<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, April 19, 2012


yesss akhirnye masalah yg mebebani fikiran aku telah pun kurg..tanx to my awesome daddy..sbb aku cter masalah kat daddy..yup n daddy lah orgnyer..matang memahami masalah remaja mcm aku....okay n then daddy punye suggest about senior tuh lbih baek buat bodoh jerkk or klu dyerk dh sentuh aku buat report or nk gaduh tuh hak aku sbb ape2 daddy aku yg dtg skolah...hurmm okay..yaw n about kamil tdi mse lpas tuisyen jerk dyerk coll aku hurmm aku mmg ske syg dyerk sgt2 awk tau x..awk tuh milik kte syg...muahxx.syg sgt2..n tdi au buat sushi tpi mcm xjdi jerk..xper aku akan usaha jgak utk belajar buat sushi..tpikan...aku tau laki aku xske seafood so di smpingtuh aku nk buat jgak bnde2 lain..yg boley dyerk mkn cthnye sayur..aku tngh pikir mcm mne nk buat si muchuk ni.mkn sayur..ssahnye dyerk nk mkn sayur eii geramm tauu..k then mse lpas buat sushi aku pun terus web cam dgn dyerkk mmg seronok.tpi kan..hurmm aku sediy sgt sbb dyerk nnt smbung blajar..sbnarnye hati aku mcm nk nangis kuat,..n ckp syg...i can't let you go....hurmm tpi aku tau tuh mse dpan dyerk..itu pun utk kebaikkan aku..tpi aku takot dlm tempoh dyerk blajar nnt aper akan jadi ?aku yakin n pasti syg dyerk secukupnye utk aku..aku au dyerk xkan takel pmpuan lain n aku caye dyerk sgt2..cme aku xcye pade diri aku sendiri..n aku paling takot...ade pmpuan nk takel..sdangkan aku dgr cter abg aku jerkk aku dh tau perangai perempuan yg dh smbung bljar..despret sgt sbb skrgkan kaum perempuan lbih rmai lgi dri laki..so mesti akan jdi seperti kajian 123 cinta...hurmm...aku cuma enthlah..aku mcm2 aku pikir...tpi aku yakin klu dyerk syg aku n cinta aku kuat utk dyerk dan bende paling xley tinggal aku kne solat n always doa.agar doa aku xpernah putus n syg aku kat dyerk direstui....YA ALLAH sejujurnya aku sudah jatuh cinta dengan hambamu....kau restuikanlah hubungan kami..

n tdi aku ade buka satu entery mcm ni...


Rina sedang menyiapkan makan malam ketika aku tiba di rumah. Aku memegang tangannya dan berkata, “ Abang ada sesuatu nak beritahu”. Dia membisu dan dapat ku lihat keresahan di matanya.
...
Tiba-tiba lidahku kelu. Tapi aku nekad untuk memberitahunya. “Abang rasa kita sudah tidak serasi lagi. Kita cerai?”.Akhirnya, terlepas jua beban di dada. Tapi ku lihat Rina tenang dan dia hanya bertanya dengan lembut. “Mengapa bang? Apa salah saya?”. Giliran aku membisu dan ini menimbulkan kemarahan Rina. Air matanya mula menitis. Aku tahu dia mahukan jawapan tapi aku tiada jawapannya. Yang ku tahu, hatiku kini milik Tasya. Cintaku bukan pada Rina lagi.




aku xnk jdi mcm ni..YA ALLAH elakkanlah.....


Out Of Bounds:D
9:22 AM