<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, April 19, 2012


about today..so nk story nih..yaw tdi skool mcm biase n HB:) to my classmate Naza..hahahha..cian ko sbb kne kjar dgn student klass 4sk2...and yaw.k pgi2 tdi sn..then jap subject first perh experiment vs homework its punkk okay..lpas tuh recess time mcm biase i juat waiting in front of koperasi...so aku mmg sngaje waiting kat situ sbb aku nk tngok aper senior smlm akan buat n aku mmg series dah get ready ape nk jdi..jdi lah..sbb aku pun dh lme xtumbuk org ..kan...:) smile face..dh aerun ko cyah nk takot mne...let's play the game.....:)..n dyerk xdtg or lari aku xtau lah...kan...hurmmm pasal azrul plak..time ade masalah cri aku...owh bgus tuh ker nme kwn..yaw series aku xsanggup nk ckp ni..tpi aku dh buang azrul dri friend list aku..sbb aku xske cre dyerkk ..bygkan k time aku ade masalah cri dyerk..dyerk boley ckp i'm bz.....pastuh budget speaking dpan aku...owh damn..sper yg sux sux skrg..pastuh ko dpt kwn bru ..n ko pikir perasaan kwn bru ko tuh yaww.kwn ko ckp dyerk xske aku...dyerk pikir akus gt ker dyerk tuh..owhh damn..ko pikir aku diam aku anggap ko tuh hebat sgt ker..ehem ko dh lah pendek sekali aku tendang kmfrim ko dh melayang...n ehemmm jap2 aku mmg mrah sgt aku reject azrul dri jdi kwn aku n ....ko pikir aku xnmpak ker ko kemain mesre alam dgn si aina tuh n dax pmpuan kelas ko..urmm bgus arr teruskan lah hidup aku..aku xmati lah klu xkwn dgn ko....n fyi...aku lbih kwn dgn azhar....ko dh berape thn aku kwn..then bile ape2 jdi ko lari itu ker kwn..sdangkan azhar dgn dax2 lain lbih caring pasal aku..pastu ko nk buat mke plak bile jmpe...yaw aku mmg menyesal bodoh knal ko....aku tau ade buka aku punye blogger n aku mmg nk ko fhm..selama aku kwn dgn ko.....ko cme pentingkan diri..ko nk aku jge perasaan ko sdangkan ko xpernah jge perasaan aku..n ko nk marah sbb aku ade boyfie n ....utk pengetahuan ko yg mmg aku xlayk utk ko..or jdi kwn ko..op yerkk CUN SAJA..aku boley hidup dgn cre aku.op yup.ko ckp2 pasal syafiq sdangkan syafiq lbih okay dgn aku.n ko ckp harris nk pisahkan kte..x sbnarnye ko yg pisahkan hubungan kita sbagai kwn..entahlah aku dh knal dh sper ko..dpan mate aku...yeah klu ko ckp aku belot..dgn ko..tpi aku rse ko yg belot sbb ko tinggal kan aku mcm org bodoh jerk lpastuh ko buat aku bengang bile dax2 senior kacau..urmm aku mmg xkan gaduhh dgn ko cme lpas nih aku x nk knal ko!!!!!!.damn life bru world bru..n aku kire excited dgn dax aku yg skrg sbb dorg pun ox gile2.sengal xsngal:P

Out Of Bounds:D
11:36 PM