nk hanta lmbt aku..ni layan jerk lah.
okay yg second..hurmm tdi aku masuk kelas jerk dh paper 2..karangan tu wokk
adoy peningnyer..knape x buat soalan bulat2 tuh..aku dh pening..xbce buku plak tuh..
okay then rehat...time rehat mmg patutnye cool tpi.ade jerk org yg merosakkannya..
aku geram btul series nih geram..okay tdi aku jmpe wan..okay aku mmg
nk kwn dgn wan..wan okay aku ske..n tdii iqbal bwk snack..
owhh so layan snack pun jdilah..taw..aku n azhar dok study bce buku..hurmm..aku
pun layankan jerk azhar tuh.sbb member aku.kan..n hari ni.harris comey sgt..tol
taww.xtpu..dgn bju kemeja lengan panjg dyerk lipat.comey taww
pastuh dgn rmbut bru dyerk mcm dax gangster..tpi comey sgt..series:)
senyuman satu..pastu..tdi gerak tmpat dpan kelas moral..sjew jerk lepak dgn dorg..x aleh2 jerk taw
x..aku dgr dax2 panggil aku brother..adoy geram giler siak..
rmai org bengang lah aku..mcm nk hentak jgak aku rse..tpi cool. jeerk aku
ni..hurm okay pastuh dax yg hari tuh tngok aku..asyik tngok jerk aku..
dkat..n bile aku tgur group dyerk plak marah aku..hurmm tuh aku xske..kne marah.
n jgn haraplah aku nk tgur ko lgi..!!!eiii geramnye..aku just ckp mcm ni jerk
asl ko pandang aku cm tu..cm nk gaduh jerk..
hurmmm..xnkxnkxnkxnk..aku xnk tngok mke dyerk lgi.
aku xnk..aku dh larh kne marah free...eii smua salah dax tuh.n aleh2 budak2 besar tuh.
sound aku ckp ea ko xyah nk budget gangster ar..
hurmm aku budget gangster baik skit..tang mne yg aku gangster.yaw. ko xknal
aku sper.xyah nk sound2 hurmm..sediysgt...yana dgn group amani.sbb aku xnk dyerk ikut
pastuh aku xley arr nk gaudh dgn dax2 tuh kan satu skolah buat per nk gaduh
pastuh nnt aku xnk kne tarik ramai2 masuk dlm bilik air n kne..tutttt.aku xnk ..
tuh mcm cerite dax2 nih.n kwn2 aku ckp xyah layan..hurmm okay xnk layan..
dax laki kelas aku plak ..dah sengaje cri pasal..yaw aper aku buat kat korg..
cbew lah ckp..aku xske terus mcm ni..series x ske..nk nangis..sgt..hurmm
pasuth dorg pnggil aku panda..eii..panda tuh comey
mcm laki aku taw.geramnye..aku..hurmmokay pastuh budax yg pandg aku tuh..mke dyerk cm kamil
taww.series cm kamil..cme kamil comey byk n hensem
bdan kamil pun sdap untuk dipelok..tpi dax tuh keirng...xde isi..klu sepak ni
melayang lah jwbnye..hrheehhehehehehe
okay..n then aku time blk tdi btulkan kasut..pastuh budax tuh jalan sblah aku..eii
aku baling ko karang dgn kasut mahal aku bru tau..
xpasal2 dpt bwak blk kasut free jerk ko ni..hurmm..


Out Of Bounds:D
12:46 AM

♥Sunday, May 13, 2012



hello..okay let's me continue...
cerite pasal tdi ..okay..ni cerite pasal tukar jam..
so mama aku dh tukar jam kpade dua jam..sbb yg aku tukar n yg mama aku nk
amek tuh murah sikit..so kne amek dua jam..
aku nk share pic yg guess tuh pun xley sbb byk sgt jenis jam dlm google tuh
pening
aku
okay n satu lgi jam jenama swatch,.yg swatch ni murah jugak lah..
kan ..tpi warne pink n hitam..cantik lah dgn tgn mama aku..yaw :)
smile satu..hurmm ea wait2..nnt
bile aku free aku update pic bru tuh okay..sbb aku malas arr nk snap skrg..
brg2 pun kat bilik mama...skrg..hurm..okay n mlm plak kteorg ade family dinner.
so mkn kat luar ...bru best sikit dpt spent time dgn family klu x..mkn sorg jerkk..eii boring taw
okay then nk cter sikit pasal ptg..tdi aku ade photoshoot n abg aku yg jdi model
yaww budax ni x berterima kasih btul..xde nk say thanx malah marah aku lgi ade
arr.yaww.dyerk salahkan aku xpandai pilih tmpat.
n tmpat yg aku pilih tuh dah sesuai dgt dgn tema aku ..aku ingt dyerk pakai
t-shirt..tpi dyerk pakai kemeja..bengong x..aku ingt dyerk pakai
t-shirt hardrock..warne merah..tpi pakai kemeja coklatt.yaww..
pastu nk marah aku..aku entahlah.a.ku xley nk marah blk dyerk..aku
xtau knape..mungkin aku malas kot..hurmm mungkin..slalu nya'
kmfirm aku dh marah..nih mungkin sbb aku dh jdi baek kot.n esk exam..arghh pecah kepale blk
owhh tidak esk sejarah..maunye aku x pecah kepale mlm2 mcm ni..tension


