<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, April 7, 2012


owhh  damn bile teringat zman2 form1 dlu hahahhakk..bygkan lah asl mlm minggu jerk dax2 atas2 aku hang..aku stay at home jerk..nk tngok movie xley parent aku gne..pastuh nk gne komputer pun xley abg aku gne..n xley kuar rumah mlm2...adushh..mmg jiwe mse tuh mcm tenang x tenang lah katekan..tngok member2 aku lepak perghh sediy siak mse tuh..kepale pikir Jb jerk..adush wacha btul...but skrg smua dh maju..mlm2 aku nk hang pun dh boley..dh xde sper nk tahan2 aku..n aku nk ape pun dh snang kad bank dh ade sndiri..cme aku nnt byk kuar duit jerk..adush..cme aku skrg dh lebih nakal lah dri dlu..otak pun dh maken kreatif..hahhahakk... bile ingt zaman lampau mmg nk nangis lah kan yerk lah...aku kdg2 pgi2 teringat mse zaman standard 5 n 6.mse tuh kan xpandai berkwn..so mcm yoii sikit.n aku dlu slalu ckp cpat lah nk besar...xnk skolah rendah lgi n now aku dh form 4.thn dpan dh nk abes skolah..so ape yg aku hajatkan mcm smlm jerk berlaku...taw..lgipun dl mcm xnk couple smua..but skrg dh ade org yg paling kte syg..pastu..dlu asyik kne buli jerk nk lawan takot...but skrg asl jalan bodyguard aku smua beratur kat blkg..bru syok..tpi mmg aku xley kwn dgn pmpuan lah tuh yg slekk..dax2 aku pun dh fhm sgt perangai aku..nnt aku menganjing blk perangai dorg....lgi member2 laki aku..aku tahu sgt dorg bukannye ske aku lbih dri seorg kwn..maksudnyer dorg syg aku mcm kwn2 gitu jerk..n ape2 jerk aku mcm tmpat dorg tanye arr pmpuan ni mcm mne..lgi pun dorg dh ade awek..so syg awk jerk..n bile jmpe dax2 lme ..aku ade rse something..korg aku dh bebas so korg dh xley buli aku cm dlu..n yaww tpi still rndu lah kat ryna..yerk lah klu x dlu aku mcm lbih byk utk selesaikan masalah tpi skrg masalah aku dh kurg cme rindu aku jerk xterubat..aku still ingt lgi mse kaki aku saket..smpai ryna n eyjah papah aku cian dorg..bile dax2 pijak kaki aku..si eyjah siap kejar lgi hahahahha..lawak kan..n mse aku saket...mse aku pengsan dlu rina lah byk tlg..dyerk siap suruh aku tdow kat blk kesihatan sbb aku dh tingtong mse tuh..bile subjek nk akhir jerk dyerk minx izin cikgu nk kuar bwkkan beg aku turun baekkan....n lpas skolah aku slalu keciankan dyerk sbb xmkn kat rumah..so aku bwk lah dyerk mkn kat kebayan ker or kat kantin..ryna lbih ske pilih kantin sbb dyerk kate kat kantin x ramai org dyerk ske makan tmpat xramai org sbb dyerk kuat mkn:)..seronok kan....blk jerk mama aku hanta dyerk...sbb mmg mama aku ske aku kwn dgn dyerk:).....pastuh aku ingt blk pasal eyjah n ryna ..ade satu hari ni aku n dax2 nih jap dlukan group aku kan 6A96...harris,rina,eyjah,azrul,shahrul,aerun...okay dlu kteorg mmg rapat sgt lah....n then kteorg smua dh pecah sediykan..hurm its okay..dl kteorg ni ske lepak Pb..but satu hari tuh aku dax2 laki ade hal nk kne setle so kte org ni stay kat kantin.masing2 perut dh lapar..1st ryna beli satu pnggan nasi n tkteorg kongsi...pastuh second time aku n eyjah sorg 50 sen n ryna 50 sen beli nasi goreng n mkn ramai2..seronok..bende tu smua perkara paling best walaupun ryna xde skrg n aku biarkan eyjah dgn group lme dyerk sbb aku pun siankan dyerk yg penting hubungan kteorg ttap rapat..n pasal azrul.aku dh brape rapat sbb kteorg pun dh mcm nk buat hal sendiri..harris..dyerk ni plak dh mcm xrapat gak..n shahrul.okay 1thing aku nk sebut series dyerk btul2 dh berubah..dlu dgn group aku dyerk okay jerk..bile dh xjoin group kteorg dyerk dh besar kepale dh...budget macho belajar xnk aku pun fhm ape kne mamat ni...yerk lah yg penting tanx eyjah kau balaskan dendam utk tmpat ryna..:)n walaupun ryna dh jauh aku ttap xkan gantikan dyerk dgn rog lain..n yana merangkap sepupu aku...dyerk boley lah jdi penghibur aku....n aku ttap caring tntg kwn baek aku..aku xske org kacau kwn2 aku.so walaupun aku xlah terlampau syg dyerk mcm aku syg rina..tpi aku ttap amek berat.sbb aku masih xley cri perganti ryna..sory sgt..aku pun ttap nk jge perasaan yana..yerklah dyerk kan kwn aku..so mesti lah mcm kne lbih rpatkan hubungan lgipun dyerk xsme kelas..kan:)..hurmm about Kamil..dyerk lah org yg aku syg n jdi boy aku..about my ex..smua ex aku yg dh mainkan perasaan aku n minx blk..maaflah..aku xley terime korg blk setelah ape yg berlaku..ubat penawar yg aku bagi kat korg smua dlu mse korg saket.korg balas racun..n ubat penawar utk korg dh xde lgi ..empty heart..utk korg..dan full heart utk Kamil..syg skrg ni bby bwk byk bekal ubat penawar utk hati awk taw....i love you damn much:) xoxo..<33

Out Of Bounds:D
8:56 AM