<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, April 17, 2012


1-2-3 iloveyou syg pgi tdi aku bgn mcm ngantok sikit lah sbb akukan malas nk bgn n mlm tdi pun aku tdow lmbat aku webcam dgn my cutie boyfie..aku xkesah xtdow pun xper..for you syg:)...n then dsbbkan smlm aku kne byk kiss dgn muchuk smpai siang kesegaran aku buat smngt aku untuk belajar bertambah..smua subjek hari ni x mcm slalu arr..slalu aku dh stress or dh buat bukan2 kat blkg..but hari ni sgar n fokus aku pun lbih baek..sbb tuh aku ckp Mypanda nih ubat penawar aku...:) syg i need your kiss .....okay ...n math boleh dikire fhm jgak lahkan..sbb aku pun dh study sikit2..yaw time bm yg adushhh cikgu Ali punye time biase lah..aku xfhm dia ajar....ape kwn2 aku dpan tepi bengong elakkan aku tnye blkg jerk dinding..kan snang xde jwapan lgi seronok..dri jwpn aku pun xfhm kan...k then  subjet Pd lebih kpd nota.tpi aku mcm xbrape nmpak so ade bberapa nota aku xdpt salin...adush aku kne cri kwn lah buat nota....mse time dorg cter pasal budak2 laki kelas aku yg cute..of cause aku ttap ckp my muchuk lgi comey ade six pack xmcm dorg keding xnk aku....:P..bgi aku Kamil dh ckup utk aku..opyerk time rehat aku rehat dgn yana n smua dax2 aku kecuali miera n fieza....n aku xtau arr aper kan time pj tdi..ade senior tuh sbok sgt mengacau..adoy germnyer..mcm nk aper time aku main bola sbok panggil2 n panggil scramer.yaww brother sorry nme aku aerun okay...ko boley bezekan x nme moto dgn nme manusia:P:P sngal.,,n aku dh leceh sgt..dgn perangai dorg so aku main timbang bola ..tpi bola aku ter timbang smpai dkat zink tepi dewan so dax2 tuh ingt aku mengamuk..hahhahakk.cool xcool cre aku...hahhaahk...then aku marah dorg n cmpak bola kuat2 kne kat perut dorg...adoy aku xske tol dgn dax2 mcm tuh sbb ape.nk kwn aku ade cre.aku xske dax2 yg berie mcm tuh..n rehaat tdi..senior aku yg tlg aku senyum..aku rse aku xpndg dyerk..then aku buat dyerk bengang hahhakkk:p...sengalkan aku...aku otak mmg gile.,tpi bile aku syg org tuh aku hnye nk dia.n tdi hilmi tahan aku n minxx maaf..okay mmg dyerk excident...aku fhm,.,,...


aerunkamil....

Out Of Bounds:D
12:14 AM