Out Of Bounds:D
8:38 AM

♥Saturday, May 12, 2012


hehehehehhe..hari ni hari ahad/..so kat kelas superlearning tdi mmg time break...smua dh letak kepala..opyerk..lpas tuh tdi mr,ram ade ckp ttg buat puisi mungkin care mudah untuk luahkan perasaan..hurmm aku suka jugak buat puisi..n dulu aku pandai buat jgak lah..mungkin aku perlukan tmpat yg tenang..untuk buat puisi..eii x sabarnye klu rumah bru tuh siap..sbb ade beranda kat bilik aku..itu yg aku idam2kan mse aku kecik..xsabar plak boley jdi kenyataankan:)smile satu..insyaallah.nnt pic rumah yg masih dlm proses tuh aku upload okay..and kjap ekk.hari ni ade cter Pada zaman dahulu..mmg aku tunggukan sgt cter tuh..sbb  cter tuh mcm best taw..:)..so krog klu ade adek or minat cter kartun ley arr tngok...chanel 611 okay..hurmm jap sbnarnye aku nk share jgak pasal beg jenama SAG,,aku pun xtau lah ape yg interest sgt..tpikan aku  pun terasa mcm nk beli jgak..but aku ni kan mcm biaselah..still minx izin dari kamil..korg mesti mcm rsekan hubungan aku n kamil mcm tergantungkan..aku xtau lah tpi kamil still anggap aku gf dyerk..so tuh jerk jwapan yg aku ley share..opyerk lpastuhkan hurm kamil ckp xyah beli..sbb asyik beli jerk.but aku nk jgak..and aku nk beli satu jamtangan esprit taw...esprit mahal sikit..tpi itsokay aku nk tkar jgak:)

pattern mcm ni yg aku nk.tpi klu boley aku nk yg kecik sikit tuh
and kale purple hitam
:)
opyerk
jam yg aku nk plak cm ni
okay ?
entahknape aku nk sgt yg nih..tpi aku rse mama aku hari ni tukar jam
yg ni kot..sbb smlm punyer jam besar sgt xsuitable dgn
tgn mama aku..
:)
hurm its okay lah klu dyerk nk amek jenama esprit kan..
esprit pun okay gak taw..
hurm klu mama aku amek esprit aku ingt nk tmpah jam tgn playboy
tpi pattern mcm ni lah
cume besi tali tuh aku nk tempah yg emas putih klu boley
cume aku pikir law hilang nk mampos aku
menangis:'(:P
hahahhahah so aku just tukar silver jerk kot.silver ley cuci gak kan..


Out Of Bounds:D
11:23 PM



malam ni mungkin aku sediy...tapi bila aku sudah baca yassin..hati aku mula tenang...memang ade satu keajaiban dalam surah yassin..dan aku dapat merelakan bihaqkhi pergi dari hidup aku./..alhamdulillah  hati aku dah lembut..dan lepas aku bace surah yaasin..kamil yang call..hurmm adekah kamil masih lagi jodoh aku?atau dia hanya peneman hati aku?
kadang- kadang aku terfikir..salah ker untuk aku meninggalkan dia?tapi aku masih lagi tidak yakin untuk pergi selamanya dari hidup dia...dan jugak...lelaki yang baik adelah untuk perempuan yang baik..tapi bagi aku xsalahkan..jika aku mendapat lelaki yang pernag membuat silap dalam kehidupan dia..dan juga mula berubah menjadi baik...dan perubahan dia bukan disebabkan aku..tetapi ALLAH..mungkin aku masih lagi perlukan pertunjuk ALLAH untuk aku sedar mane silap aku selama ini...:):)senyuman untuk si dia yg selalu menemani aku..owh yerk...hurmm adek aku arini xcol pun..dyerk col sekali jerk..xde kredit kot..adek sorry if akak xdpt col..cause..akak pun sme xde kredit..sorry okay

