<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, April 23, 2012


dsbbkan terlalu rndu so aku pnjm phone daddy coll dyerk..hurm muahxx..syg sorry rupenye awk ade masalh..tol x?iloveyou ape pun i ttap nk jge you..tdi aku ade tnye kwn2 aku lah kan..klu korg ade lelaki yg korg btul syg..aper korg akan buat?if klu korg nk kawen dgn dyerk.but dlm mse yg sme..dyerk mengalami kemalangan atau aper2 bencana timpa dyerk.cthnye simbahan asid ke.atau pun cacat pergerakkannyer atau ape2 sahaje.n reason kwn aku sorg ni dyerk ckp nk tinggalkan jerk.n yg sorg indian girl ni ckp dyerk ttap akan jge or buat everything sbb bile laki dh x berupaya..kmfirm dyerk xkan ske kat pmpuan lain.n kte pun xyah risau sbb hati dyek time tuh mesti utk kte...n jawapan aku plak..walau ape pun jdi kat dyerk insyaallah seluruh rage aku serahkan untuk dyerk..aku akan jge dyerk..tpi dgn syarat aku ttap nk berjaya dlu n dpt kan kjer yg bgus..sbb bile dyerk dlm susah.aku boley tlg dyerk walaupun xbyk skurg-kurgnye aku dpt buktikan syg aku kat dyerk..mungkin dyerk kabanggaan aku yg dlu..tpi saat dyerk memerlukan aku.dan memerlukan kasih syg aku..aku lah org yg perlu berade disisi dyerk...btul x?dan aku pomis utk diri aku sendiri yg aku mungkin xkan upah pembantu utk jge dyerk..sbb aku masih mampu utk dyerk knape perlukan org utk membantu..bgi aku itu membantu menyanyangi dia....sbb tuh aku dh xnk laki lain..tpi kan satu jerk persoalan aku..adekah dyerk akan buat aku mcm tuh saat aku xberdaye saat aku lemah dan aku hina disisi masyarakat..adekah dyerk akan tinggalkan aku dan cri perempuan lain?mungkin saat  ini aku belum terase lagi semua itu..tpi aku ttap nk pikirkan..sbb aku tngok  kwn daddy aku nih hensem taw..n isteri dyerk saket...tpi kan dyerk lngsung x tinggalkan isteri dyerk.walaupun isteri dyerk minx dyerk kawen yglain tpi laki ni ikhlas utk dyerk..bersyukurnye perempuan tuh ade laki yg snggup utk jge dyerk...n satu lgi story aku dgr dri cikgu aku ttng sorg pmpuan nih cantek n kaye ade bisnes sendiri..n bile dyerk disahkan mengidap penyakit kencing manis..saat dyerk nk meninggal laki dyerk lngsung xde utk dyerk.bahkan saat dyerk saket laki dyerk lngsung xde utk dyerk..adekah kamil akan jdi mcm tuh ataupun mcm kwn daddy??
aku asyik pikirkan..sbb lelaki snang digode dan lelaki mudah terpedaya sdangkan nabi adam pun lemah dgn hawa..inikan plak manusia biase...hurmmm syg ape pun terjadi..mungkin awkjodoh kte

Out Of Bounds:D
9:05 AM