Out Of Bounds:D
10:55 AM



aku bahagia sgt bila tngok skype bihakqhi on...tpi kan, awak langsung XNK JWB pertanyaan kita..hurmm..sedihnya rase..kita post kat awk..tpi awk lngsung mcm buat bodoh.jerk..hurmm berhak ker untuk aku marah?boleykah perempuan berpurdah marah dan menangis..??awak saye dh mula sygkan awk..tpi awakbuat saye mcm ni..hurm..xperlah..mungkin doa saye x termakbul...saya cuma berdoa agar hati awak lebih lembut..dan mungkin saya x sebaik hawa..atau sebaik sumayyah..tpi saya akan cuba jadi yg terbaik..saya jgak x sebaik saidatul nafisah..tpi mungkin saya anggap kita xde jodoh..dan mungkin saya xlayak untuk awak...mungkin saya lebih patut hidup bersederhana mcm skrg..n awak teruskanlah hidup awak semoga awak dibukakan pintu hidayah untuk bertaubat dan insaf diri.....sejujurnya saya sediy tpi..
kesedihan tuh xley untuk saya tunjukkan..mungkin saya terlalu ego..dan dsbbkan itu ..terase perit dihati ..bila ingtkan awak tpi..mungkin saya patut byk berdoa..dan terima hakikat awak bukan untuk saye...

saya akan cuba untuk kembali senyum....mungkin ini cuma angin lalu..seperti mana aku melalui hidup aku mcm biase...aerun cube kuat dan kembali senyum...aku dh tinggalkan kamil untuk eyka..tpi kamil masih xbahagia.,dan mengharapkan aku..hurmm...patutkah aku balik untuk kamil?cuba bangun dan lihat dunia..dimana kegelapan yg masih belum diterangi matahari....masih byk lagi org yg dikecewakan..dan masih byk lagi org yg kehilangan.aku masih bersyukur jadi diri aku...insyaallah aku dpt lupakan bihaqkhi..seandainya dia mmg bukan jdoh aku...amin

Out Of Bounds:D
9:45 AM




series dia comey sgt.taww..
aku xtau arr knape..tpi mmg dyerk comey sgt.paling comey bile
dyerk pakai serban n songkok xpun baju melayu..
tpikan...paling comey kamil fikry..sbb kamil yg pakai
bju mcm tuh dpan aku..buat aku tergoda..
asstarfirallahhalazim....
entahlah ape yg special sgt...tpi aku rse kamil comey sgt..
hurmm aku ni mcm dh xde pape hubungan dgn kamil..tpi aku syg dyerk.n dyerk syg
kat aku..so mcm mne ni..kire mcm kiteorg xley tinggalkan antare satu
sama lain..hurmm..
entahlah..kamil jerk boley buka blk hati aku series taw...tpi aku ttap minat aeril zarfel..
sbb dyerk comey..cme aku xske gmbar dyek xpakai bju.mmg bdan dyerk taff jgak
tpi aku ttap ske badan kamil...hurmm opyerk cter 7 petala cinta
mmg buat aku sedar sesuatu..
n aku hrp lah korg yg tngok dpt buka hati untuk berubah

Out Of Bounds:D
9:18 AM


bla bla bla.....1st rindu awk kamil...n hari ni tol2 okay jgak lah..sbbnye kan..tdi aku bgn tdow mmg lambat ..n family aku smua ade kat rumah.n adek sdare aku biaselah time abg aku blk ofcause dyerk mesti dtg..sbb dyerk ske mnje dgn abg aku..lgi pun abg aku lbih ske layan dyerk..n yaw ptg plak tdi aunty aku dtg adek mama so dorg main badminton lah.aku x ..malas arr.aku mndi n then ajak dorg naek motor..so aku bwk mamacu aku.n abg aku plak adek omel..so di kteorg main pusing2..n aku cter arr masalah antara aku n mama adek mama aku..tuh..sbb dyerk adek mama aku..mungkin dyerk leh lebih fhm..n dyerk pun ade jgak lah nasihatkan aku..jgn buat bende xbtul...sgt...so aku pun fhm lah kan...yerk lah smua org tunding jari kat aku..sdangkan aku nk btulkan keadaan..klu xde org luar dlm family kteorg mungkin bnde cm ni xkan terjadi..mungkin family akuley accept org lain..tpi x untuk aku..hurmm..okay..tdi mlm kteorg berempat jln2..beli present untuk mama sempena hari ibu sedunia esk.aku rase x salah untuk hargai..kn.yerklah kte nk hargai ibu..kte bukan nye nk buat celebrate party yg xbtul..urm tpi klu valentime tuh mmg aku btul2..omg omg...lah sikit..sbb yerk lah..klu annivesery tuh okay lah jgak kan sbb dgn pasangan yg sah halal..and aku xabes pikir pasal bihaqkhi..series..aku nk tau dyerk btul2 syg aku or x..tuh jerk..klu dyerk ikhlas mungkin aku ley pikir..tpi skrg aku xley pikir..hurmm mcm mne ni ..ekk..

okay dan aku lupe nk share,,smlm kan aku dh ckp aku lepak dgn anua...so aku pakai kasut taw..n xpakai selipar ..walaupun tmpat dkat..sbb kire nk tutup aurat lah kan..sbb klu pakai selipar pun kire x mcm tutup aurat..then aku ckp arr kat dyerk law aku pakai kasut nnt dorg ingt aku nk gi bndr..pastu dyerk ckp arr.perempuan ni kne tutup aurat lgi2 sbb aku bwk motor..so xmanis lah klu pakai selipar..n then kaki perempuan ni mahal tau..so kne jge..klu calar kan nmpak buruk..btul x?so kpde lelaki or perempuan yg bile nmpak perempuan pakai kasut walaupun pergi tmpat dkat.jgn lah pikir negatif plak..n cbew pikir yg positif..bile aku pikir2 blk btul jgak taw...:)


okay so this is my lovely daddy

dsbbkan esk or tepat 12 o'clock ni adelah mama day
so smua org smbut kan..n xlupe jgak aku..
and this is the present from me and my brother.
jam ni mahal sikit..so aku and abg share duit lah.
and gelang kat sblah tuh use my money okay:)
yg tuh murah sikit...tpi kire okay lah satu kotak..dua brg..btul x?

Out Of Bounds:D
7:03 AM

♥Friday, May 11, 2012



arghhhh frustt giler aku...okay tdi aku exam math mmg stress gile arr..sbb aku mcm xget ready jgak arr dgn subjek tuh..hurmmm mmg rse nk koyakkan paper 2 ...hurmm tpi time paper 1.okay sikit lah.mungkin silap aku xpakai jam.kot huhuhu..mmg aku frust giler arr mse kluar kelas time rehat..tuh tpi aku try kwal aku asyik try to be cold but i got to let you go paper..hurmm pening sey bile ingt bagai.okay2 xper..aku cold..jap humm..n tdi aku rehat mcm biase yana ikut..n yaww..aku mmg sorry to say lahh sbb xlayan dyerk sgt..sbb dyerk asyik diam jerk bile aku dgn dax2 aku xreti nk kecoh2..so aku pun dh penat jdi org tngah last2 dyerk
 pergi join group amani..okay lah kan cm tuh..hurmm aku biase arr group dax2 aku..jerk.n tdi aku blajar sblah azhar..meants saku kerusi..so kteorg dok berdua..tpi jauh2 lah..n tdi shamugam buat bgi bunga kat aku.hehehehhe..smile ..aper lah aku ni.okay hen tdi dax laki group yg aku x ske..ade jerk dpan kteorg..n aku mcm perasan lah dorg pndg aku n azhar..sbb kteorg ni bertentangan..aku mcm hurmm dh lme2 tuh aku bgn dgn azhar.aku sngaje buat2 suruh azhar masuk kan buku dlm beg aku..pastuh kteorg bual2..n then kumpulan kedua dtg aku xknal sgt lah dax2 tuh..tpi aku mcm hurmm.biarkn lah pastuhkan..aku xtau lah sbb group kedua ni.leader dyerk cm budget n berie sikit..so dyerk ckp mcm ni.asl kumpul ramai2 ni nk gaduh aper..aku mcm hurm .mke yoi aku kluar dah.n dorg pun diam jerk taww...okay so sbb dorg pun dh fhm sgt kan aku ni mcm mne..pastuh lpas dorg belah group yg pandang aku tuh..dorg jln dpan group aku..Ya ALLAH budgetnye..aku hurmm buat dono jerk..okay pastuh budax yg kat blkg tuh.last tuh pndg aku lme2 aku x tau knape..tpi mmg aku pndg dyerk jgak2..xberkelip lpas tuh aku ketawa.hehehehhehhh..aku xtau knape mmg nk gelak plak rse..pastu kan. exam math so aku gerak dgn shamugam sbb kteorg satu kelas..n then aku xpasti lah aper..tpi aku mmg perasan dorg pndg..aku..tpi aku xtau lah aper..shamugam pun perasan..adush..ape plak aku buat..adoy.peningnye..hurmm then paper1 math.n blk..so yana cter lahh ttg xpuas hati dyerk dgn dax2 berie girl tuh..hurmm..biase lah tuh..padan mke.aper aku ckp xnk dgr..layan lah kepale ko tuh....aku buat bnde aku pikir dlu..aku dh tau bdax tuh mcm mne aku..ckp ko xcye lantak ko..bile aku ckp ape smua ko marah n mule nk merajok ..tpi bnde btul aku ckp lah..n skrg dh kne btg hidung ko .jgn hrp aku nk tlg...mse tdi kan nk blk aku jmpe azwan n ckp aku nk jdi kwn dyerk..sbb aku btul nk jdi kwn dyerk..entahlah dyerk ingtkan aku kat arwah..series taw...so dyerk ckp ok..:)...smile satu dri aku..n dyerk mcm pelik jgak kot..okay pastuh blk tdi mmg btul aku rindu kamil..rindu sgt...pastuh tdi mlm gayut dgn dyerk..entah rindu awk demok..rindu sgt. awk sendiri ckp rindu kte..warghhh terase bahagia n kebahagiaan tuh milik kte smula..hurm n mlm kluar dgn anua cter everything dgn dyerk ape happen.dyerk pun mcm okay fhm aku gud lah..kan..pastuh mmg dyerk tmpat aku ngadu dyerk pun ade prob biase lah..aku rindu anua lah kan..tpi xlme nk ckp dgn dyerk..sbb tdi aku kne gerak KFC aunty aku belanje so aku bwk abg aku..n then dax2 ni pndg jgak lah..hehhheh..:)...kmfirm lpas nih dtg gosip lgi.adoy pening aku...taw x..pening..sgt k n then blk umah tdi aku bengang btul dgn mama sbb adek2 dyerk ade plak dpan rumah..eishh pandai marah aku kluar dgn laki..yg adek2 dyerk tuh pun satu hal..dh tau mama aku ni bini org..so xkan lah nk dtg waktu mlm..dtg waktu siang mcm xley..benci sey aku tngok..pandai marah aku..tpi tdi aku mmg xde niat nk melawan..so.. MMG nmpak dyerk mcm bele budak tu..aku ckp arr.mak bapak budak tuh xmarah aper..aku balas balik dyerk ckp aper ttg kwn aku.so kwn aku sme jerk mcm adek2 dyekr tu...n smpai mama aku terdiam..aku bukannya aper..aku mmg bukan nk jdi anak derhaka..tpi tuh kesilapan mama aku.sendiri...so pikir blk..sbb tuh aku lebih byk ikut ckp daddy kan.yg daddy aku plak bile aku ngadu dyerk ckp xper arr budax2..yaw.....penumbuk sekilo aku ley bgi utk adek dyerk tuh..n sian adek aku.yg amir tuh.aku kurg manje kan sgt dyerk hari ni.sbb aku pun penat..mmg aku terase mcm ade ADEk..sbb amir layan aku mcm akak kndung dyerk ilike:).k ar tuh jerk bye

Out Of Bounds:D
10:18 AM

♥Thursday, May 10, 2012



sejujurnya aku masih rindu kamil..tdi aku tau dia xbahagia,,,n dia tersiksa.bukan itu yg aku mahukan ...tapi aku mahukan dia bahagia..dan aku yakin aku xboleh sesenang hati pergi dri hidup dia.aku tau berat sgt nk tinggalkan dia..lgi berat hati aku..hurmm aku sbnarnya masih sygkan dia.tpi entahlah..andai dia jodoh aku..sejauh mane pun aku pergi..dia tetap aku punya btul x?hurmm aku pun tau..tpi kalau bukan insyaallah adelah pergantinya.hurmm aku..pun rindu sgt ..tdi webcam dgn dyerk rse mcm nk plok dyerk n ckp...awk sye punye..tpi aku xley ckp mcm tuh.mse mule webcam tuh aku mcm hurmm..tahan dri pnggil dyerk syg...tpi akhirnye aku xdpt control..n dyerk pun sme..sbb kteorg masih syg..mse dyerk nanges tuh buat aku terharu sgt..yerklah..dh lah dyerk tuh..comey bile nangis..ssah aku nk tngok dyerk punye senyuman tuh..hurm..aku pun ape lgi try buat dyerk happy..tpi bile happy sgt mulelah manje dyerk tuh dtg..hurmm syg dh arr stop lah..i nnt rindu u lah....huhuuhuuuhuuu..k xper..hurm n tdi aku try buat solat isthiharah.....n mungkin ni pilihan aku yg seterusnya...:) ...

Out Of Bounds:D
9:51 AM



sesungguhnya aku cuba mencari ketenangan..dan aku sedar kesilapan aku..mungkin bihaqkhi pun bukan jodoh aku..dan aku sebagai hamba aku harus lupakan dia....dan aku teruskan hidup...aku bru lpas solat isyak...n dsbbkan mlm jumaat..aku bce al-qur'an..bru lah hati aku mcm tenang sedikit....hurm alhamdulillah....aku akan cbew bgn sendiri ..seperti mne aku berjanji pade kamil..everything will be okay..dan aku akan buat smuanya sendiri...dgn bantuan Allah......aku pun dh buat keputusan...aku bgi mto aku kat abg aku untuk sem3 ..so lpas ni..dh xde fitnah lah untuk aku..n aku akan bwak kereta..aku akan cbew belajar bwk kereta lgi...mungkin lebih sopan aku dan kerete..

Out Of Bounds:D
7:06 AM



hari ni cuaca x menentu..dan aku pun mcm tu..mungkin sbb aku rndu kat bihaqkhi..n aku cbew lupakan segalanya..tpi byk benda aku buat aku sediy hari ni..1st tdi waktu kelas...dax2 laki kelas aku hari ni btul buat aku marah..aku yg cpat amek hati atau..aku tngh tension..series aku dh mula cbew sygkan bihaqkhi..tpikan.aku dgn dyerk mcm langit n bumi..dan aku rse aku xkan layak utk dyerk..hurmm..entahlah..mungkin sbb aku ni x layan perasaan n cbew jge hati...urmm.okay tdi aku lngsung xjmpe wan..aku ngaku aku rindu arwah anua..n sbb rupa tu cme aku ley nmpak dkat wan...wan sorry sbb ske awk dlm diam..tpi aku akan buang perasaan ske itu...hurm n then tdi aku blk..pon mcm xde mood sgt..entah aku dh mlas nk byk ckp..aku try buat lawak.or hiburkan hati mlgnya x..aku cbew tnye perasaan mungkin aku btul nk bihaqkhi..cme entahlah ek..sukar untuk aku gmbarkan smua perasaan tu..n aku try tdow utk tenangkan hati.malangnya aku btul tdow nyenyak..sbb aku penat...smpai ptg bru aku bgn Ya ALLAH aku blum solat lgi..hurmm lpas tuh aku siap2 smua..sbb aku ade kelas gitar waktu mlm..hurmm...
mse lpas kelas gitar tu aku terus aktifkan no celcom..aku dh mungkin jarang gne no maxis..sbb aku dh xingt lgi smua bnde yg xmasuk otak ni....aku dh xnk diganggu..aku nk ketenangan.ketenangan yg sukar dicari..n aku tdi try coll no bihaqkhi.n dyerk ckp ni zaqwan..hurm okay fine nmpak x kat situ permainan dyerk..k arr xper awk ckp awk kat oversea .but awk tpu kte..its okay kte dh byk kali kne tpu..dh arr sye xnk arr knal awk mcm ni..n bende paling pnting aku dpt rse hati aku pahit or x...aku tdi beli coklat cadbury black forest..tpi slalu aku mkn rse manis jerk.n hari ni.pahit jerk ..entahlah aku xdpt nk rse manis..sesungguhnya kejujuran ku ingin mengatakan aku btul tngah kecewa..sediy ptah semangat....arghh aerun bgn lah..bgn lah...awk boley n awk boley btulkan keadaan..malangnya aku kat sini mcm org yg terhantuk lalu terjatuh..tdi mse kelas gitar sbnarnye aku xde fokus..tpi sb aku dh bce doa..alhamdullillah akhirnya aku boleh main mcm biase..aku xtau lah knape..aku xtau aper lgi xkne dgn aku ni..hurmm..yg aku xfhm knape smua laki ske main2kan aku..aku nk laki yg romantik...aku nk laki yg boley fhm aku..aku nk laki yg boley ajar aku lebih mndlm ttg agama....mungkin mlm ni aku patut buat solat istiharah....

Out Of Bounds:D
6:33 AM

♥Wednesday, May 9, 2012


aku xtau knape hati terlalu mendesak aku untuk tngok cerita 7 petala cinta
dan malam ni aku dapat tngok cerita tuh melalui 
youtube. jalan cerita yang menarik  bagi aku....dan dari hari ni
aku masih memikirkan sesuatu seperti niqab?wajarkah untuk aku memakainya,,
dan layakkah aku memakai niqab sdangkan aku x sesuci summayah..dan aku masih
lagi  x selembut sutera
..............
dan adakah bihaqkhi akan menerima aku seadanya jika aku begini?
mungkin klu dyerk xdpt terima aku pun ..
aku akan anggap dia bukan jdohku..dan harus aku berusaha untuk 
mencari perganti dia...
dan aku sedar kesilapan aku...aku meninggalkan kamil..
tpi sdangkan aku masih syg dan mencintai dia..hanya aku menipu diri aku sendiri..
tapi aku yakin semua ini akan berakhir jika aku
berniat untuk mengajar bihaqkhi..
hurmmm ....5 hari dia tinggalkan aku..ttapi aku terasa kosong dan
seperti kehilangan sesuatu..aku mungkin rindu dia ..tapi adakah dia merindui aku?
aku masih x pasti aku sentiasa berharap orang yg ingin disamping aku.
memakai baju melayu..tetapi adakah..dia akan berbuat demikian untuk aku..
hurmmm..

 

walaupun setengah lelaki akan beranggapan baju ni seperti biasa..
ttapi didepan mata aku..lelaki yang memakai baju melayu ini lebih mulia
dan aku lebih suka melihat lelaki memakai songkok..xkira lah dimana
tapi ..bagi aku songkok menimbulkan satu simbol yg menarik untuk aku.

aku berharap aku bertemu jodoh yang baik,,dan aku sentiasa berdoa semoga
aku dikurniakan jodoh yang baik dan ibubapa mertua yang baik..
:)


aku ade somthing nk share..aku nk cuba pakai jubah..
mungkin dah tiba saatnya skrg aku pakai baju jubah
dan agak2nya lahkan okay x klu aku pakai jubah?
aku nk jubah hitam

urm xpun putih...mesti okay kan..klu aku paki dgn purdah.
:):):)
hurmm
tpi walaupun aku dalam keadaan mcm tuh..aku masih lagi boley tngok wayangkan
??
sneyuman satu..
semoga hari ni menjadi hari yg lebih baik dari semalam..

 and satu lagi..
aku nk  tunjukkan

okay ni tedy bear besar..aku ingt nk beli tpi xckup budget lgi.
sbb harge pun boley tahan lah taw..
jeles arr tngok adek sedara aku plok tedy bear yg lebih besar dri dyerk
aku pun nk...skurang-kurangnye bile ade tedy bear
aku dpt plok n dpt rse tenang sikit n terase ade org syg n tersenyum
hurmm...xper blom rezeki lagi..but aku akan beli okay.:)


n then aku ade satu ayat yg aku buat..

aeRunheyRunsygku ..mungkin aku merelakan kebahagiaan untukmu...dan mengundur diri..tapi Allah maha adil..dan telah memberikan aku seorang hamba yang akan cuba menjagaku..dan menyanyangiku seperti mana engkau menyanyangiku...dan ingatlah sygku..setiap apa yang berlaku telah menjadi suratan takdir......tersenyumlah kembali dan lihatlah dunia yg kau jejaki..


Labels:


Out Of Bounds:D
10:45 AM



aku hari ni seronok sgt..cuaca pun cerah...mmg happy cuma aku tdi gi  skolah lmbat sikit..hurm buhaqkhi pgi2  jerk dh kne blk jepun...hurmm..boringnye..urm kamil aku hrp dyek bahagia dh skrg..n kebahagiaan dia kebahagiaan aku..sempat untuk aku bernafas..dan akulakukan aktiviti seperti biase.n hari ni aku pergi skolah dgn semangat bru..:)..aku hari ni senyuman dlm kesombongan..urmm tdi english mmg boley tahan rse nk hantuk kepale gile...hehehheh..xde arr teruk sgt okay..pastuh tdi rehat ..jmpe harris...azhar ..azrull hurm azrul mnje sgt hari ni..okay ..tpi aku xtau knape rse rindu kat wan..so aku mcm suruh amek brg..hehhehehe sjew nk mnje dgn dyek.... dyerk ckp aku ni lain mcm jerk.....hehehheheh..:)..aku ckp xde arr.....cme nk manje2 sikit..n then dyerk kluarkan botol air aku..n minum air aku..terperanjat aku..sbb aku risau jgak...n then aku blah...dyerk pun mcm bgi smily kat aku..n ckp bye...hehhehhehe.okay tpi hari nih..
 entah knape aku senyum sgt..mungkin sbb aku dh buat sesuatu yg baik...buat aku bahagia...hurmmm
senyuman

Out Of Bounds:D
1:14 AM

♥Tuesday, May 8, 2012



 aku nak sgt mcm ni...
aku nk sgt suatu hari nnt aku akan jadi mcm ni.
bersama org yg ktesyg... hanya aku dan dia..
tpi.....aku tau kita xley terlalu syg kan pasangan kita tol x..
and smmgnya tdi aku dgr lagu ayat2 cinta..mmg aku nangis..aku akui aku nangis.
aku sediy aku sedih sgt..aku tau itu mcm situasi aku..aku dpt rse..
aku nangis smbil aku pikir ...pernah kah dulu aku terpikir untuk jadi mcm ni..mungkin
dlu mase aku kecik aku xpikir pnjg dan pikir aper yg berlaku..tpi skrg..
sememangnya aku dh pikir..dan aku dh hayati..semuanya..aku dh rse smuanya.
dan aku bangga aku jadi aku..aku cuma berharap satu hari nnt aku akan jodoh yg btul
ditetapkan ALLAH..... dan semoga aku mendapat lelaki yg dpt meminpin aku untuk masuk ke syurga.


op cerite hidup aku lepas ni..mungkin lpas ni abg aku dh habes sem 2
dyerk mungkin amek motor aku untuk bwk gi poli..so lepas ni mungkin aku dh jrg keluar kot..
cause aku pun dh nk pindh rumah kan.and aku hrp aku dpt sesuaikan diri kat rumah bru aku
tuh....walaupun x lah besar mne..tpi cukup sempurna bagi aku untuk keluarga aku..
:)dan aku akan terus belajar dan belajar..xkire aper pun aku akan belajar semua perkara.
dan paling penting..aku kene belajar masak..itu yg aku nk..aku nk jadi isteri solehah..
ataupun isteri misali..dan bukan isteri bertali yerk..:)
insyaallah dlm mse yg sme..aku akan cube bertungkus lumus untuk .kuruskan badan..
mmg kita kene bersyukur dgn ape yg kita ade..tpi kesihatan harus dijaga..
btul x?
okay lah aku nk tdow esk exam english..doakan aku buat yg terbaek..
:)..
and xlupe jgak jgn lupe untuk dgr blk lagu ayat2 cinta dan hayati..
okay

Out Of Bounds:D
10:52 AM



Setiap pasangan yang bercinta baik lelaki mahupun wanita pasti ingin mengetahui bukti bahawa si dia benar-benar menyayangi dan mencintai diri anda. Jika dia benar-benar sayang dan cintai anda itu tandanya si dia serius dengan hubungan bersama anda.
Bukti sayang atau cinta ini bukanlah seperti yang ramai bayangkan iaitu dengan menyerahkan segala-galanya adalah bukti kepada sayang dan cinta. Anda silap. Sebenarnya terdapat banyak cara untuk si dia membuktikan rasa sayang dan cintanya pada diri anda.
Berikut adalah lima bukti bahawa si dia sayangkan anda

Pertama : Dia luahkan kata sayang dan cinta pada anda

Setiap kali dia ada kesempatan untuk luahkan rasa sayang, dia akan lakukannya. Dia tidak luahkan secara berpura – pura. Sebaliknya luahan itu datang dari hatinya yang ikhlas

Kedua : Dia luangkan masa untuk bersama dengan anda

Dia sayangkan anda jika dia sentiasa luangkan masa untuk bersama dengan anda. Kadangkala, dia sanggup mengorbankan masa berharga dia untuk bersama dengan anda. Dia juga rasa bahagia jika dapat meluangkan masa bersama dengan anda.

Ketiga : Dia berikan anda hadiah yang banyak

Dia sayangkan anda jika dia selalu memberi anda hadiah walaupun tiada tujuan. Apa sahaja yang anda minta, dia akan cuba dapatkan dan jika dia tidak berjaya, dia akan gantikannya dengan yang lain. Perasaan sayang membuatkan dia selalu ingin memberi sesuatu kepada anda walaupun barang tersebut kecil

Keempat : Dia selalu tolong anda

Apabila dia selalu menolong anda, dia sememangnya sayang akan diri anda. Kangakala , hal yang kecil pun dia sanggup turun padang dan tolong anda.

Kelima : Selalu tanya khabar

Jika dia selalu sms dan telefon bertanyakan khabar pada anda, dia memang sayang pada anda. Selalunya dia akan kerap bertanya mengenal hal–hal anda kerana dia ambil berat.
Jadi tidak susah bukan untuk kita ketahui bukti bahawa si dia sayangkan kita? Oleh itu nilailah pasangan anda itu sama ada dia betul-betul sayangkan anda ataupun tidak. Ianya terpulang pada anda.




aku selalu bahagia tngok org tu dgn pasangan dia...n aku hrp aku pun akan bahagia..:)

Out Of Bounds:D
9:33 AM